Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım geçmiş olsun canım
çoçuk olunca zor oluyo demi hasta olmak keşke yakınıda akraban falan olsaydı rahat geçerdi canım:

teşekkürederim kadiş.evet keşke biri olsaydı ama malesef yok.zaten duygusal bir insanım hasta olunca hepten çöküveriyorum.kısa zamanda düzelirim inşallah.

Allah kolaylık versin canım.Faydasını görürsem haftada 1 gün yapacağım .Tabikide beraberce yaparız.

sağol sidanur.umarım faydasını görürsün ve kalıcı olarak gider kiloların.yerimseniben
gerçi kadiş pek heves bırakmadı bende sağolsun laelaelaelaelae :roflol:ama genede deniyelim ya belki bir işe yarar.CADIARZU

geçmiş olsun ad1.aman anşallah bebeğe bulaşmaz da biran önce atlatırsın.yoksa sen ona,o sana bulaştırırken hastalık uzun bir süre devam ediyor(

sağolasın zenan.bizimkide bir ümit işte.gerçi ben bu hafta yapamıyorum ama kızlar faydasını görürse bende yapıocam inşallah.şuan midem değil lapayı,pide börek bile kaldırmıyor.:çok üzgünüm:

arkadaşlar sabah duruşmalarım olacak o yüzden sabah ki kilo bildirimime yetişemem diye düşünüyorum.melisçim benim kilom 78.200 şimdiden bildireyim.
kızlar acil çıkmam lazım.özür dilerim ama ben bu seferlik sadece kilo bildirimi yapsam da haftaya sağlam kafayla yüzde bildirsem olur mu??nolur affedin beni bu seferlik.

ben bugün iş çıkışı kuzenimin bebeğini görmeye gittim bir haftalık bugün, çok küçük inanamadım vakit nasıl geçiyor, benim kızım 7 aylık oldu neredeyse o boyutta olduğuna inanamadım.

Allah bağışlasın meliscim.değilmi yaa zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor bile.benim oğlumda 28 şubatta 1 yaşını dolduracak inşallah.bende yeni doğan bebekleri gördükçe ay oğlumda bu kadardı ama pek hatırlamıyorum diyorum o günlerini.zaman çabuk geçiyor ama insan sıkıntılardan o zamanın kıymetini anlayamıyor malesef yani en azından benim için öyle.
Şu saatte karnım acıktı ama yemicem:)

aspettami iraden kuvvetli sanırım,umarım birşey yememişsindir şurda cumaya ne kaldı ki.az biraz gayret.:dance:
günaydın arkadaşlar...
takım bana çok ii geldi bugün 200 gr daha vermişim hihoyyyt
umarım verdiklerimi korur ve daha hızlı vermeye başlarım
şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz

bravo valla az az ama sağlam gidiyorsun.tebriklera. a.s.

günaydıınnnn dospa bende okadar şişmişimki ayaklarım ayakkabının içinde ağrıyordu valla sabah giyerken şimdi genişledi

sanırım adet olacaktın değilmi nereus.bende adet olacağım zaman çok şişerim aslında bu şişkinlik bütün bayanların kaderi sanırım.:1no2:

geçmiş olsun ad1.aman anşallah bebeğe bulaşmaz da biran önce atlatırsın.yoksa sen ona,o sana bulaştırırken hastalık uzun bir süre devam ediyor(

çok sağol definyacım.aslında sana geçmişolsun demek lazım.bir kaza atlatmışsın çok üzüldüm ama iyi olduğuna .çok sevindim.Allah beterinden korusun arkadaşım.valla aslını istersen ilk oğlumda başladı grip sonra kayınvalide sonra eşim ,amcası falan derken ben ne güzel olmuyordum.ama beni hastalıklar moralim çok bozulunca buluyor yani her üzüldüğümde muhakkak grip oluyorum.umarım kısa sürede geçer ama bugün daha iyiyim.valla bu hafta sporda gitti,lahana çorbası diyetide gitti.adet konusunda moralini bozmamanı tavsiye ederim çünkü hassas bir bünyeye sahipsen geciktikçe gecikir.eğer 2 yada 3 gün gecikiyorsan senin 31 günde bir oluyor demektir adetin ama daha fazla sürüyorsa bir dr a görünmende fayda var derim.buda benim nacizane bir önerim.lütfen üzme kendini.:teselli:

Şu saatte karnım acıktı ama yemicem:)

aman canım çok tehlikeli bir saat :)

günaydın arkadaşlar...

süpersin, bir vermeye başlayınca gerisi geliyor.

tamam canım olsun ben hesaplarım.

canım belkide moral bozukluğun senin bünyeni güçsüz bıraktı. Ne oldu ki, anlatmak istermisin? rahatlarsın.

inanamadım gerçekten hala şoktayım, hır, gür, gaz uykusuzluk nasıl da geçmiş günler. Seninki de kocaman olmuş, Allah bağışlasın

günaydıınnnn dospa bende okadar şişmişimki ayaklarım ayakkabının içinde ağrıyordu valla sabah giyerken şimdi genişledi

Hava lodossa ondan şişmiş olabilir ayakların.
Gece yemedim tuttum kendimi. Kaç gündür az yiyorum karnım dümdüz oldu ama kilomda oynama yok

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
Takımımız banada yaradı veremediğim kilolarımı sizlerle veriyorum.Kilo vermeye başadın arkası gelir artık

merhaba kizlar ben bugün kahvaltiyi yine atladim ise gidince olmuyor kendimi kaptiriyorum ise sabah 3 bisküvi yedim 1 bardak kahve ictim bu lapa isi bana göre degil kizlar icine ne koyduysam midem almiyor
öglen
iki bardak cay
iki dilim ekmek
beyaz peynir zeytin
domates yedim
aksama bilmiyorum normalde
kiymali mantar soslu makarna var
ama yemiyecegim
malum yarin da cuma
aksam nasilsa ise gidecegim yanimda meyve götürürüm
oda yete bugünlük
midem agriyor zaten bugünsidanur senin nasil gidior canim bir degisiklik varmi
bu hafta birinci sensin gibi geliyor
ya arkadaslarben yüzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum simdiye kadar ben sadece kilomu yazdim

kızlar merhabalar. güzel bir şey yaptık paylaşım alanına bıraktım mesajımı vaktiniz oldukça okuyabilirsiniz destek olur diye düşünüp sizede haber vereyim dedim...

Arkadaşlar yeni geldim işten, trafiğe kalmışım. Yemek yiyeceğim birazdan. Ben de şişkinlik hissediyorum biraz, havalardan sanırım. Çok elektrik vardı havada, neyse yağmur başladı rahatlar şimdi.

Hava lodossa ondan şişmiş olabilir ayakların.
Gece yemedim tuttum kendimi. Kaç gündür az yiyorum karnım dümdüz oldu ama kilomda oynama yok

Aman tut kendini, bir anda gidecek hızlanacak Sidanur'un dediği gibi. 1 günlük kaçamak (ama çok kaçamak, azı yapıyoruz hep :)) insanı 3-4 gün geriye götürüyor.

Takımımız banada yaradı veremediğim kilolarımı sizlerle veriyorum.Kilo vermeye başadın arkası gelir artık

sen bugün de yaptın mı lapayı, bence de bu haftanın birincisi sensin.

canım ya ben de bugüğn çok dengesiz yedim sabah erken toplantım vardı kahvaltısız çıktım, bir poğaça yedim işte. Öğlen düzgün yiyemedim, su içemedim. Çok kötüydü.
(canım geçen haftanın kilosu-bu haftanın kilosu)*100/geçen haftanın kilosu.
Ben sabah benimkiyle örnek gösteririm. Seninkine ve herkesinkine de yardımcı olurum. Sabah burada olacağım hep, süt iznindeyim.

kızlar merhabalar. güzel bir şey yaptık paylaşım alanına bıraktım mesajımı vaktiniz oldukça okuyabilirsiniz destek olur diye düşünüp sizede haber vereyim dedim...

merhaba kallistecim, ben şimdi bakacağım teşekkür ederiz. Güzel hikayeler oluyor, mehaliminkini okumuştum.

pişt pişt güzeller okuduğum kitabı özetlemeye başladım incelemk isteyenler buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...255526-siz-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html

canımcım ne güzel hazıra kondurdun bizi, okumazmıyız.

Arkadaşlar nerdesiniz, 2. sayfaya düşmüşüz.
Yoksa herkes kilo aldı da perşembe akşamından kaçtı mı?

Saat 11 olmuş kimse gelmeyecek herhalde, ben de yatayım, malum küçük hanım beni uyukusuz bırakabilir.
Yarın saat 13:00 e kadar kilo bildirimlerinizi yaparsanız çok memnun olurum. Sabah burada olcağım.
İnşallah derecelere gireriz.
Öpüldünüz...

Bence herkes yarın sabah eksik çıkabilmek için spor yapıyordur:) Bende az önce 1 saat bisiklete bindim, yalnız kilomun eksik çıkacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…