Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar vallahi sonuna kadar geliyorum kopyalama yaparken url yi tam kopyalama yapmıyor o yüzden uğraşmayacam neyse akşam uyku ağır geldi spor yapamadım sabahta 4 yeşil biberli zeytin 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve yarım simit 1 bardak çay la kahvaltıyı bitirdim

arkadaşlar günaydın!iyi haftalar:)benim bu sıralar rejim çok kötü((kendimi tutmalıyım,ne güzel kilo veriyordum diye motive etmeye çalışıyorum ama ard arda yaşadığım sıkıntılar beni çokça olumsuz etkiledi(zaten morali bozulunca yemek yiyen ben maalesef kendimi fena saldımhepinizden özür diliyorum!
çok şükür regl oldum korkularımdan kurtuldum:)bu sabah itibariyle rejimime dikkat etmeye kesin olarak söz veren ben , kahvaltımı 1 haşlanmış yumurta,bir dilim ballı ekmek ve bir bardak ılık sütle yaptım.
arkadaşlar dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum.özellikle de sidanuru canıgönülden alkışlıyorum:))lapa diyetinin işe yaradığı kesin demişsin sidanur.ben de bu haftasonu denemek istiyorum evde.bakalım başarabilecek miyim?

su içmeyi yine bırakmıştım.şimdi hemen ılık suyumu hazırlamaya gidiyorum.suyla kardeşliğe yeniden alışmam gerekecek:)

günaydınlar takımcım umarım herkesin hafta sonu iyi geçmiştir.
Hafta sonu azıcık rejimler bozuldu ama hafta içi toparlanalım yeniden.

ben de aynen, ne zaman annemlere gitsem çok fena oluyor. İşin kötü tarafı annemlerle aramızda 2 sokak var ve çok sık gidiyorum. Dün akşam yemedim 7den sonra dönmüşüm normal kiloma, sen de tartıl korkma zararın neresinde dönsek kardır kaydirigubbakcemile5

definyacım bir dağıttık mı gerisi geliyor, sen en iyisi toparlanmaya çalış hemen. Zaten toparlanmaya başlayınca da gerisi geliyor, 100 gr eksil bak nasıl motive oluyorsun.
regl olman iyi olmuş
ben de suyumu çok ihmal ettim,bugün telafiye başladım.

sabah kahvaltıda toparlandım az yedim
öğlende soğan suyuma devam edeceğim
bu hafta umarım hepimiz için çok ii olur

meliscim ya adetimin son günü sancım var benim gibi sancılanan varmı nasıl kurtuluyonuz bu durumdan iş yerindeyim ağrısı mahvetti beni

sabah kahvaltıda toparlandım az yedim
öğlende soğan suyuma devam edeceğim
bu hafta umarım hepimiz için çok ii olur

umarım dosbacım.

meliscim ya adetimin son günü sancım var benim gibi sancılanan varmı nasıl kurtuluyonuz bu durumdan iş yerindeyim ağrısı mahvetti beni

neyse canım son günüymüş yarına bir şeyin kalmaz.
o kadar uzun zaman oldu ki ne yaşadığımı hatırlamıyorum. 16 aydır regl olmuyorum, hamile kalarak kurtuldum bu ağrılardan :roflol:

ya hiç bsorma aynı durum bendede var bide benimki 10 gün boyunca sürüyor hertürlü ağrıyı 2 senedir çekiyorum evlenince geçer dediler yok çocuk dediler oda yok ağrıkesicilerle arkadaş oldum resmen

canım ben o siteden yapmıyorum 7910tickerdan yapıyorum.
kopyaladığım adres http://www.ticker.7910.org/..........................gif şeklkinde arada kilom da yazıyor.

kıslar ayrıca ben lapa diyetini yapamadım tartıldım 66.6 kiloydum son gün ama yarın yapmayı düşünüyorum etkisi yine olurmu acaba

hamile kalana kadar ben bu ağrıları çekcekmiyim şimdi

kaydirigubbakcemile2
canım bir ilaç var buradan isim verilmiyor herhalde ama ağrıları ve sıkıntıları geçirdiğini biliyorum. Ben de deneyecektim bir ara ama gerek kalmadı. agn.....on ismi. duygun mu bilmiyorum.

yok canım ya hiç duymadım sadece ağrı kesici kullanıyorum oda zararlıymış heralde çok dayanamicak hale geldiğimde kullanıyorum

ozaman yarın deniyorumm etkisini çarşamba günü yazıyorum kıslar

bur arada aramıza yeni katılan melzeyit hoşgeldin

azıcık kaldı birşi olmicak evett

lapayı bende merak ediyorum bu ay sonuna az kaldı ben 66 dayım haleenn ollmass lapa diyeti sonrada lahana diyeti yapmalıyımm

selam kızlar.umarım herkes iyidir,nereus karın ağrın inşallah geçmiştir.bağırsak problemin olabilir dr.gitmeni tavsiye ederim.neyse kızlar ben dünden itibaren günlük tutmaya başladım ama bu yediklerimle alakalı bir günlük,ve hergün size 1 gün önce yediklerimi daha açık yazabileceğim diye düşünüyorum.özellikle kendimi frenleyebilmek adına yapıyorum bunu.ayrıca anladım ki ben ayak üstü atıştırmaları fazla yapıyormuşum fazla gibi gelmiyordu bana ama şimdi düşünüyorum da epey fazla.atıştırma işinide bıraktım.kendime 1.5 lt pet şişe edindim.hergün süyumu öyle tüketiyorum.bunları daha önce yapmam gerekiyordu ama ah bu üşengeçlik başa bela.yani nerde yanlış yaptığımı söylicek bana bu günlük.artık siyah çay yerine yeşil çay tüketiyorum kahvaltı dahil.aç karnına 5in1 çay içiyorum günde 2 sefer içsem kafi ama dün 1 sefer içebildim birde yarım bardak içtim.umarım faydalı olur. inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…