ii geceler arkadaşlar
nasılsınız?
ya sormayın bende haftasonu annemlere gittim uzun zamandır gitmediğim için annem döktürmüş sadece tatlarına baktım ama eminim kilomda değişim olmuştur Çok üzgünüm çoook
bu yüzden tartıya çıkamıyorum
sabah tartılacağım ama bu haftanın daha ii olacağına inanıyorum
arkadaşlar günaydın!iyi haftalar:)benim bu sıralar rejim çok kötü((kendimi tutmalıyım,ne güzel kilo veriyordum diye motive etmeye çalışıyorum ama ard arda yaşadığım sıkıntılar beni çokça olumsuz etkiledi (zaten morali bozulunca yemek yiyen ben maalesef kendimi fena saldım hepinizden özür diliyorum!
çok şükür regl oldum korkularımdan kurtuldum:)
su içmeyi yine bırakmıştım.şimdi hemen ılık suyumu hazırlamaya gidiyorum.suyla kardeşliğe yeniden alışmam gerekecek:)
günaydın kızlar benim karnım ağrıyor
sabah kahvaltıda toparlandım az yedim
öğlende soğan suyuma devam edeceğim
bu hafta umarım hepimiz için çok ii olur
meliscim ya adetimin son günü sancım var benim gibi sancılanan varmı nasıl kurtuluyonuz bu durumdan iş yerindeyim ağrısı mahvetti beni
günaydın arkadaşlar vallahi sonuna kadar geliyorum kopyalama yaparken url yi tam kopyalama yapmıyor o yüzden uğraşmayacam neyse akşam uyku ağır geldi spor yapamadım sabahta 4 yeşil biberli zeytin 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve yarım simit 1 bardak çay la kahvaltıyı bitirdim
hamile kalana kadar ben bu ağrıları çekcekmiyim şimdi
kıslar ayrıca ben lapa diyetini yapamadım tartıldım 66.6 kiloydum son gün ama yarın yapmayı düşünüyorum etkisi yine olurmu acaba