Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amaan kızlar 8. olmuşuzz haftaya çok güzel şeyler olmalıı ben mesele 65.5 olmalıyımm en azz ooff tedirgin oldumm bu akşam yemek yemicem valla yeşil çay içerimm ama karnım nasıl kurluyor anlatamam :roflol:

amaan kızlar 8. olmuşuzz haftaya çok güzel şeyler olmalıı ben mesele 65.5 olmalıyımm en azz ooff tedirgin oldumm bu akşam yemek yemicem valla yeşil çay içerimm ama karnım nasıl kurluyor anlatamam :roflol:

Ben haftaya vermeye değilde kilomu korumaya çalışacağım.Bence şimdi ye ilerleyen saatlerde sabrın tükenebilir geç saatte yemen daha kötü olur

dereceye giremesek bile herkes çok güzel mücadele etti,tebrik ediyorum arkadaşlarım sizleri.sidanur özellikle seni.umarım haftaya dereceye gireriz.inanıyorumki bu hafta herşey çok farklı olacak.
Canım teşekkürler lapa diyetini kesinlikle tavsiye ediyorum

ben de yemeğimi yedim. Sadece su ve yeşil çay bu saatten sonra.
Ben de haftaya 63 olmayı hedefleliyorum. Gerçi bu kiloma bile inanamıyorum, kıyafetlerim oluyor. 13.5 kilo verdim doğumdan bu yana.kaydirigubbakcemile2

12. takımdan tugce75.6) / 68/ 7.6/10.05%)
Bir haftada bu kadar kilo vermesi normal mi sizce. Yağlarını mı aldırdı acaba. Şike var itiraz ediyorum:)

ben de yemeğimi yedim. Sadece su ve yeşil çay bu saatten sonra.
Ben de haftaya 63 olmayı hedefleliyorum. Gerçi bu kiloma bile inanamıyorum, kıyafetlerim oluyor. 13.5 kilo verdim doğumdan bu yana.kaydirigubbakcemile2

Melis sen çok iyisin canım daha doğum yapalı 7 ay bile olmadı ama kilocuklar gitti çevrendekiler şaşırmıyor mu

ii akşamalar arkadaşlar 8. olmuşuz umarım haftaya daha ii olur
sidanur tebrik ederim
bugün benim arkadaş toplantım vardı herkes çok incelmişsin dedi özellikle göbek gitmiş diyorlar
arkadaşlar sadce 500 gr verdim demekki soğan suyu çok işe yarıyor hepinize tavsiye ederim

Melis sen çok iyisin canım daha doğum yapalı 7 ay bile olmadı ama kilocuklar gitti çevrendekiler şaşırmıyor mu

zaten 9 kilosu 1 ay içinde gitti, 5. aydan sonra diğerleri için uğraştım, 2 ayda 4.5 kilo vermişim, düşününce iyi gerçekten.
İştekiler şaşırdı gerçekten, nasıl yaptın diye.
Bana sporun çok yararı oldu 63.5dan daha zayıf görünüyorum.

selam kızlar.8.liğimizi kutlarım benneyaptımki bu arada 12.takımdaki arkadaşın maşallahı var.sormak isterim nasıl verdin kiloları diye.kaydirigubbakcemile2 ben bu akşam.1 kase dolusu salata yedim arkadaşlar.ve daha bir şey yemeyi düşünmüyorum.çok acıkırsam elma yerim.bu sefer daha sıkı tutmak istiyorum kendimi ama 1 kase dolusu salatada fazlatdı ama seviyorum ne yapayım yatasıya kadar inşallah 1 lt su içerim.bu arada sandoloz sakızı diğye birşey okudum oluşan yağları yakmada yarın alıp denemeye başlıcam inşallah işe yarar.gerçi okuduğum kadarıyla herkes memnun bakalım bende faydası olacakmı.

Şişkinliklerin inmiştir tabi. Gerisi gelir artık, motivasyonunu da sağlar. Haftaya inşallah daha iyi olacağız.
Aslında şanssızlığımız kaymaklımın bu hafta kilo verdiği halde almış görünmesi oldu çünkü çıktığı kilo kaydedliyor.

12. takımdaki arkadaş 1. olduğu ve mezun olduğu için açıklayacaktır ne yaptığını, takip ederiz.
1 kase salata fazla alur mu canım fisfisfis
benim de yaklaşık 1 lt. suyum kaldı biraz az içtim bugün.

kızlar ben çıkıyorum kızımın uyukusu gelmeden banyo yaptıralım da öyle uyusun.
Yine girmeya çalışırım. Görüşemediklerim olursa herkese iyi hafta sonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…