adcım geçmiş olsun canım
çoçuk olunca zor oluyo demi hasta olmak keşke yakınıda akraban falan olsaydı rahat geçerdi canım:
Allah kolaylık versin canım.Faydasını görürsem haftada 1 gün yapacağım .Tabikide beraberce yaparız.
selam kizlar evet haftanin yarisnina geldik ne cabuk geciyo gunler ya gece karamanli ugramis cok sevindim baktim su an bizim takimda kimse yok bende buraya geldim bugun pek bi moral gelmis herkeze kilolar verilmeye baslanmis azda olsa hadi bakalim allah hepinize kolaylik versin ad cim grip olmus gecmis olsun calisan arkadaslarada kolay gelsin lapa diyeti uygulaniyo ve sogan suyu falan gizlice takip ediyom sizi insallah guzel sonuclar alirsiniz ama butur diyetleri fazla abartmayin sonra tak duruyo metobolizma benim basima geldi bikackezde ondan soyluyom hadi guzel gunler dilerim optum herkezi
Ad1 geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene İngiltereye gitmiştim 6 aylığına, henüz çevre edinmemişken hava değişimden grip oldum, kolumu kaldıramıyorum, ilaçlar farklı eczane, doktor yazmadan vermiyor, doktor kaydım yok. Kimseyi taımıyorum. 2 gün aç susuz odamda yattım, çok kötüydü. Bir çorba yapanım olsaydı demiştim. Senin birde çocuk var. Ama toparlarsın kısa sürede. Grip en fazla 2 gün yatırır, sonrası hafif geçer.
Sen güçlü ol, dikkat et, diyeti askıya al toparlanana kadar en iyisi.çok sağol melis.senin durumun benimkinden daha betermiş. valla atlatmışsın ama birde sana sormak lazım :çok üzgünüm:bugün biraz daha iyiyim.dün eşim acile getirdi iğne olmak istemediğim için ilaç yazdırdım.onları kullanıyorum.valla ne yalan söyliyim diyetide sporu bu hafta askıya aldım.aslında o kadar doluyum ki anlatamam.sanırım moral bozukluğu beni çökertti.haftaya daha iyi olabilirim sanıyorum.
merhaba arkadaslar ben lapa yi bugün yaptim ama cok kötü bir tadi var tuzsuz yagsiz bir kasik aldim midem bulandi yiyemedim yarin tekrar deneyecegim ama bugün fazla birsey yemedim en azindan ekmek yemedim iki kasik lapadan yedim ve meyve yedim su icmeye calisiyorum ya sidanur sen baska birsy koydun muicine ben biraz biber ve nane koydum ama olmadi cok hassas bir midem var kolay kolay bilmedigim tadi kabul etmiyor belkide psikolojiktir ama bilmiyorum mesela meyve sulari bitki caylari ve sütüde icemyirum aninda cikyriyorum
karamanlı gene iyi yemişsin valla.tadını ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum.1 kaşık 1 kaşık yesen oda iyi.sidanur kekik falan koymuş sende öyle bir dene istersen.bende eğer yaparsam inşallah faydası olur artık. yiyebileceğim bir kıvama getiririm.
ben bugün iş çıkışı kuzenimin bebeğini görmeye gittim bir haftalık bugün, çok küçük inanamadım vakit nasıl geçiyor, benim kızım 7 aylık oldu neredeyse o boyutta olduğuna inanamadım.
Şu saatte karnım acıktı ama yemicem:)
günaydın arkadaşlar...
takım bana çok ii geldi bugün 200 gr daha vermişim hihoyyyt
umarım verdiklerimi korur ve daha hızlı vermeye başlarım
şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz
günaydıınnnn dospa bende okadar şişmişimki ayaklarım ayakkabının içinde ağrıyordu valla sabah giyerken şimdi genişledi
geçmiş olsun ad1.aman anşallah bebeğe bulaşmaz da biran önce atlatırsın.yoksa sen ona,o sana bulaştırırken hastalık uzun bir süre devam ediyor(
Şu saatte karnım acıktı ama yemicem:)
günaydın arkadaşlar...
arkadaşlar sabah duruşmalarım olacak o yüzden sabah ki kilo bildirimime yetişemem diye düşünüyorum.melisçim benim kilom 78.200 şimdiden bildireyim.
kızlar acil çıkmam lazım.özür dilerim ama ben bu seferlik sadece kilo bildirimi yapsam da haftaya sağlam kafayla yüzde bildirsem olur mu??nolur affedin beni bu seferlik.
çok sağol melis.senin durumun benimkinden daha betermiş. valla atlatmışsın ama birde sana sormak lazım :çok üzgünüm:bugün biraz daha iyiyim.dün eşim acile getirdi iğne olmak istemediğim için ilaç yazdırdım.onları kullanıyorum.valla ne yalan söyliyim diyetide sporu bu hafta askıya aldım.aslında o kadar doluyum ki anlatamam.sanırım moral bozukluğu beni çökertti.haftaya daha iyi olabilirim sanıyorum.
Allah bağışlasın meliscim.değilmi yaa zaman nasıl geçiyor insan anlamıyor bile.benim oğlumda 28 şubatta 1 yaşını dolduracak inşallah.bende yeni doğan bebekleri gördükçe ay oğlumda bu kadardı ama pek hatırlamıyorum diyorum o günlerini.zaman çabuk geçiyor ama insan sıkıntılardan o zamanın kıymetini anlayamıyor malesef yani en azından benim için öyle.
günaydıınnnn dospa bende okadar şişmişimki ayaklarım ayakkabının içinde ağrıyordu valla sabah giyerken şimdi genişledi
Hava lodossa ondan şişmiş olabilir ayakların.
Gece yemedim tuttum kendimi. Kaç gündür az yiyorum karnım dümdüz oldu ama kilomda oynama yok
Takımımız banada yaradı veremediğim kilolarımı sizlerle veriyorum.Kilo vermeye başadın arkası gelir artıkgünaydın arkadaşlar...
Hava lodossa ondan şişmiş olabilir ayakların.
Gece yemedim tuttum kendimi. Kaç gündür az yiyorum karnım dümdüz oldu ama kilomda oynama yok
Takımımız banada yaradı veremediğim kilolarımı sizlerle veriyorum.Kilo vermeye başadın arkası gelir artık
merhaba kizlar ben bugün kahvaltiyi yine atladim ise gidince olmuyor kendimi kaptiriyorum ise sabah 3 bisküvi yedim 1 bardak kahve ictim bu lapa isi bana göre degil kizlar icine ne koyduysam midem almiyor
ya arkadaslarben yüzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum simdiye kadar ben sadece kilomu yazdim
kızlar merhabalar. güzel bir şey yaptık paylaşım alanına bıraktım mesajımı vaktiniz oldukça okuyabilirsiniz destek olur diye düşünüp sizede haber vereyim dedim...
pişt pişt güzeller okuduğum kitabı özetlemeye başladım incelemk isteyenler buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...255526-siz-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html