- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
xanim menu guzel fakat bi nokta oglen 3 ten sonra meyve yemiyoruz sut icmiyoruz cunku metabolizma yavasladigi icin meyve ve sut sekerini parcalamak zirdur ve yaga donusur gerisi guzel ttlim
Evet aslında atlamam gereken bi durumdu meyve..dün pilates tam 5 le 6 aradındaydı mecburen yiyip gittim zorlanmamak için az yedim haliyle acıktım gelince
Havvacım hoşgeldin kuzum özlettin kendininapıonuz kızlar ne var ne yok
Sporunda menünde çok iyi edacım7.30 tam bugday ekmegiyle yapılmış domates peynir ve maydanozlu sandviç
Yesil cay
9:30 şekersiz kahve
10:30 şekersiz çay bi çk diyet gevrek
12:30 yarım kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşıgı pırasa yemegi
Yagsız tuzsuz salata
16:00 iki kaşık yogurt
17:30 Küçük boy ton balıgı
1 dilim bugday ekmegi
19:00 bir yesil elma bi kivi
+2 lt su +40 dk yürüyüş + 50 dk pilates
*bugün çok yorgunum(
Allah yardımcın olsun kuzucummm yokluğun hissediliyor inş en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulup aramıza gelirsinkızlar bi süredir düzenli olarak takip edemiyorum forumu.biraz sıkıntılı günler geçiriyorum.takımdan ayrılmak istemiyorum ama bi süre daha gelemeyebilirim anlayış gösterirseniz çok sevinirm.
dersim sekizdeydi anca uyandım o yüzden kahvaltıda yapamadım bi tuhaf oldum bugün sanki öğün atlayınca :26:
11.00
mısır patlağı eti form
16.20
Ton balığı
Bol yeşillik
2 adet diyet bisküvi
18.10
Fırında balık
Salatalık
artık 1 ay balık yemem sanırım+1 litre su +20 dakika egzersiz yaptıımmm
Afiyet olsun cnm menün gayet iyisabah(11.00)
1 haslanmis yumurta
yesillik
domates salatalik
1.5 dilim kizarmis tam bugday
1kk peynir
5 zeytin
sekersiz cay
ogle(15.15)
1 kepce mercimek corba
salata
aksam(19.30)
4-5 yane el ayasi kadar tavuk firinda
4 elma dilim patates firinda
salata
3 yk yogurt
3 litre su
300 ml yesilcay
300 ml kiraz sapi cayi
Menün gayet iyi cnm kafana takma olur böyle şeylerBugün moralim çok bozuk denetlemede haketmediğim bir muamele gördüm canım hiç bir şey yemek istemiyordu menüm
Sabah 08
Iki haşlanmış yumurta sarısı
Biraz lor peyniri zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Öğle 12
Biraz salata zeytin
Bir haşlanmış yumurta sarısı
Bir dilim kepek ekmeği
Akşam 17
Yarım avuç leblebi fındık karışımı
Akşam 20
Bir tabak mercimek çorbası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugünkü menüm:
09.00:
1 haşlanmış yumurta
Salata
2 dilim light ekmek
12.30:
3 y.k. etli bamya
1 kase yoğurt
1 köfte
2 dilim light ekmek
17.30:
6 y.k. etli bamya
Salata
1/2 kase yoğurt
2 dilim light ekmek
21.00:
1 kase yoğurt
1 elma
01.00: (belki yerim)
2 dilim light ekmek
1 dilim peynir
1 saat aerobik+20 dk yürüyüş
3 lt su+2 fincan yeşil çay+1 fincan çay
Canim ben 70 kusurlerdeyken 3 yada 4 dilim diliodum 70 altinda 2 ye dusurdum 65 ten sonra teke simdi ise sadece sabah yiyorum 1 yada 1.5 dilim filan oda kizarmis. Ne bilim.bana fazla geldi yadaEvet canım herkese fazlaymış gibi geliyor günde 8 dilim ekmek ama ben de diyetisyen menüsü diye bozmak istemiyorum. Haftaya kontrolüm var olmadı bir konuşayım bakalım ama fazla kısacağını sanmıyorum.
xanim menu guzel fakat bi nokta oglen 3 ten sonra meyve yemiyoruz sut icmiyoruz cunku metabolizma yavasladigi icin meyve ve sut sekerini parcalamak zirdur ve yaga donusur gerisi guzel ttlim
Evet aslında atlamam gereken bi durumdu meyve..dün pilates tam 5 le 6 aradındaydı mecburen yiyip gittim zorlanmamak için az yedim haliyle acıktım gelince
Canim spordan once ve sonra protein tuketmek yag yakimini hizlandirir aklinda bulunsun
Gunaydin canimGünaydın kızlaaar 😍💗💃 kaçamaksız ve boool paylaşımlı bir gün olur inşallah
Günaydınlar. Dün akşamdan beri internete bağlanamıyorum. Sorunu çözdüm. Şimdi dünkü menümü paylaşıyorum.
Menü
Sabah 07
1 adet poğaca. (Misafirlikte oldugum için sabah işe giderken popaca almak zorunda kaldım.
Öğlen 12.00
Bir kase pırasa yemeği
Arada kuruyemiş yedim. Ama itiraf ediyorum. Fazla yedim.
Aklam 20.00
Tavuk ızgara salata.
Sporum 20 dakikacık tempolu yürüyüş.
Pogaca ve fazla kuruyemis kilo olarak donmese bile ekstra yag olrak dondu gonulcum haberin ola
Canim ben 70 kusurlerdeyken 3 yada 4 dilim diliodum 70 altinda 2 ye dusurdum 65 ten sonra teke simdi ise sadece sabah yiyorum 1 yada 1.5 dilim filan oda kizarmis. Ne bilim.bana fazla geldi yada
Canim spordan once ve sonra protein tuketmek yag yakimini hizlandirir aklinda bulunsun
Gunaydin canim
Pogaca ve fazla kuruyemis kilo olarak donmese bile ekstra yag olrak dondu gonulcum haberin ola
Hiç olmadı doğru diyosun. Bacaklarımdaki selülitin haddi hesabı yok. Biraz kilo vereyim de onlara da bir çözüm bulmam lazım
Sende de var mı sekülit. Kilo verince o selülit görüntüsü de azalır dimiii. inşallahhh 🙏🙏🙏
Hastanedeyim geçen hafta yaptırdığım kan tahlillerinin sonuçlarını alacağım. Bakalım ne aşamde haşimatom.
Hiç olmadı doğru diyosun. Bacaklarımdaki selülitin haddi hesabı yok. Biraz kilo vereyim de onlara da bir çözüm bulmam lazım
Sende de var mı sekülit. Kilo verince o selülit görüntüsü de azalır dimiii. inşallahhh 🙏🙏🙏
Günaydın kızlaaaaryarın artıda çıkıcam
Kızlar benim demir depolarım boşmuş. Doktor ceviz tavsiye etti. Başka ne önerirsiniz.
pekmezin her türlüsü ve bol bol sebze özellikle c vitamini açısından biber kuzucum kurutulmuş meyveler bol bol yiyeceksin haftada 3 gün filan kırmızı et yada haftada birgün dna cigeri ve çay tüketimini kahve tüketimini azaltıosun. sürekli kepek ekmeği yeme canımeğer kepek tüketiosan içindeki madde demirin emilmesini engelliyor bagırsaklardan
Afiyet olsun cnm menün gayet iyi
Menün gayet iyi cnm kafana takma olur böyle şeyler
Gayet iyi afiyet olsun
Aslında benim sorunum çay kahve özellikle çay. Tam bir çay bağımlısıyım. Ekmek yeme alışkanlığım yok. 1 hafta hiç ekmek yemediğim olur. Tavsiyelerie dikkat edeceğim. Teşekkür ederim.
Günaydınlar. Dün akşamdan beri internete bağlanamıyorum. Sorunu çözdüm. Şimdi dünkü menümü paylaşıyorum.
Menü
Sabah 07
1 adet poğaca. (Misafirlikte oldugum için sabah işe giderken popaca almak zorunda kaldım.
Öğlen 12.00
Bir kase pırasa yemeği
Arada kuruyemiş yedim. Ama itiraf ediyorum. Fazla yedim.
Aklam 20.00
Tavuk ızgara salata.
Sporum 20 dakikacık tempolu yürüyüş.
canım bari simit yeseydin :)
Hastanedeyim geçen hafta yaptırdığım kan tahlillerinin sonuçlarını alacağım. Bakalım ne aşamde haşimatom.
Aa simit daha mı sağlıklı oluyo. Öyleyse mecbur kalınca bundan sonra simit yiyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?