- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
bu arada kabızlık problemim devam ediyor. dün olduğumdan neredeyse 2 kilo fazla çıktım cidden afalladım şok geçirdim. o kadar emeğim bumuydu dedim. Bugün normale döndüm şükür ama yarına kilo vermiş çıkamazsam benim için hayal kırıklığı olacak. Normal ekmeği tamamen kestim. günde 1 bardak su içerken 2,5 lt çıkardım. elimden geldiğince hareket ediyorum. yemekleri daha küçük porsiyonlarla alıyorum. Salata olan yerde hemen en büyük porsiyona salatamı alıyorum. Okulda çıkan kızarma börek tarzı şeylere asla yanaşmıyorum. Ki en önemlisi cips ve çekirdekten vazgeçtim.. Bunları düşününce biraz kilo vermeyi hakediyorum diye düşünüyorum. Daha katetmem gereken çok yol var biliyorum. Ama benim burada yayınladığım yemek listeleri benim için devrim. Okulda her yemekte 2 küçük yuvarlak ekmekten yerdim. akşam yarıma yakın ekmek ve yemekten sonra ya çekirdek ya cips. kızım da sayemde kurtuldu bunlardan. Ama yılmak yok. yarın 100gr bile versem bu yola baş koydum ben ayda 1 kiloda versem vazgeçmeyeceğim...