valla nereye kadar bilemeyiz ama şu bir gerçek ki kilolu olup şişko olup hatta acımasızca konuşalım ki tesir etsin. sonradan çıtır hatunlara dönüşenler ve bu kiloları koruyanlar var. ve bizim neyimiz eksik diyorum. kabullenip şişko yaşamaktansa ömür boyu diyete de razı olurum. ama neyseki buna gerek yok. yeterki abarttığımız günün sonrasında dikkat edelim ve yağlar depolanmadan bol su ile atalım vücuttan.
yağlar 24 saatte depolanıyormuş. bu harika bir şey yani 24 saatimiz var onları defetmek için yerleşmeden
işte sen canlı bir örneksin demekki bahsettiğim konunun doğruluğunun
ipin ucunu kaçırmamak lazım. ben geri aldım kiloları ve iyice anladım.
üzülme iç çayını geçer şişlik. ben de regl oldum bugün ama daha başlangıç ağrım sızım yok suan öğleden sonra olucak sanırım
ve reglken yapılan diyet daha çok kilo verdiriyor yuppiiii
ödem tutmazsa vücudum yarın 52 leri göreceğime inanıyorum
canım sen 93 le kendini 70 gibi görüyorsun ben 53 le kendimi 60 gibi görüyorum. dayanamıyorum yanlarımın olmasına
kendini hiç ince falan hissetme yani. böyle hissediyorsan aç fashion tv izle biraz inceleri gör. pencereden bak ince taytlı kadınları gör sonra kendine kız
sakın inceyim psikolojisiyle beyninin diyetini baltalamasına izin verme hiçbir zaman. ki zayıfladıkça göreceksin daha da zayıflamak isteyeceksin. her yerin fazla gelecek sana. şurası da gitse burası daha da ince olsa demeye başlıyor insan. bak şuan burcu formunda ben de öyleyim aslında ama o yanlar beni delirtiyor. burcuyu da basenler ddelirtiyor. sen de böyle olacaksın işteee
burdan normal biri olarak değil zayıf biri olarak mezun olmalısın bunu unutma sakın. ben şuan öyle yapmış olmasaydım 60 la falan diyeti bırakıp ben 38 beden iyiyim deseydim 42 beden olarak geri dönecektim sahalara
boy kıtıyım anam şansım yok zayıf olmak zorundayım
ama bence zayıflık gibisi de yok zaten. bayılıyorum çıtır olmaya. hele bir de 49 kilo olduğumda bazen abartıp ayı gibi yediğimde ay neler yiyor kilosuna bak denilmesi dünyalara bedel. hele mağazalarda yaaa bunun s si ya da xs di yok muuu demek harikaaaaaaaa
neyse çok konuştum