Bebeyim sen daha tatlisin tesekkur ederim:) su iciyorum iki gundur 2lt den biraz fazla.olacak galiba bu is:)
canım çok tatlısın sen yaaa
yine de nohutu abartmamak iyi fikirsağ ol ayşenurcum. bu arada ben buse yaş 24 bekar ve konya da kar ve bunlar hep bana kar... ve ahahahah kaçamak olmadığı için mutluluk sarhoşuyum sanırım
kardeşimde s3 vardı memnun değildi donuyormuş bi süre sonra. iphone 5 kullanıyor cok memnun. bende de iphone 4 var. takoza kaçtı artık ama hala memnunumsanırım tek iphone al diyecek olan benim şuan
çok güzel paylaşım sağ ol canım
30 day shred süpeeerben de yapcam onu ama hedefe ulastıktan sonra. yine kas yapmak istemiyorum cünkü
su az olmamış. süzme yogurt ben de çok severim ama 1 kaşıktan fazla yeme aşırı yağlı ve kalorili
peki banucum. sen de kendine iyi bak
nesfit karışık meyvelinin tadını seviyorum ben ya
ben çok beğendim canım. meyve ara öğün olsun. öğleni daha doyurucu yap ama yine de çok güzelsuyu da unutmuyorsundur umarım
neyin var canım ne raporu? geçmiş olsun. hoş geldin bu arada
dünkü menü hiç olmamış. bugünkü menü daha iyi ama az da olsa püre olmasa yerine salata falan olsa süpermiş :))
ay ben sogugu sevmiyorum ama karı seviyorum
Canim o meyvenin yanina ne yemeliydim mesela?menü güzel ama öğlede mutlaka bi protein filan olsaydı iyiydi
püsküüt te varyaaa geçende beni kilo korumada tebrik etti haftasına + çıktım
gülcüm ilk günde etli pilav ve o yağlı nuggetlarrrr bugünde patates püresi olmamış
ay buseeeeeee o ananslar dişime yapıştı bide fazla şekerli geldi bana baydı beni sanki tadı güzel ama
Bebeyim sen daha tatlisin tesekkur ederim:) su iciyorum iki gundur 2lt den biraz fazla.olacak galiba bu is:)
Canim o meyvenin yanina ne yemeliydim mesela?
ay bizim mutfakta bulaşık oluyor ama yağ hiç olmaz öyle değişik bir durum
benzeten benzetene anacııımmmmm
Canim o meyvenin yanina ne yemeliydim mesela?
Sabah:
1 kk. beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz, roka
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 mandalina
1 armut
6 fındık
Öğle:
1 pors. haşlanmış brokoli
1 küçük kase yoğurt
1 tutam maydanoz, roka
1 kase hazır domates çorbası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 armut
1 kepekli grisini
Akşam:
2 parça patlıcanlı köfteli kebab (yemeğin asıl adını unuttum)
2 yemek kaşığı pırasa yemeği
1/2 kase ev yapımı yoğurt
1 bardak kola
*
3 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa yağsız sütlü kahve
Spor yok.
Haklısın bebeğim. Ben diyetisyenin listesine tamamen uymaya çalışıyorum, harfi harfine yapma sözü verdim kendime. Bugün arkadaşımda kaldığım için akşam menüsü harfi harfine olmadı. Diyetisyenim de gözüne fazla gelebilir ama kaçamak yapmaman için tok olman lazım dedi. Bir de önümüzdeki 1 - 2 hafta boyunca bu listeyle kilo verebilirsin, çünkü uzun bir zamandır zararlı ve yağlı besleniyorsun dedi.canım kola ve öğlen ki ekmek olmasa iyiymiş bide araların çok dolu olmuşmenü gözüme çok kalabalık geldi
Haklısın bebeğim. Ben diyetisyenin listesine tamamen uymaya çalışıyorum, harfi harfine yapma sözü verdim kendime. Bugün arkadaşımda kaldığım için akşam menüsü harfi harfine olmadı. Diyetisyenim de gözüne fazla gelebilir ama kaçamak yapmaman için tok olman lazım dedi. Bir de önümüzdeki 1 - 2 hafta boyunca bu listeyle kilo verebilirsin, çünkü uzun bir zamandır zararlı ve yağlı besleniyorsun dedi.
benımde borclarım var hep beraber tutalım o zaman :13: yoksa dedıgın gıbı efsımıze yenılıyoruz of bugun keske tutsaydımama yarın tutucam insallahh
hem öğrencilik hem ev hem iş cok yorulur yıpranırsın canım yaaa.gerekirse daha az konforlu bir eve taşının ,daha az yiyin için gezin ama bunu kendine yapma derim.tabi cok sıkışık ise durum sen daha iyisini bilirsin ama bu benim nacizane tavsiyem:)cnm ögrencıyım ben ama bı tesettur magazasında falan satıs danısmanı olarak calışabılırım yeterkı esım kafaya takmasın.
diyetimin 1.ayı kutlu mutlu olsun:81::87::111::122::124:
04.11.2013---->102.6
04.12.2013---->93.9
8.7 point goes tooooo tey tey teyy
Kızlar şuan arkadaşımdayım, bu gece onda kalıyorum. O yüzden akşam yemeğim biraz bozuk oldu. Son anda böyle bir plan çıktı, umarım kahvaltımda da sorun çıkmaz. Yarın daha düzenli bir diyet olacaaak. Bu evinde kaldığım arkadaşım da benimle aynı kiloda. İki güne kalmaz o da diyet yapmaya başlayacak. Birlikte yaza kadar kilolarımızdan kurtulma planı yapıyoruz. Artık hiç atıp tutmuyorum, elimden geleni yapacağım sadece ve kaytarmayacağım. Ne buradan ne de diyetimden.. Çünkü diyeti kontrol altında tutmak sizlerle, diyetisyenle ve destek veren arkadaşlarımla daha mümkün oluyor.
Haklısın bebeğim. Ben diyetisyenin listesine tamamen uymaya çalışıyorum, harfi harfine yapma sözü verdim kendime. Bugün arkadaşımda kaldığım için akşam menüsü harfi harfine olmadı. Diyetisyenim de gözüne fazla gelebilir ama kaçamak yapmaman için tok olman lazım dedi. Bir de önümüzdeki 1 - 2 hafta boyunca bu listeyle kilo verebilirsin, çünkü uzun bir zamandır zararlı ve yağlı besleniyorsun dedi.
Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 44 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- venuskadini+,
- buseb+,
- burcugncy+,
- canan456
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah 41 kere maşallah yarın tartıl bakim kaç kilo çıkacaksın çok merak ettimmenüm
sabah 09.30
1 yumurtadan dukan krep
1 light üçgen peynir
1 zeytin
öğle 14.30
ızgara tavuk
1 yk süzme yoğurt (normal yoğurt yok evde kızlar)
akşam 18.40
ızgara tavuk
yarım yk süzme yoğurt
yarım kk beyaz peynir
3 lt su
30 squat
Ben karışık meyvelisini çok seviyorum. Kırmızı meyvelisi hoşuma gitmemişti. Birde çikolatalısı var oda güzelkırmızı meyvelisini yiyordum ben çok güzeldi yaaaa yine alayım ben ondançilekliydi ooo
Neeeeeeee ayy alemsin Buse yaaaaaaltıma işememek için yatakta oturmuş sallanıyorum çok mutluyum
Allah kabul etsin canım. Menü güzel gitmişte o akşam ki tatlı bişey olmamış. Keşke yazsaydın ne yediğini merak ettim şimdi
selam kızlar
menüm:)
sahur05.00
2 yumurta tavada azıcık yağlı
biraz pekmez
biraz reçel
akşam 17.00
3 badem 3 kurukayısı
akşam 17.30
1 kase tarhana
1 biber dolması
tatlı bir şey yedim((
ara22.00
1 kupa yeşilçay
olmadı yani bugün.
su 1.5 litre anca oldu yatana kadar 2.5 olur
birazdan yarım saatlik leslie yapacağım
belki 1 kupa daha yeşilçay içerim içeebilirsem.
sanki meyve fazla olmuş gibi geldi bana canım:)Sabah:
1 kk. beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz, roka
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 mandalina
1 armut
6 fındık
Öğle:
1 pors. haşlanmış brokoli
1 küçük kase yoğurt
1 tutam maydanoz, roka
1 kase hazır domates çorbası
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 armut
1 kepekli grisini
Akşam:
2 parça patlıcanlı köfteli kebab (yemeğin asıl adını unuttum)
2 yemek kaşığı pırasa yemeği
1/2 kase ev yapımı yoğurt
1 bardak kola
*
3 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa yağsız sütlü kahve
Spor yok.
ne hamaratsın yaaaaay kızlar resmen mutfagı yıkadım diyebilirim dolaplar buzdolabı difriz filan derken sandalye ve masayı cifledim en son annem elimden cif ve yağ sökücüyü zor aldı pek de pis değilmiş ama başlayınca duramadım
vay naptınız siz arkaaşlar!!!Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 44 ziyaretçi)
- LAydLiNe,
- venuskadini+,
- buseb+,
- burcugncy+,
- canan456
Bu ne yaaaaaaaaaaaaaa
nohuta bak seeeeen ...:)Nohut:
Besin değeri ve kalorisi yüksek bir sebze olan nohut oldukça besleyicidir. Bol miktarda nişasta ve azot içermesinin yanında bitkisel protein ve B vitaminleri ile demir, kalsiyum, fosfat ve fosfor gibi mineraller açısından zengindir. 100 gr. nohut 360 kalori, yaklaşık 20 gr bitkisel protein, 5 gr. yağ ve 61 gr. karbonhidrat içerir.
Nohutun Faydaları:
Vücudu kuvvetlendirir. Beyinsel ve zihinsel yorgunluğu giderir. İştah açar. Mideyi kuvvetlendirir, bağırsakları yumuşatır ve bol idrar söktürür. Anne sütünü arttırır. Vücuttaki damarları açar. Cinsel isteği ve gücü arttırır. Sesi açar ve öksürüğü keser. Göğüs kanserine karşı koruyucudur. Vücutta fazla su toplanmasını önler. Östrojen hormonunu dengeleyici etkisi ile özellikle menopoz döneminde faydalıdır.
su ve spor önemli canım dikkatKızlar dünün menüsünü yazayım.
Sabah:
4 kaşık süzme yogurt
1 dilim akmek
Kırmızı biber
Öğle:
Taze fasulye yemeği
2 kaşık erişte
salata
Akşam:
Lahana yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim ekmek
Spor yok.
Su:0.5 ltYine su içmeyi bıraktım ben.
süperr!!!sabah(07:00)
1 kase nesfit karışık meyveli
(ay çok baydı sabah sabah)
12:00
2 mandalina
öğle(14:45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tam bugday
1 domates
3 cin biber
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay
akşam(18:10)
4 ızgara köfte
közlenmiş domates biber
salata
1 büyük ayran
3 litre su
40 dk jillian
10500 adım
tamamdır ebru4 - 5 Aralık 2013 canan456
6 - 7 Aralık 2013 buseb
9 - 10 Aralık evamaria
11- 12 Aralık glmscs
13 - 14 Aralık gubsej
16 - 17 Aralık mavera87
18- 19 Aralık ysfmir
Kızlar yeni mesaj listemiz bu. Lütfen herkes not alsın.
öğleye yoğurt ekleseydin keşke canım.daha doyurucu olurdu.Bugunku menum
Sabah
8.00
1 salatalik
1 domates
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
10.00
1 turk kahvesi sade
Ogle
12.30
1 elma
1 mandalina
2.00
Bitki cayi
4.30
Bitki cayi
Aksam
6.00
1 tavuk sis(nasil cok geldi sisirdi beni iice)
Yarim kase mercimek corba
Az salata
2 bardak ayran
Sistim sistim
Dünkü menüm
sabah
çavdar ekmekli sandviç şekersiz çay
öğle
3 parça tavuk nugget(popeyes)
akşam
etli pilavdavetteydim pilavı az yedim.
1,5 litre civarında su içtim.
Bugünkü menüm
sabah
peynir zeytin, çavdar ekmeği şekersiz çay
öğlen
çorba
köfte ve 1 kaşık patetes püresi
akşam
1 tabak mantarlı tavuk
1 çavdar ekmeği.
afiyet olsun:) Allah kabul etsin canım. Menü güzel gitmişte o akşam ki tatlı bişey olmamış. Keşke yazsaydın ne yediğini merak ettim şimdibugün menüm
9:00
1 yumurta
2kk beyaz peynir ile omlet
yarim d. tam b. ekmegi
11:30
toplanti sonrasi yemek ve yine yemek zorunda kaldim cok az yedim fakat kacamak seylerdi.neler oldugunu yazmicam tatli ve tuzlu seyler vardi. yememde bir nevi iyi oldu yoksa catlardim, herkes benim yedigimin 3-4 katini ve ayriyeten baska seylerde yedi.
cok az yedim yani.
16:30
1 avc leblebi fndk
20
mantar izgara
1,5lt su
1lt nane cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?