- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
en iyisi bogazi tutup hic yememk. elimizde sonucta.
yazarken bende gülmüstüm ne alaka hadise diye
hadi bakalim yine gecen haftaya göre 200gr daha fazla, ama birden yavasladi kilo vermem yaa. fakat gercekten bu son 2haftadir biseyler tuhafti, reglmde gecikmeli geldi baya. ondandir diyelim insallah haftaya güzel sonuc alirim.
bu kiloyla uculmaz tabi geldim
ama yer yer catilarin ucma tehlikesi vardi, itfaiye catilara el atti bayaga.
harikasin canim tebrikler
ne kadar üzülerek paylastigini daha önceki yorumlarina dayanarak anladigimi söyleyebilirim.
bundan sonra insallah dikkat edip aldigin kilolari vermeyeceksin,
bu hafta cok güzel kilo vermissin tebrik ederim, haftayada sonucun gzl olur insallah.
so what
kuruyemiş sağlıklı bir şey canım kavrulmamış olduğu müddetçe abartmadan yenilmeli bence :)
regl olayı tam bi işlence. ağrı kesici aldım az önce dayanamadım. midem boş aç olduğum için de 5 fındık yedim.
kız bel mi var ya kadın diyoki çok fit ve zevklisin dio basenleri dert ederdim ya ne kadar elb,se denediysem hiç sorun olmdı
canım çok gelinlik vari oldu o renkler o yüzden bu renk aldım
güzel olmuş canım buseee ben jilliandan sıkıldım npcazzzz
dolu dolu bir menü
krep olmamış cnm
su çok az olmamış hatta yok
bence sıkılma bu kadar zaman yaptın devam et bitir programı burcuuu
Canım menün biraz sağlıksız görünüyor, özel bir diyet mi bilemedim?
Bol hareket derken neler yaptın bakalım?
Aynen canım diyetisyenin güzelliği bu işte hem yiyorum hem kilo veriyorum, yiyeceklerin kimyasına göre liste yapıyorlar..
Ay su çok az, hayatımda o kadar az su içmedim Afiyet olsun canım
Monk'a ben de denk geldikçe bakıyordum eskiden ama daha güzel diziler bulunca bıraktım. Yerli dizi izlemiyorum kendime göre bişey bulamıyorum, belli başlı yabancı dizilerim var arada yeni keşifler yapıyorum hihih
evet yabancı diziler daha güzel zaten türk dizilerinden bu ara evdekiler karadayı ya bakıyor. ben de denk gelince bakıyorum gayet güzel. bir de seksenlere baktım bayaa bi süre sonra onu da bıraktım. o da pek eğlenceli nostaljikti hoşuma gidiyordu
Kizlar coklu alinti yapamiyorum kusura bakmayin bazi mesajlar arada kayniyor yine hatirladigim kadariyla cevap vereyim dexter i ilk uc sezonda izledim sonra biraktim monk a gelirsek onu da arada izliyordum ben galiba bbc dizilerini daha cok seviyorum ingiliz aksani yok mu ahh ahh hihiiih
Su konusuna gelirsek o konu basimin belasi bunu bile zorla ictim
Tas kebabinin yagli olmasina gelince aksam yemegimi okulun yemekhanesinde yedim yiyebilecegim en uygun sey oydu suyunu yemedim tanelerini secip yedim bir de
anladım canım. yemekhane yemekleri de nedense hep yağlı olur yaa lisede bizim yemekhanede nerdese hergün patates püresi ve pirinç pilavı çıkardı. bayıla bayıla yedim 10 kg almıştım o sene balık et olduğum ilk seneydi. sonraki yıllarda da hep o kiloyu verip aldım. battım yani o seneler abartmasam belki hiç kilo belasına bulaşmamış olcaktım sağlık olsun