Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar lapa diyetinden bahsetmişsiniz bi yerde okumuştum sadece mens döneminde oluşan ödemin atılmasını sağlıyormuş yani yağdan gden bişey yok bieldiğim kadarıyla eğer amaç su atmaksa tamam ama zaten o geri gelmiyormu yanlış biliyosam beni düzeltin lütfen bilgi paylaştıkça güzeldir bu arada afiyet olsun öğlen yemeği vakti geldi hımhımhım çok acıktım:)

canım günaydın bu günlük işi çok işe yarar. Aslında benim de yapmam lazım ama pek işime gelmiyor sanırım. Atıştırmalar çok oluyor evde olduğum günler. eve bir şey almıyorum ekmek bile buzdolabında, ama eşimin eli durmuyor ki getiriyor sürekli. Ne oluyorsa bize atıştırmalardan oluyor zaten. Ben de siyah çayı bıraktım, süt, rezene ve yeşil çay tüketiyorum.
Yeni düzeninin faydası olacağına eminim.

cadıııı madem özlüyon nyie gidiyoonnn kaydirigubbakcemile nasıl gidiyor orda havalar nasıll :1hug:

evet canım ödem atıyor sadece, baskülde az çıkıp motive oluyorsun ve bu moralle diyet daha kolay yapılıyor :lepi:

ad canımm teşekkürler daha iyiyimm şimdi kızlar kesinlikle yeşil çay için ben arada atıştırıyorum ama haftalardır aynı kilodayım gördüğünüz gibi :roflol: bunu söylemek doğrumu bilmiyorum ama almakdan iyi yinede

Nereus çok geçmiş olsun benim başlarken hafif ağrım olur oda benim günlük yaşantımı etkilemez.

Definya bu haftaya bomba gibi başlamışsın bu hafta tekrar kilo vermeye başlayacağına inanıyorum.

Melzeyit sadece regl döneminde yapılmıyor.Diğer günlerde yapılabiliyor.

Melis hepsini lapa diyeti ile vermedim.900gr lapa diyetinden önce gitmişti .1kg de lapa diyeti ile gitti.Diyetle beraber bol su içtim.Geri almaya gelince şimdi 200gr geri aldım ama hafta sonu azıcık kaçırdım Cumaya kadar 200gr geri veririm Zaten bu hafta amacım vermek değil korumak

hey naber eski takımım.nasıl gidiyo,ayyyy sizi çok özledim kendinize ii bakın

biz de unutulduğumuzu düşünmüştük, kaçırdık seni dedik kaydirigubbakcemile2
umarım keyfin yerindedir. Bu arada hikayeni okudum çok güzel yazmışsın çok etkilendim.
Musluğu ancak sen kapatabilirsin. ben de içindeki iki kıza da katılıyorum ve bu sefer başaracağına canı gönülden inanıyorum.
Sevgiyle kal.

Son düzenleme:
ad günlük tutmak çok önemli
ben bunu 2 haftadır yapıyorum ama en önemlisi bunu herkesin görebileceği şekilde yapıyorumsositososito diyete başlamadan önce gittim mutfağıma şu iğneli panolardan aldım o günün tarihini atıyorum ve mutfağa her girdiğimde ne yediysem yazıyorum tabii bunu mutfağa her giren görüyor..yani herkese ilan etmiş oluyosun... bu şekilde olunca yediklerime çok daha dikkat etmeye başladım çok motive ediyor

1 kilo süper 2 günlük lapa diyeti için çok motive edici. Verirsin canım 200 gr nedir ki, ben de 1 günde 500 gr alma kapasitesi var :)

Bende hep yapmak istemişimdir ama bir türl başaramıyorum 1 gün ne yediysem yazıyorum 2.gün bırkıyorum belkide kaçamaklarımı görmekten korkuyorum

Çok güzel bir yöntem işe yaradığına eminim

Melis bu hafta senin gibi 2 -3 saatte yarım litresu içiyorum.Evde olduğum zamanlar suyumu ısıtıyorum Sıcak denilebilecek seviyeye geliyor sonrada yudum yudum afiyetle içiyorum

Canım günde ne kadar ve nezaman içiyorsun?Ben 2 günde 1 fincan felan içiyorum

tamam arkadaşlar motive kısmını hiç düşünmemiştim.aslında böyle düşününce gerçekten mantıklı bende diyetisyene giderken word sayfasında bir çizelge hazırlamıştı pazartesinden pazara kadar sabah ara öğlen ara akşam ara şeklinde 6 öğün inanın yazınca gerçekten faydalı oluyor bu arada benim grip gittikçe kötüye gidiyor ve yarın başbakan gelecek sabahtan akşama kadar dışarda görev alacam durum kötü bide yarın büyük ihtimal yazamam bilginiz olsun yarını atlatırsam rahatlarım bu arada 5 kaşık pilav salata ve 200 gr ızgar tavuk ve minnacık kadayıf öğlen yemeği için nasıl sizce bide sudan bahsetmişsiniz bu bildiğimiz sumu yoksa farklı bi teknikmi çenep düştü neyse

benim 1 kilo gitti, regl oldum onun etkisi var tabi. bende karın ağrısı çekiyorum maalesef Şimdi bu kiloyu cumaya kadar korumalıyım kendimi mecbur hissediyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…