- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
Aynen öyle kaptancım sürekli tartılmak tehlikeli o yüzden. Ben de yarın son tartılacağım.Zaten insan en çok kaçamak yaptığı zaman tartılma ihtiyacı hissediyor. Tamamen psikolojik bir durum ve tartıyı olumsuz etkiliyor. Düşünce gücü diyelim kısaca. Birde sürekli tartılmak ve kilo verdiğini görmek insanı rahatlatıyor ve daha rahat kaçamak yapmasını sağlıyor. Ben de son zamanlarda her sabah tartılır oldum. Bazen akşamlarıda çıkıyorum. Tabii sonuç kötü oluyor. Yarın bu hafta son defa tartılıyorum ve yine tartıyı kaldırıyorum. Hiç olmazsa kilo almışmıyım düşüncesinden dolayı kaçamak yapmam.
Zor vallahi senin işinBu arada yalnız mı yaşıyordun? Eğer öyle değilse evdekilerden büyük şikayetler alma ihtimalin fazlalaştı
Bu arada farketmiyorum sanmayın kızlar. Son iki haftadır özellikle mesaj sayılarına dikkat etmiyorum. Daha doğrusu kim ne kadar geliyor kim gelmiyor farkındayım ama sizlere bişey söylemiyorum. Ben ne zaman ortadan kaybolsam takımda paylaşımlar iyice düşüyor. Lütfen yarından itibaren herkes kendine çeki düzen versin. Çünkü yeni haftanın paylaşımları yarın başlıyor. Mesaj sayılarına dikkat lütfen. O ceee deyip kaçanlar ve takıma uğramayanlar büyük azar işitecek benden ona göre
Bu menü bence kilo vermene uzan vadede yardımcı olmaz, bir süre verirsin belki ama sonra metabolizman yavaşlar. Afiyet olsun canım, sanırım sadece mantı sakıncalı sayılır onu da azıcık yemişsin. Suyun da çok iyi.:13:Menüm
sabah
çavdarlı sandviç
öğlen
yarım porsiyon mantı
akşam
yoğurt çorbası
1 dilim çavdar.
şu ana kadar 2,5 lt su. yatana kadar 3 lt yapcam.
perşembe günleri okulda ya kuru fasülye- nohut ya da mantıperşembeleri evden götürmeye karar verdim.
Menün çok sağlıksız olmuş canım. Saatlerini yazmamışsın öğünlerin. Su çok güzel tebrik ederim. Spor göremedim? Eğer menü önceden belli oluyorsa evden götürmen daha mantıklı. Birde sabahları kahvaltını evde yapsan bence senin için daha iyi olur. Sanırım okulda yapıyorsun. Uzun zamandır menülere yorum yapmıyordum. Ama ben yorumlamazsam eğer menüler çok kötü olmaya başladı. Bundan sonra sıkı durun geliyor yorumlarMenüm
sabah
çavdarlı sandviç
öğlen
yarım porsiyon mantı
akşam
yoğurt çorbası
1 dilim çavdar.
şu ana kadar 2,5 lt su. yatana kadar 3 lt yapcam.
perşembe günleri okulda ya kuru fasülye- nohut ya da mantıperşembeleri evden götürmeye karar verdim.
Ne kadar guzel bi duygudur insanlara bi nebze olsun yardim edebilmek.bunu basarabilmissin ebru.yaris felan hikaye ben ilk kez bi foruma yazdim gercekten beni bukdar etkileyebilecwginiz aklima gelmezdi herkese ayrica tesekkur ederim.13.takim da farkli sanki biraz ya diger takimlara oranla daha sakin ve eminiz gbi.yoldayim simdi enteeeep bekle beni geliyorum yok kaptan farkedilmiyo zaten is yerinde bi salak disinda farkeden cok az.o bahswttigim salak benden iyi takip ediyo.dun sinirimi ziplatti.ilk siralar şef sen gunden gune eriyon ya dedi he dedim yedikleeime dikkat ediyom.dunde gelmis funda hanim buaralar durdu sanki kilo vermeniz dedie dogru regl muhabbetim vardi durmustu cidden adam da ne goz varmis bozdum attim herkes isine baksin dedim.ya cok fenalar ya kendime kizdim sonra o cesareti ben mi verdim diye.
Bu menü bence kilo vermene uzan vadede yardımcı olmaz, bir süre verirsin belki ama sonra metabolizman yavaşlar. Afiyet olsun canım, sanırım sadece mantı sakıncalı sayılır onu da azıcık yemişsin. Suyun da çok iyi.:13:
Kilo verebilmen için öncelikle sağlıklı beslenmen lazım. Neden kilo aldığımızı biliyorsun zaten sağlıksız beslenmekten. Önemli olan az yemek değil doyana kadar yemek ve sağlıklı beslenmek. Kendini aç bıraktığın zaman bir süre sonra pes edersin. Verdiklerini fazlasıyla geri alırsın. Unutma kendini asla ve asla aç bırakma çünkü açken sen sen olmuyorsun, en azından ben öyleyim. Açken gözüm hiç bir şeyi görmez.bu arada kabızlık problemim devam ediyor. dün olduğumdan neredeyse 2 kilo fazla çıktım cidden afalladım şok geçirdim. o kadar emeğim bumuydu dedim. Bugün normale döndüm şükür ama yarına kilo vermiş çıkamazsam benim için hayal kırıklığı olacak. Normal ekmeği tamamen kestim. günde 1 bardak su içerken 2,5 lt çıkardım. elimden geldiğince hareket ediyorum. yemekleri daha küçük porsiyonlarla alıyorum. Salata olan yerde hemen en büyük porsiyona salatamı alıyorum. Okulda çıkan kızarma börek tarzı şeylere asla yanaşmıyorum. Ki en önemlisi cips ve çekirdekten vazgeçtim.. Bunları düşününce biraz kilo vermeyi hakediyorum diye düşünüyorum. Daha katetmem gereken çok yol var biliyorum. Ama benim burada yayınladığım yemek listeleri benim için devrim. Okulda her yemekte 2 küçük yuvarlak ekmekten yerdim. akşam yarıma yakın ekmek ve yemekten sonra ya çekirdek ya cips. kızım da sayemde kurtuldu bunlardan. Ama yılmak yok. yarın 100gr bile versem bu yola baş koydum ben ayda 1 kiloda versem vazgeçmeyeceğim...
O açıdan söylememiştim canım zaten. Benim düşüncemde özlem konusundaydı
Aynen öyle kaptancım sürekli tartılmak tehlikeli o yüzden. Ben de yarın son tartılacağım.
Ailemle yaşıyorum ben, güven bağımız çok sağlamdır zaten anne ve babam eğitimci benim. Dolayısıyla kendimi tehlikeye atmayacağımı biliyorlar, şikayet gelmiyor böyle durumlarda. En fazla özlüyoruz birbirimizi.
Ebrucum tavsiye verir misin bana. Ne yapayım diyet ne önerirsin ben hala belli bir diyete başlamadım
ebrunun mesajı alıntılarken yanlışlık olmuş
Şuan senin için en iyi diyet Ayça KAYA nın diyeti canım. Sen ve Funda eğer o listeye uyabilirseniz ayda en az 4 kilo kesin verirsiniz. Hatta menülere spor ekler biraz çabalarsanız eminim daha fazla verirsiniz. Diyet yöntemlerim topiğinde Ayça KAYA nın listesi var. Oradan bakabilirsin canım.
Heh pardon kaptancım evet çok problem oluyor bu. Babam her seferinde ben kızımı özledim, çabuk gelsin yoksa hasta olurum diye tehtid ediyor.
O açıdan söylememiştim canım zaten. Benim düşüncemde özlem konusundaydı
Afiyet olsun canım güzel menün. Temposuz yürüyüş hehehehselam
menüm
sabah 08.20
1 yum. haşlama
1 kk peynir
az marul
2 ceviz
öğle
11.45
1 Trabzon hurması
1 meyveli yoğurt şu aktvia olanlardan
12.10
tavuklu salata
azıcık yağlı,tuzsuz
akşam18.30
1 trabzn hurması daha
1/2 kase tarhana
4 kaşık yoğurt
6-7 kaşık ot kavurması(soğan - pırasa -ısırgan otu)
su 1litre anca oldu
yatana kadar 2 yi geçer
30 dk tempolu
1 saaat temposuz türüyüş(pazar yaptım ama cok dolandım:)
4-3-3-3 :) ilk defa duydum. şimdi inceliyorum.
Diyetisyenin bana verdiği listede Ayça KAYA nın listesine çok benziyordu. Hem aç kalmıyorsun hem de kilo veriyorsun. Gerçekten güzel bence. Başlayın biran önce.FUndaaa ben ayça kayanın diyetini inceliyorum inanılmaz beğendim. birlikte başlayalım mi
Hoş geldin canım.Kızlar nette sorun vardı iki gündür ...kusura bakmayınen sonunda duzeldı ...iki günlük menümü yazıcam ...geçmışı okuyorum şimdi
Menün gayet güzel canım ama o Trabzon hurması dediğin şey nasıl bişey? Sanırım sorunlu bir yiyecek. Sorunluysa onun dışında gayet güzel bir menü. Beni çok şaşırttın Canan. Sende büyük gelişme var.selam
menüm
sabah 08.20
1 yum. haşlama
1 kk peynir
az marul
2 ceviz
öğle
11.45
1 Trabzon hurması
1 meyveli yoğurt şu aktvia olanlardan
12.10
tavuklu salata
azıcık yağlı,tuzsuz
akşam18.30
1 trabzn hurması daha
1/2 kase tarhana
4 kaşık yoğurt
6-7 kaşık ot kavurması(soğan - pırasa -ısırgan otu)
su 1litre anca oldu
yatana kadar 2 yi geçer
30 dk tempolu
1 saaat temposuz türüyüş(pazar yaptım ama cok dolandım:)
Aman dikkat et kendine hasta olma sakın. Birde kış aylarında dışarı çıkmadan mümkünse yıkamayın saçlarınız. Ne kadar kurutursanız kurutun sinüzitlerinize zararı var.
Heh pardon kaptancım evet çok problem oluyor bu. Babam her seferinde ben kızımı özledim, çabuk gelsin yoksa hasta olurum diye tehtid ediyor.
Ay 5 dk. saçımı yıkadım dondum resmen, dikkat edin çok soğuk havalar...
Şuan senin için en iyi diyet Ayça KAYA nın diyeti canım. Sen ve Funda eğer o listeye uyabilirseniz ayda en az 4 kilo kesin verirsiniz. Hatta menülere spor ekler biraz çabalarsanız eminim daha fazla verirsiniz. Diyet yöntemlerim topiğinde Ayça KAYA nın listesi var. Oradan bakabilirsin canım.
FUndaaa ben ayça kayanın diyetini inceliyorum inanılmaz beğendim. birlikte başlayalım mi
Afiyet olsun canım güzel menün. Temposuz yürüyüş heheheh
Aman dikkat et kendine hasta olma sakın. Birde kış aylarında dışarı çıkmadan mümkünse yıkamayın saçlarınız. Ne kadar kurutursanız kurutun sinüzitlerinize zararı var.
Diyetisyenin bana verdiği listede Ayça KAYA nın listesine çok benziyordu. Hem aç kalmıyorsun hem de kilo veriyorsun. Gerçekten güzel bence. Başlayın biran önce.
Hoş geldin canım.Şimdi deneme süresinde olduğun için çok önemli değil ama ilerde listeye girdiğin zaman ne yap ne et böyle durumlarda mutlaka haber ver. Merakta bırakma bizi.
Menün gayet güzel canım ama o Trabzon hurması dediğin şey nasıl bişey? Sanırım sorunlu bir yiyecek. Sorunluysa onun dışında gayet güzel bir menü. Beni çok şaşırttın Canan. Sende büyük gelişme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?