evet masallah deryayaa :))
ay bayildim buna beeen :)) alemsin valla :))
Çok ciddi bir yağ yakıcıdır canım maydanoz suyu, diyetisyenim de bana vermişti ama içemiyorum ben..Gercekten ne ise yaradigini bilmiorum ama fena degildi ya kaynatmadim robotta cektim biraz su biraz limon iyi gitti bi de tok tuttu sanki:)
Önümüzdeki 1 hafta kaçamak yok..ne yedıgımı degıl ne yedıklerım off gerçekten yazmaya utanıyorum ama yazıcam herseyı dıyın bana gerçekten hakedıyorum pasta, börek, poğaça ve sarma
Hadi bakalım Burcum sakın salma..günaydın kızlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum bugün ebruya ulaşırım ben mutlaka uğrar bi haber verir bende staja gidiyorum ama diyetten o kadar sıkılmışım hep bahaneler arıyorum sağlıksız şeyler yemek için ama yemicemşu perşembe geçsn sporada devam etcem
İyi yapmışsın tatlımmbigun oncesi batirdigim icin dun yuklendim hemen diyete :)
gunaydiiin
gunaydin herkeseee :)
Gunaydıın kızlar, yoldayımmm:)
Günaydınn kızlar.
günaydın..paşa hala öksürüyor..
Günaydın hepinize kızlaaar..günaydınn
tarçınlı ılık süt çok iyi kesiyor..
meyva çok olmuş gerçekten..
teşekkür ederim..porsiyon çok önemli ve yendiği saat ..ömür boyu sağlıklı beslenmeyi öğrenmek adına yola çıktık.makarnamda ayrıca bol nane ve pul biber ekliydi..çokta güzel yetti...
makyaj konusunda sana katılıyorum yaşa göre ve günün saatine göre yapılsa özellikle cilt bakımına önem verilirse rimel ve parlatıcı genç le riçin en idealı ..ve az makyaj bakımlı bir yüzü oldukça çekici ve sağlıklı gösterecektir..
hahahahha ay Fırat yaa
Benim de mazeret sınavlarım var önümüzdeki iki gün.. Ben de bugün ara ara ders çalışacağım.kuzular ben derse geciyorum. gunde 1 dersi bitirmeliyim bi ders 4 unite 120 sayfa falan. yetismesi dun son unitevaktim de yok. beni merak etmeyin arada gelmeye calisirim :)
kacamaksiz bi gun diliyorum hepimize. opuldunuz :)
Çok ciddi bir yağ yakıcıdır canım maydanoz suyu, diyetisyenim de bana vermişti ama içemiyorum ben..
Sabah kahvaltıdan 30 dakika önce demişti. Bir de her gün taze kaynatıp, süzülmesi lazım. Çünkü 1 gün beklese bile zehirliyor. Ben zehirlendim canım bir kere aman dikkatCanım ne zaman içmek gerek peki diyetisyen ne zaman önerdi bi de kaynatılmışı mı yoksa klorofil halinde mi?
evet yaa kara bulutlar altında boyle havaları hıc sevmemmooff istanbul feci soguk ve yagmurluuu
kiniyorum seni arkadasim
Kİ Nİ YO RUUUM
Şapşik ya hihihiihgunaydın kızlar ne gunaydını yaa tünaydın gec uyanınca boyle oluyoreşim 3,5 gıttı işe bende mısafırler gıttıkten sonra gece 1,5 ta falan uyudum ondan gec uyandım dunku kotu akşam benı cok etkılıyor mıdem falan cok kotu coktandır bu kadar yemıyordum ondan galıba.. :26:
bugun oruc tutuyorum gunler kısaken tutmalıyım ölümün ne zaman gelecegı bellı degıl...
neyse ben bi geçmişe bakıyım bana kızan olmuş mu
Kızlar diyetkolik diye bir site buldum, çok güzelmiş. Buradaki gibi diğer diyet yapanlarla birebir iletişimde olamıyorsun sanırım ama diyetisyenlere direk yazışabiliyorsun. Üyelik paralı tabi, ben üye oldum. Çok faydalı bence ya. Bütün yiyecekleri, içecekleri listelemişler besin değerleri ve kalorileri ile.. Sen de her gün seçip seçip yedim diye yüklüyorsun. Gün sonu raporu veriyor, şu kadar yağ - şu kadar şeker - şu kadar kalori aldın diye vs. bir sürü şey var.
Ay karnım çok kötü kızlar. Mazeret sınavlarına hak kazanıp kazanmadığımı öğrenemiyorum okuldan ama sınav yarın... Böyle de bir sistem var. Karın ağrım biraz azalsın öyle ders çalışmaya başlayacağım.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?