- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
İnşallah canım benim sana güvenim tam. Yaza hedefine ulaşacağına inanıyorum. Bu arada hep benim hastalık zamanlarıma denk geldi. Seninle de çok iyi tanışamadığımız için hakkında çok şey bilmiyorum. Mesela kaç yaşındaydın? Hangi üniversite de okuyordun? Merak ettim tabii sakıncası yoksateşekkür ederim ebrucum inşallah yaza bu işi kökünden çözmüş olacağım.
canım ben üniversite için şehir dışındayım, seçimler için geldim eve. babamın doğum günü için de çok teşekkür ederim.
Hilal' cim menülerin hep çok güzel. Kaçamak yapmadığın içinde kocaman kocaman tebrikler. Eğer akşam çok acıkmıyorsan o akşam ki meyveleri yemesen daha güzel kilo verirsin. Diyetisyen söylediği için çok karışmak istemedim ama istersen böyle bir dene. Çünkü daha iyi sonuç alacaksın. Bu arada seninle ortak yönümüz çok gibi. Yaşadığın şehirde 6 yıl yaşadım. Üniversiteyi orda okudum. Hatta tıp fakültesinde 3 yıla yakın çalıştım. Sende doktormuşsun. Hangi hastanedesin? Açıktan yazmak istemezsen özelden yazabilirsin.Bugünkü menüm:
08.30:
1 yumurta
1 dilim light ekmek
12.30:
1 kase çorba
4 y.k. mantar (yağsız)
salata
1 dilim light ekmek
15.00:
4 y.k. bulgur salatası
18.00:
5 y.k. mantar(yağsız)
Salata
1/2 kase yoğurt
2 dilim light ekmek
20.00:
1 kivi
1 muz
1 saat aerobik
1.5 lt su+ 3 bardak çay+ 1 kupa bitki çayı
Bugün su fazla içemedim evde olmadığım için
Ancak oturmada o kadar pasta börek vardı salata dışında hiçbirine dokunmadığım için kendimi kutluyorum
Çok teşekkürler canım benim.Tesekkür ederim simdi dikkat etmem icin daha cok yük bindi sirtima.
Tebrik ederim ebrucum hem mezun olduktan sonra aylar gecmesine ragmen kilonu asagi yukari koruyabildgn ve gzl kilo verdigin icin
Tebrik ederim canim, ebru hata oldgnu 2.oldugunu söyledi ama ne farkeder önemli olan artik 3lü rakamdan ikiliye düsmen. Kocaman tebrik ediyorum helal olsun sana :)
Tatlım hakkında hayırlısı olsun ama üzme artık bu kadar kendini. Herşey olacağına varır. Ayrıca kendini diyete motive et. İnsanın morali bozukken daha az yemesi lazım. En azından benim öyle olur. Belki bu diyet işi kafanı dağıtmanı sağlar.Kizlar ben 2hafzadir yani iyice derdim basimdan astigindan beri sürekli ruhumu doyurmak icin baska seylere veriyorum kendimi. Bu hafta kendimi yeni yemekler ve pastalar yaparak kendimi avutup jafami dagitmaya calistim. Evet biraz ise yaradi azcik stres atabildim ama bu sefer bugün 1.6kg artida olarak döndüm. Ondan önceki haftaysa sprekli mide bulantisi ve istahsizlik vardi ancak canim cektgi seyden yiyordum azda olsa ve kendimi sürekli yatmaya uyumaya vermistim, o hafta sabit kalmisti kilom.
Kisaca psikolojim kilo alip vermemi cok etkiliyor. Bir cözüm bulup kendimi arindirmaliyim. Yoksa bu hidisat iyi dgl.
Cok zor bir dönem geciriyorum. Bu dönemi en az hasarla atlatabilmeye calismakiyim. Hasara kilo almakda dair. Desteginizle kilo verecegim insallah.
Benim icin dua edin kizlar hersey yoluna girsin ve ailemin rizasi ile sevdigime kavusayim
Hadi bakalım Gönül yaza hepinizi incecik görmek istiyorum.Günaydın 13.takımın güzel hatunları. İnşallah 2014 yazında en güzel elbiselerimizle salına salıan gezineceğiz. :)
Sercecik adını bilmiyorum. Allah yardımcın olsun gönül sızısı başka bişeye benzemiyor. Allah çareaini versin. Tez zamanda inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım aramıza. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. İki tane kızım var ve aynı zamanda çalışıyorum. İnşallah düğüne kadar ideal kilona ulaşırsın burda bizimle birlikte.Evet sabah kalmadı ama bugün izinliyim kendime uyuma ödülü verdim :) arkadaslar takıma deneme süreci için alındım galiba :) kendimi tanıtayım 1.64 boyum kilom 82..hazirana düğünüm var :) mart 2 de başladım diyet spor olaylarına başladığımda 89 dum..bakmayın 25 günde 7 kilo gittiğine asıl mesele bundan sonras :-S
Etli ekmek derkenHoşbulduk hilal hanım :) bende memurum 28 yaşındayım kuran kursu hocasıyım..yıllarım yatılı kurslarda geçti memuriyet öncesi..kilo almak vermek çok önemli degildi hep karbonhidratlı beslendik az haraket derken zaten kilolu olan bünyem dahada coştu :) sonra atamam oldu tek yaşamaya başladım ipin ucu kaçtı gelsin pizzalar gitsin etli ekmekler :)
Yok canım. Öyle iksirlere felan inanmayan bir takımız biz. Tek iksirimiz sağlıklı beslenmekSercecik dayan canım Allah büyüktür bu arada hepinize günaydın hastaneye geldim kan aldırdım çocuk yeni başlamış kolumu mahvetti Nerdesiniz sağlıkçı arkadaşlarım :)))) beterimiz bu ağrı kızlar aranızda zayıflama iksiri falan uygulayan varmı kiraz sapı sabah kalktığında sıcak su içme falan şimdiden teşekkür ederim canlarım :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi