- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda. Sabırsızlıkla bekliyorum bildiriminikızlar nasılsınız? dün sabah hedef kiloma 100 gramcık kalmıştı ama regl oldum. yarın sabahı merakla bekliyorum.
Ben böyleyim işte Özlem. Ne zaman gelsem takım ziyaretçi akımına uğraro ziyaretçiler niye arttı cidden birden bire? anlam veremedim, biri anlatsın.
Tamam canım. Hallederiz bir şekilde.Ebrucum ben bildirim yapanlarla listeyi hazirlarim ufak bi isim var ogleden sonra ama liste hazir olir
Böyle düşünürsen tartıda da kötü sonuç alırsın zaten. Umarım yarın - çıkarsın yoksa kötü olacak.Kizlar gecnise göz attim cabucak.
Kacanaga ceza karari gzl ebrucum.
Ben halen cok sisim glzle görülür derecede, midende bulaniyor tipik regl öbcesi sendromu. Yarin tartilmak istemiyorum cünkü artidayim umarim yarin bende sok gecirmem cünkü bugün asiei sisip patlayacak gibi. Hatta patlak verdim göz kapagin bile sismisti sabah cok fena icinde sanki su vardi yavas yavas indi. Belkide alerji oldum. Ben alerji olunca böyle kabaran fatma oluyorum. Neyse kizlar isteksik bir cuma tartilmasi olacak kisacasi hayirli geceler
Azda olsa gitmiş. Tebrik ederim. Bu arada ben seni artık 90 lı kilolarda görmek istemiyorum Funda. Biran önce 80 li rakamları gör lütfen.Iyi geceler kizlar ben bildirimimi simdiden yapayim kas gevsetici mayistirdi iice beni gec uyanabilirim riske atmayayim.bu hafta regl olmama ragmen sonuc fena degil bi anda 95 gormustum cunku.
Gecen hafta 92.9
Bu hafta 92.4
Fark 500g
Günaydın canım.Günaydın kızlar..birazdan kendime cavdar ekmegi almaya gidecem.mezurada bakicam. hem sabah yürüyüsü yapmıs olurum.geldikten sonra bildirim yaparım.
Umarım herkes istedigi sonuca ulaşır.