Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nestai canım seni gördüğüm iyi oldu
1. olduğun haftayla ilgili paylaşım alanına ne yaptığını yazman gerekiyormuş.
Kalliste uzun zaman oldu, kural ihlaline giriyor dedi.

Merhaba arkadaşlar . Bu aralar pek giremiyorum internete. Ya ben bu hafta 200 gram vermişim sadece. Ailem burada ve her akşam evde güzell yemekler oluyor klava: Tabii gördüğünüz üzere veremedim bişii. Beni 79.8 kg olarak kaydedebilirsiniz. Kucak dolusu sevgiler hepinize... Sidanur tebrik ederim canımmm yaa. Bravooo...:lepi:

gunaydin kizlar ben sabaha iyi basladim sabah kalkinca korkarak tartildim aslinda ama 700 gr vermisim (78/77.3/0,7/0.89%) insallah dogrudur meliscim sen yinede kontrol et

Son düzenleme:
Nestai yine kaçırdım seni.
Canım ailenin yanında olmasına sevindim. Olsun 200 gr. da 200 gr.dır.
Arada uğramaya çalış, konuşalım, özledik.
Öpüyorum...

Nestai yine kaçırdım seni.
Canım ailenin yanında olmasına sevindim. Olsun 200 gr. da 200 gr.dır.
Arada uğramaya çalış, konuşalım, özledik.
Öpüyorum...

Meliscim kaçırmadın benii :teytey: Özelden yolladığın mesaja cevap yazıyordum. :) Tamam canım yazacağım birşeyler ama nereye yazacağım onu anlamadım. Buraya değil galiba. :)
Evet ailemin yanımda olması çok iyi oldu. Biliyorsunuz değil mi ? Ayrıldım Yalnız çok gariptir artık üzülmüyorum, acı çekmiyorum. Çok daha kötü günler geçirmeyi bekliyordum.
Öyle olmadı. Allah dualarımı kabul etti. Sürekli dua ediyordum Allahım yardım et diye.
Geçecekkk... Hepsii geçecek biliyorummm
Bu arada çok beğendiğim bir sözü paylaşmak istiyorum sizlerle :)

" Hayat söylesene nasıl yaşayayım seni ? Ya anlat bana kendini....
Ya her defasında takma çelmeni... Ya da gel vazgeç bu oyundan
Ver ellerini..! "[/COLOR]

nestaicim buraya yazman yeterli canım melis yada ben grekli yere bırakırız canım... teşekkürler cevabın için paylaşımın mutlaka gerekiyordu bu yüzden uyardım şeker......

Canım cuma yarışmacılarının paylaşım alanı var oraya yazılıyormuş, istersen buraya da yazabilirsin kopyalarız.
89.etap birincisi olduğunu da ilave et istersen karışmasın.

bu arada allah yardımcın olsun canım bizim takımdanda emel ayrılıyor eşinden ve hepinize duacıyızinşallah tüm sıkıntılarınızı atlatacaksınız

Tabi ailenin desteği çok önemli, sen çok düşünüp en doğru kararı vermişsindir, ondan acı çekmiyor olabilirsin.
Dediğin gibi hepsi geçecek, düzenini de tam olarak oturttunmu herşey daha da güzel olacak.
Biz burada hep sana destek olacağız.

melisçim bir taraftan telle konuşuyordum yine müdahale etmeden duramamışım bu maydanoz tarafımı arada dürt benim :))

kallistem iyi yapıyorsun tabi müdahale et, biz çok yeniyiz buralarda sana göre, sen ne nasıl yapılacak daha iyi biliyorsun.
Nestai yazdıktan sonra ben zaten sana soracaktım ne yapalım diye, ilkleri yaşıyoruz.
Öpüldün kocaman.

Son düzenleme:
herkese günaydın.biliyorsunuz ki haftaya kötü başlamıştım.gerçekten kötüydü.heleki eltimin tartısında 2 gün önce tartılıp 59 çıkıp,2 gün sonra 62 çıkınca moral hepten gitmişti.tamam birşeyler atıştırdım ama bu kadar kilo alacak kadar değildi emindim.moral bozukluğu yüzünden grip oldum sporuda lahana diyetinide askıya aldım.ama dün diğer günlerden daha iyiydim ve kendimi toparlamaya karar verdim ve eşime tel.edip bana bir tartı almasını söyledim.artık kendi tartım var.ama sorun şu ki 59.5 olmuşum yani 500 gr almışım kızlar.gerçekten çok üzgünüm.kendimi bırakmasaydım bu hafta yine vermiş olacaktım ve takımıma benimde katkım olmuş olacaktı.bütün hafta mücadele edip kilo veren arkadaşlarımdan özürdiliyorum.(bu arada eltimin tartısı bozulmuş.)senağlama:1no2:

Bende gram oynama yok. Gerçi tartı gram göstermiyor ama ibre aynı yerde. Fakat hafiflik hissediyorum. İnşallah haftaya telafi edicem bunu. 2-3 sonra reglide olucam o zaman güzel kilo veririm. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…