Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni tam tersine daha motive ediyor. Zaten 21 hafta - 5 ay, 1 hafta ediyor. Sonrasında da haftada 1 ödül günü sonra diyet yapacağım. Sonuçta diyet ve sağlıklı beslenme aynı şey. Sen psikolojik olarak kötü hissediyorsun herhalde. Ben rahatım yaben koyamam böyle bi hedef. diyetten soğurum valla. bence şöyle yap. 5 ay diyet. sonra da 1,5 yıl en az sağlıklı beslenme kulağa daha hoş geliyor benceeeeee
Ben geldiiiim! Yemek yaptım, evi temizledim hepten ev kızı oldum. Aktivist feminist ev kızıSaat kaç olmuş kimse uğramamış Kızlar unuttunuz mu bugün cuma
Beni tam tersine daha motive ediyor. Zaten 21 hafta - 5 ay, 1 hafta ediyor. Sonrasında da haftada 1 ödül günü sonra diyet yapacağım. Sonuçta diyet ve sağlıklı beslenme aynı şey. Sen psikolojik olarak kötü hissediyorsun herhalde. Ben rahatım ya
Ben geldiiiim! Yemek yaptım, evi temizledim hepten ev kızı oldum. Aktivist feminist ev kızı
Bugün önceki günlere nazaran daha enerjik hissediyorum canım. Sen nasılsın bakalım?Hosgeldin :) ben de simdi geldim nasilsin?
04.12.2013 mesaj sayıları
Glmscs=6
Sserrecik=2
Gubsej=20
Buseb=34
Canan456=7
05.12.2013 mesaj sayıları
Glmscs=6
Sserrecik=11
Gubsej=12
Buseb=16
Canan456=13
yani belki de değildir.kalori olarak hesabını yapmadım.ama gözüme cok gözüktü
afedersin ,dışarı çıkmııştım da yetişirim sandım olmadı.bundan sonra daha erken yapaım ebru.
Saat kaç olmuş kimse uğramamış Kızlar unuttunuz mu bugün cuma
Beni tam tersine daha motive ediyor. Zaten 21 hafta - 5 ay, 1 hafta ediyor. Sonrasında da haftada 1 ödül günü sonra diyet yapacağım. Sonuçta diyet ve sağlıklı beslenme aynı şey. Sen psikolojik olarak kötü hissediyorsun herhalde. Ben rahatım ya
Ben geldiiiim! Yemek yaptım, evi temizledim hepten ev kızı oldum. Aktivist feminist ev kızı
canım 17-18 kilodan sonra az az veriliyor ama bu da kar
tebrikler
tebrikler canım
çok güzel vermişsin
canım tebrık ederım ,supersınHerkese gunaydinnn hedef 1 kilo demistim hedefime ulastim bu hafta yapilan yorumlar hafta ortasinda geldigi icin menulerim toparlanmaya baslicak insallah haftaya 2yi zorlicam.
Gecen hafta--> 94.8
Bu hafta------> 93.7
Fark---------> 1100gr
Bugün önceki günlere nazaran daha enerjik hissediyorum canım. Sen nasılsın bakalım?
Benim de çok sevdiğim bir dizi var American Horror Story diye yeni bölümü gelmiş, hemen açtım. Dolmasını bekliyorum
kızlar ben geldim bugün baya kaçamaklı bigün oldu desem yeridir bu hafta dikkat edersem zaten perşembe isteme olayım var heyecan bastı bugün elbise aldım bide nişan elbisemi aldım çok sevdim bırakmak istemedim onlarda aldılar 2 ay var ama elbise korseli alsamda versemde bi sıkıntı olmıcak tabiki jillian ı bırakmıcam basenlerim biraz toparlansın diye ama bugün yapamıcam çok yoruldum hemen resmi ekliyorum bakın
evet sanırım psikolojik benimki
Ay benim de geçen hafta yakın arkadaşımı istemeye geldiler, mutfakta canım çıktı kız rahat etsin diye, hiç akrabası yok Türkiye'de arkadaşları olarak bizler yardım ettik. 5 çeşit içecek ikramı, 8 çeşit pasta börek ikramı, kahveler, çikolata - çerez ikramları ve hepsinin bulaşıkları beni felç etmişti. Hazırlık süreci, alışveriş, o gece her şey çok güzeldi. Çok heyecanlı bir süreç umarım seninki de çok keyifli olur.kızlar ben geldim bugün baya kaçamaklı bigün oldu desem yeridir bu hafta dikkat edersem zaten perşembe isteme olayım var heyecan bastı bugün elbise aldım bide nişan elbisemi aldım çok sevdim bırakmak istemedim onlarda aldılar 2 ay var ama elbise korseli alsamda versemde bi sıkıntı olmıcak tabiki jillian ı bırakmıcam basenlerim biraz toparlansın diye ama bugün yapamıcam çok yoruldum hemen resmi ekliyorum bakın
Hihihi teşekkürler..Bu enerjin daim olsun canim ben de iyi sayilirim. Tabi otobus tumasaydi. :)
O diziye baslayamadim bir turlu araya hep baska diziler girdi :)
Ay benim de geçen hafta yakın arkadaşımı istemeye geldiler, mutfakta canım çıktı kız rahat etsin diye, hiç akrabası yok Türkiye'de arkadaşları olarak bizler yardım ettik. 5 çeşit içecek ikramı, 8 çeşit pasta börek ikramı, kahveler, çikolata - çerez ikramları ve hepsinin bulaşıkları beni felç etmişti. Hazırlık süreci, alışveriş, o gece her şey çok güzeldi. Çok heyecanlı bir süreç umarım seninki de çok keyifli olur.
Hihihi teşekkürler..
Dr. Who hayranısın sanırım sen de
Ay benim de geçen hafta yakın arkadaşımı istemeye geldiler, mutfakta canım çıktı kız rahat etsin diye, hiç akrabası yok Türkiye'de arkadaşları olarak bizler yardım ettik. 5 çeşit içecek ikramı, 8 çeşit pasta börek ikramı, kahveler, çikolata - çerez ikramları ve hepsinin bulaşıkları beni felç etmişti. Hazırlık süreci, alışveriş, o gece her şey çok güzeldi. Çok heyecanlı bir süreç umarım seninki de çok keyifli olur.
Hihihi teşekkürler..
Dr. Who hayranısın sanırım sen de
Hadi bakalım hazırlıkları paylaşmaya devam et bizle hihihbizde bu perşembe öle olcaz kuzum arkadaşım gelcek ay bakalım neler yapcaz daha menü oluşturmadım
Hahahah iyiymiş Geçen google Dr.Who'nun 50.yılını kutluyordu. 50 sezon ediyor bu, 50!!!Birazcik belli ediyorum degil mi :) yeni bolumu iple cekiyorum az kaldi cok sukur (19 gun) evet gun sayiyorum :)
bizde bu perşembe öle olcaz kuzum arkadaşım gelcek ay bakalım neler yapcaz daha menü oluşturmadım
Hadi bakalım hazırlıkları paylaşmaya devam et bizle hihih
Hahahah iyiymiş Geçen google Dr.Who'nun 50.yılını kutluyordu. 50 sezon ediyor bu, 50!!!
Hadi bakalım hazırlıkları paylaşmaya devam et bizle hihih
Hahahah iyiymiş Geçen google Dr.Who'nun 50.yılını kutluyordu. 50 sezon ediyor bu, 50!!!
kızlar ben geldim bugün baya kaçamaklı bigün oldu desem yeridir bu hafta dikkat edersem zaten perşembe isteme olayım var heyecan bastı bugün elbise aldım bide nişan elbisemi aldım çok sevdim bırakmak istemedim onlarda aldılar 2 ay var ama elbise korseli alsamda versemde bi sıkıntı olmıcak tabiki jillian ı bırakmıcam basenlerim biraz toparlansın diye ama bugün yapamıcam çok yoruldum hemen resmi ekliyorum bakın
paylaşcam canım elbiseme baktın mı
Aynen ben bir ara izliyordum da sonra diğer diziler araya girince gitti. Ama sen de American Horror Story'i bir dene, korku - gerilim dizisi. Her sezon farklı tema var. Hollywood korku filmlerindeki klasik temalar; ilk sezon ruhlu ev, ikinci sezon katil - akıl hastanesi, üçüncü sezon büyücülük - cadılık.. Korkutucu değil ama gerici bir dizi.O gun 50. Yil ozel bolumu de yayinlandi hatta dun tekrar izledim :) ama dizi 50sezon olmadi ilk bolum 50 yil once yayinlandi efsane gibi hiiiii
Aaa hemen bakıyorumpaylaşcam canım elbiseme baktın mı