Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlar evet haftanin yarisnina geldik ne cabuk geciyo gunler ya gece karamanli ugramis cok sevindim baktim su an bizim takimda kimse yok bende buraya geldim bugun pek bi moral gelmis herkeze kilolar verilmeye baslanmis azda olsa hadi bakalim allah hepinize kolaylik versin ad cim grip olmus gecmis olsun calisan arkadaslarada kolay gelsin lapa diyeti uygulaniyo ve sogan suyu falan gizlice takip ediyom sizi insallah guzel sonuclar alirsiniz ama butur diyetleri fazla abartmayin sonra tak duruyo metobolizma benim basima geldi bikackezde ondan soyluyom hadi guzel gunler dilerim optum herkezi

merhaba arkadaslar ben lapa yi bugün yaptim ama cok kötü bir tadi var tuzsuz yagsiz bir kasik aldim midem bulandi yiyemedim yarin tekrar deneyecegim ama bugün fazla birsey yemedim en azindan ekmek yemedim iki kasik lapadan yedim ve meyve yedim su icmeye calisiyorum ya sidanur sen baska birsy koydun muicine ben biraz biber ve nane koydum ama olmadi cok hassas bir midem var kolay kolay bilmedigim tadi kabul etmiyor belkide psikolojiktir ama bilmiyorum mesela meyve sulari bitki caylari ve sütüde icemyirum aninda cikyriyorum

Canım yerken zorlanmadım.Ben kekikte koydum.Ayrıyeten ben meyve sularını bitki çaylarını çok severim şimdide zencefil çayı içiyorum.
Sen içine yaşil soğan marul felan ekleyebilirsin

Evet canım günler çok çabuk geçiyor.Bizim takıma bu hafta hırs geldi 10.luk çok koydu bize vereceğiz kiloları...

Dosba nasıl gidiyor?

ii gidiyor
bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek 3 tane mantar yedim
öğlen yoğurt ve 3 tane kuru kayısı
akşam da balık ve salata
şimdi yeşil çay içiyorum
tek eksiğim spor, inş. ona da başlayacağım
sizin şu lapa diyetinin sonuçlarını bekliyorum belki haftaya bende yaparım

Ad1 geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene İngiltereye gitmiştim 6 aylığına, henüz çevre edinmemişken hava değişimden grip oldum, kolumu kaldıramıyorum, ilaçlar farklı eczane, doktor yazmadan vermiyor, doktor kaydım yok. Kimseyi taımıyorum. 2 gün aç susuz odamda yattım, çok kötüydü. Bir çorba yapanım olsaydı demiştim. Senin birde çocuk var. Ama toparlarsın kısa sürede. Grip en fazla 2 gün yatırır, sonrası hafif geçer.
Sen güçlü ol, dikkat et, diyeti askıya al toparlanana kadar en iyisi.

Süpersin Melis Allah nazarlardan korusun kilolar çabucak gitsin

inşallah canım, ama bugün öğlen börek yedim kaydirigubbakcemile
Senin lapa günün de iyi geçmiştir inşallah, sonucu merak ediyorum.

canım aman iyi ol, korkuttun bizi. Sen boşver diyeti, kendini toparla da en önemlisi sağlık, yine motive olursun. Evet güzel oldu burası, yeni arkadaşlar katıldı.

baharatlarla güzelleştiriyorlar sanırım tadını. Kendini zorlama sevmediysen. Ben de çok tekdüze yerim, değişik tadlara hiç açık değilimdir.

çok güzel yemişsin, bakalım cumaya ne olacak. Spor olarak nivea body sporu tavsiye ederim, ben çok faydasını gördüm. Hem de eğlenceli, sıkılmıyorsun.

Evet geçmişi okuyordum. Bende börek yedim bugün:) Sabah sadece peynir yedim, öğlen börek, akşamda sütlaç yedim. Normalde bu kadar az yemem. Bende grip olucam galiba. Evde hasta var çünkü. 3 gündür az yiyorum.Yarın sabah tartılıp bakıcam.

ben börek yedim ama yemeklerimi de yedim
Sen çok az yemişsin. Geçmiş olsun evde varsa birinde çabul bulaşır aman dikkat. Yarın son gün. Cuma bildirim yapıyoruz bakalım sonuç ne olacak.

ben bugün iş çıkışı kuzenimin bebeğini görmeye gittim bir haftalık bugün, çok küçük inanamadım vakit nasıl geçiyor, benim kızım 7 aylık oldu neredeyse o boyutta olduğuna inanamadım.

iyi geceler, ben çok yorulmuşum uyumaya gidiyorum, sabah erken kalkıp işe gideceğim. Kızım da uyanır gece bir kaç kez.
Yarın da çok yoğunum, sanırım ancak işten geldikten sonra girebilirim. Yeni döneme hazırlık yapıyoruz.
Yarını güzel değerlendirelim.

günaydın arkadaşlar...
takım bana çok ii geldi bugün 200 gr daha vermişim hihoyyyt
umarım verdiklerimi korur ve daha hızlı vermeye başlarım
şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz

günaydıınnnn dospa bende okadar şişmişimki ayaklarım ayakkabının içinde ağrıyordu valla sabah giyerken şimdi genişledi

merhaba arkadaşlar.bu sıralar ben de o kadar şişim ki anlatamam!regl dönemim de gecikti bu benim moralimi daha da bozuyor.inşallah bir süprizle karşılaşmam((
sabah bir haşlanmış yumurta,bir dilim börek,iki zeytin,kocaman bir bardak ıhlamur içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…