en iyisi bogazi tutup hic yememk. elimizde sonucta.
yazarken bende gülmüstüm ne alaka hadise diye
hadi bakalim yine gecen haftaya göre 200gr daha fazla, ama birden yavasladi kilo vermem yaa. fakat gercekten bu son 2haftadir biseyler tuhafti, reglmde gecikmeli geldi baya. ondandir diyelim insallah haftaya güzel sonuc alirim.
bu kiloyla uculmaz tabi geldim
ama yer yer catilarin ucma tehlikesi vardi, itfaiye catilara el atti bayaga.
harikasin canim tebrikler
ne kadar üzülerek paylastigini daha önceki yorumlarina dayanarak anladigimi söyleyebilirim.
bundan sonra insallah dikkat edip aldigin kilolari vermeyeceksin,
bu hafta cok güzel kilo vermissin tebrik ederim, haftayada sonucun gzl olur insallah.
so what
kız bel mi var ya kadın diyoki çok fit ve zevklisin dio basenleri dert ederdim ya ne kadar elb,se denediysem hiç sorun olmdı
canım çok gelinlik vari oldu o renkler o yüzden bu renk aldım
güzel olmuş canım buseee ben jilliandan sıkıldım npcazzzz
dolu dolu bir menü
krep olmamış cnm
su çok az olmamış hatta yok
Canım menün biraz sağlıksız görünüyor, özel bir diyet mi bilemedim?
Bol hareket derken neler yaptın bakalım?
Aynen canım diyetisyenin güzelliği bu işte hem yiyorum hem kilo veriyorum, yiyeceklerin kimyasına göre liste yapıyorlar..
Ay su çok az, hayatımda o kadar az su içmedimAfiyet olsun canım
Monk'a ben de denk geldikçe bakıyordum eskiden ama daha güzel diziler bulunca bıraktım. Yerli dizi izlemiyorum kendime göre bişey bulamıyorum, belli başlı yabancı dizilerim var arada yeni keşifler yapıyorum hihih
Kizlar coklu alinti yapamiyorum kusura bakmayin bazi mesajlar arada kayniyor yine hatirladigim kadariyla cevap vereyim dexter i ilk uc sezonda izledim sonra biraktim monk a gelirsek onu da arada izliyordum ben galiba bbc dizilerini daha cok seviyorum ingiliz aksani yok mu ahh ahh hihiiih
Su konusuna gelirsek o konu basimin belasi bunu bile zorla ictim
Tas kebabinin yagli olmasina gelince aksam yemegimi okulun yemekhanesinde yedim yiyebilecegim en uygun sey oydu suyunu yemedim tanelerini secip yedim bir de
kuruyemiş sağlıklı bir şey canım kavrulmamış olduğu müddetçe abartmadan yenilmeli bence :)
regl olayı tam bi işlence. ağrı kesici aldım az önce dayanamadım. midem boş aç olduğum için de 5 fındık yedim.
bence sıkılma bu kadar zaman yaptın devam et bitir programı burcuuu
evet yabancı diziler daha güzel zatentürk dizilerinden bu ara evdekiler karadayı ya bakıyor. ben de denk gelince bakıyorum gayet güzel. bir de seksenlere baktım bayaa bi süre sonra onu da bıraktım. o da pek eğlenceli nostaljikti hoşuma gidiyordu
anladım canım. yemekhane yemekleri de nedense hep yağlı olur yaalisede bizim yemekhanede nerdese hergün patates püresi ve pirinç pilavı çıkardı. bayıla bayıla yedim 10 kg almıştım o sene balık et olduğum ilk seneydi. sonraki yıllarda da hep o kiloyu verip aldım. battım yani o seneler abartmasam belki hiç kilo belasına bulaşmamış olcaktım sağlık olsun
kızlar ağrım var. biraz ders çalışıp yatıcam. iyi geceler hepinizee
Okuyunca yolculuk çekti canım..Kizlar istanbul sinirlarina girmis otobus simdi farkettim :) yarin is yerinden girerim artik kendinize iyi bakin iyi geceler (vedama bakmayin bir iki mesaj daha atacak vaktim var sanirim ama olur da veda edemezsem diye ^_^ )
evet yabancı diziler daha güzel zatentürk dizilerinden bu ara evdekiler karadayı ya bakıyor. ben de denk gelince bakıyorum gayet güzel. bir de seksenlere baktım bayaa bi süre sonra onu da bıraktım. o da pek eğlenceli nostaljikti hoşuma gidiyordu
kızlar ağrım var. biraz ders çalışıp yatıcam. iyi geceler hepinizee
Okuyunca yolculuk çekti canım..
Geçmiş olsun canım öpüyorum, iyi geceler
Ben de eski işimdi şehir şehir geziyordum, bu sene okula odaklandım..Istersen yolculuklarimin hepsini devredebilirim her hafta gidip geliyorum neticede :)
İyi geceleeerOtobus internetind ve size veda ediyorun iyi geceler
Lisede bizim yemekhane yoktu o zaman bile daha iyiydim ekmek arasi seylere ragmen beni asil batiran universite oldu daha dogrusu ogrenci evi ve gece atistirmalari zaten haftanin buyuk kisminda yemek yapmiyorduk atistirma ile geciyordu tabi o atistirmalar da epey coktu :)
Iyi geceler canim kolay gelsin :)
Okuyunca yolculuk çekti canım..
Geçmiş olsun canım öpüyorum, iyi geceler
Otobus internetind ve size veda ediyorun iyi geceler
bence bir avuç akşam vakti çok canım. kavrulmamış olanlar kabuklu fındık mesela. sen kırıp yiyorsun. tadı da miss
ay ben şu burcuya yazdığın hadisenin takımına istiyorum olayına koptum nur koptuuuuuuummallah iyiliğini versin emi
kavrulmuş benim bildiğim adı üstünde yağlanıp kavruluyor ya da fırınlanıyor gibi bir şey. çok daha kalorilli oluyor yani. işlem görmüş oluyor bu yüzden sağlıksız
çok geçmiş olsun kaptancım kıyamam ikinize de yaa
canım tebrik ederim güzel bir sonuç
daha önce de sormuştun sanırım 1,5-2 kg arası iyi senin için. bakalım kaptan ne diycek
regl olduğuna göre iyi bi sonuç canım
yaa onca kaçamaktan sonra sonuç buuuuukınıyoruz seni deryaaaaaa
ay çok güldüm orda biskrem var bana bulgur mu diyorsun canaaanısırırım yanaklarını
günaydın. ben de hatırlayamadım senin geçen haftaki kilonu. 50 lere az kaldı burcuuu
Gelelim benim bildirimime
Geçen hafta : 61.5
Bu hafta : 61.2
Fark : 0.3
Maşallah diyelim canım nazar etmeyelim.
Saat kaç olmuş kimse uğramamışKızlar unuttunuz mu bugün cuma
geçmiş olsun ...Ebrucum annem ameliyat oldu. Şükür diyalize girdiği fistülü ameliyatla açtılar. Şu anda iyi ama ben ancak bu saatte girebildim. Bu ara ailemde bir hastalıktır aldı gitti. Şükür sıkıntısız atlattık...
el yüz yıkamayla geçmesine sevindim..üstüen bir bardakta su içseydin..Gece gece okuduğum bir haberde görünce canım lokma çekti, hem de nasıııl!
Gittim ağzımı, yüzümü yıkadım. Yatışa geçiyorum, hepinizi kocama öpüyorum.
geçmiş olsun..sıcak tut kendini birde sıcak süt çok iyi gelir..ağrı kesici iyi geldi. şimdi yatıyorum... tekrar iyi geceler kızlar
iyi geceler seyehat etmek ne güzeldir..Otobus internetind ve size veda ediyorun iyi geceler
bende yabancı dizi izlerim..türk dizisi de çalıkuşu ve beni böyle sev başka bakmam..Kizlar coklu alinti yapamiyorum kusura bakmayin bazi mesajlar arada kayniyor yine hatirladigim kadariyla cevap vereyim dexter i ilk uc sezonda izledim sonra biraktim monk a gelirsek onu da arada izliyordum ben galiba bbc dizilerini daha cok seviyorum ingiliz aksani yok mu ahh ahh hihiiih
Su konusuna gelirsek o konu basimin belasi bunu bile zorla ictim
Tas kebabinin yagli olmasina gelince aksam yemegimi okulun yemekhanesinde yedim yiyebilecegim en uygun sey oydu suyunu yemedim tanelerini secip yedim bir de
herkes yazmış zaten su çok azEh benim de menum de gelsin artik :)
Sabah:
1 elma
1 kutu sut
Ara:
1 kk peynir
1 fincan cay
Ogle
1 dilim ekmek
4 kasik bezelye yemegi
3 zeytin
Ara:
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Aksam:
4 kasik tas kebabi
minik kutu yogurt
Ara:
1 elma
2 bardak cay
Birazdan salatalik yiyecegim :)
Su yine 0.5 litre :/
Spor henuz yok hala yoldayim ama az kaldi istanbula eve gidince olmemis olursam jillian 30 shred level 1 yapacagim
akşama krep ağır gibi geldi..ii aksamlar kizlar
bugün menm
9:00
1 yumurta omlet
yarim dilim t.b.ekmegi
15:00
1 dilim t.b.ekmek
1kibrit kutusu mozarella (beyaz peynirim bitmis)
dmates
18:00
2 tane krep
bol hareket
2lt su
sherlock sevdiğim dizidir reklam yapıp duruyorlar bir türlü başlayamadı..
Sherlock Şubat'ta kesin miymiş? Geçen sene de Haziran dediler bekledim de gelmedi.
Olacak olacak ben biraz diyete alışayım da..
güzel menü..Sabah:
1 tutam maydanoz, roka
1 kk. beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
Ara:
2 mandalina
6 fındık
Öğle:
1 tutam maydanoz, roka
1 pors. haşlanmış brokoli
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 mandalina
1 galeta
Akşam:
1 tutam maydanoz, roka
3 köfte
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
*
3 lt su
2 kupa kahve
3 kupa yeşil çay
güzel menü 15 köfte çok değil susuz yediğin için problem olmaz..menüm:
sabah 10.30
1 yumurtadan yağsız omlet
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeğine 1 tk kahvaltılık sos
yarım hurma meyvesi
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
öğle 14.30
yarım kase çorba
15 suluköftenin köftesi 1 yk yemeğin suyu
akşam 17.30
5 yk fırında yağsız kabak yemeği (domates soğanlı)
1 yk süzme yoğurt
3 lt su
spor yok (reglim)
çok tatlısın maşallah..paylaşcam canım elbiseme baktın mı
ay ne güzle heyecan hayrlı olsun canım ..kızlar ben geldim bugün baya kaçamaklı bigün oldu desem yeridir bu hafta dikkat edersem zaten perşembe isteme olayım var heyecan bastı bugün elbise aldım bide nişan elbisemi aldım çok sevdim bırakmak istemedim onlarda aldılar 2 ay var ama elbise korseli alsamda versemde bi sıkıntı olmıcak tabiki jillian ı bırakmıcam basenlerim biraz toparlansın diye ama bugün yapamıcam çok yoruldum hemen resmi ekliyorum bakın
artı kilo moralimi bozdu üstüne mutfağın evye kırıldıSaat kaç olmuş kimse uğramamışKızlar unuttunuz mu bugün cuma
canım ellerine sağlık..sana gönderemdim..buraya ekledim04.12.2013 mesaj sayıları
Glmscs=6
Sserrecik=2
Gubsej=20
Buseb=34
Canan456=7
ysfmir=4
05.12.2013 mesaj sayıları
Glmscs=6
Sserrecik=11
Gubsej=12
Buseb=16
Canan456=13
ysfmir=11
kilo veren herkesi tekrar tebrik ederim..***13. TAKIM 338. ETAP ***
buseb (53.4/53.2/0.2/%0.37)
canan456 (64.2/63.9/0.3/%0.47)
evamaria (66.1/65.8/0.3/%0.45)
glmscs (96.1/95/1.1/%1.14)
gubsej (94.8/93.7/1.1/%1.16)
LAydLiNe (61.5/61.2/0.3/%0.49)
masumm (68.7///%) Bildirim yapmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
mavera87 (63.9/63.4/0.5/%0.78)
ysfmir (66.8/67.2/-0.4/%-0.60)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.47
günaydın kızlar bugün dershaneye girmedim hiç canım istemedi uykuya yenik düştüm sanırım ama olsun bigünden bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?