selam kızlar.umarım herkes iyidir,nereus karın ağrın inşallah geçmiştir.bağırsak problemin olabilir dr.gitmeni tavsiye ederim.neyse kızlar ben dünden itibaren günlük tutmaya başladım ama bu yediklerimle alakalı bir günlük,ve hergün size 1 gün önce yediklerimi daha açık yazabileceğim diye düşünüyorum.özellikle kendimi frenleyebilmek adına yapıyorum bunu.ayrıca anladım ki ben ayak üstü atıştırmaları fazla yapıyormuşum fazla gibi gelmiyordu bana ama şimdi düşünüyorum da epey fazla.atıştırma işinide bıraktım.kendime 1.5 lt pet şişe edindim.hergün süyumu öyle tüketiyorum.bunları daha önce yapmam gerekiyordu ama ah bu üşengeçlik başa bela.yani nerde yanlış yaptığımı söylicek bana bu günlük.artık siyah çay yerine yeşil çay tüketiyorum kahvaltı dahil.aç karnına 5in1 çay içiyorum günde 2 sefer içsem kafi ama dün 1 sefer içebildim birde yarım bardak içtim.umarım faydalı olur. inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar lapa diyetinden bahsetmişsiniz bi yerde okumuştum sadece mens döneminde oluşan ödemin atılmasını sağlıyormuş yani yağdan gden bişey yok bieldiğim kadarıyla eğer amaç su atmaksa tamam ama zaten o geri gelmiyormu yanlış biliyosam beni düzeltin lütfen bilgi paylaştıkça güzeldir bu arada afiyet olsun öğlen yemeği vakti geldi hımhımhım çok acıktım:)
hey naber eski takımım.nasıl gidiyo,ayyyy sizi çok özledim kendinize ii bakın
Melis hepsini lapa diyeti ile vermedim.900gr lapa diyetinden önce gitmişti .1kg de lapa diyeti ile gitti.Diyetle beraber bol su içtim.Geri almaya gelince şimdi 200gr geri aldım ama hafta sonu azıcık kaçırdım Cumaya kadar 200gr geri veririm Zaten bu hafta amacım vermek değil korumak
selam kızlar.umarım herkes iyidir,nereus karın ağrın inşallah geçmiştir.bağırsak problemin olabilir dr.gitmeni tavsiye ederim.neyse kızlar ben dünden itibaren günlük tutmaya başladım ama bu yediklerimle alakalı bir günlük,ve hergün size 1 gün önce yediklerimi daha açık yazabileceğim diye düşünüyorum.özellikle kendimi frenleyebilmek adına yapıyorum bunu.ayrıca anladım ki ben ayak üstü atıştırmaları fazla yapıyormuşum fazla gibi gelmiyordu bana ama şimdi düşünüyorum da epey fazla.atıştırma işinide bıraktım.kendime 1.5 lt pet şişe edindim.hergün süyumu öyle tüketiyorum.bunları daha önce yapmam gerekiyordu ama ah bu üşengeçlik başa bela.yani nerde yanlış yaptığımı söylicek bana bu günlük.artık siyah çay yerine yeşil çay tüketiyorum kahvaltı dahil.aç karnına 5in1 çay içiyorum günde 2 sefer içsem kafi ama dün 1 sefer içebildim birde yarım bardak içtim.umarım faydalı olur. inşallah.:Saruboceq:
Çok güzel bir yöntem işe yaradığına eminimad günlük tutmak çok önemli
ben bunu 2 haftadır yapıyorum ama en önemlisi bunu herkesin görebileceği şekilde yapıyorumsositososito diyete başlamadan önce gittim mutfağıma şu iğneli panolardan aldım o günün tarihini atıyorum ve mutfağa her girdiğimde ne yediysem yazıyorum tabii bunu mutfağa her giren görüyor..yani herkese ilan etmiş oluyosun... bu şekilde olunca yediklerime çok daha dikkat etmeye başladım çok motive ediyor
ad canımm teşekkürler daha iyiyimm şimdi kızlar kesinlikle yeşil çay için ben arada atıştırıyorum ama haftalardır aynı kilodayım gördüğünüz gibi :roflol: bunu söylemek doğrumu bilmiyorum ama almakdan iyi yinede
hey naber eski takımım.nasıl gidiyo,ayyyy sizi çok özledim kendinize ii bakın
benim 1 kilo gitti, regl oldum onun etkisi var tabi. bende karın ağrısı çekiyorum maalesefŞimdi bu kiloyu cumaya kadar korumalıyım kendimi mecbur hissediyorumkaydirigubbakcemile3