merhaba arkadaslar ben lapa yi bugün yaptim ama cok kötü bir tadi var tuzsuz yagsiz bir kasik aldim midem bulandi yiyemedim yarin tekrar deneyecegim ama bugün fazla birsey yemedim en azindan ekmek yemedim iki kasik lapadan yedim ve meyve yedim su icmeye calisiyorum ya sidanur sen baska birsy koydun muicine ben biraz biber ve nane koydum ama olmadi cok hassas bir midem var kolay kolay bilmedigim tadi kabul etmiyor belkide psikolojiktir ama bilmiyorum mesela meyve sulari bitki caylari ve sütüde icemyirum aninda cikyriyorum
selam kizlar evet haftanin yarisnina geldik ne cabuk geciyo gunler ya gece karamanli ugramis cok sevindim baktim su an bizim takimda kimse yok bende buraya geldim bugun pek bi moral gelmis herkeze kilolar verilmeye baslanmis azda olsa hadi bakalim allah hepinize kolaylik versin ad cim grip olmus gecmis olsun calisan arkadaslarada kolay gelsin lapa diyeti uygulaniyo ve sogan suyu falan gizlice takip ediyom sizi insallah guzel sonuclar alirsiniz ama butur diyetleri fazla abartmayin sonra tak duruyo metobolizma benim basima geldi bikackezde ondan soyluyom hadi guzel gunler dilerim optum herkezi
merhaba kızlarrr
oy oy oy lapa yapanlara kolay gelsin
minik bir uyarıııı
kızlar verdiğiniz kilolar geri geliyo ona göre
ben 2 kere yaptım 2 sindide hopp geri aldımmmm
tabi herkezde olcak diye bişe yok ama
ama ben yine moralim düzelsin diye mesela perşembe günleri yapacammm
sırf eksik çıkmak için tartıdaaaa[/QUOT
Ben ilk defa yapıyorum verecekmiyim merak ediyorum.Verirsemde geri gelmez inşaallah kilolar
Dosba nasıl gidiyor?
Süpersin Melis Allah nazarlardan korusun kilolar çabucak gitsin
arkadaşlar merhaba!öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.çok şükür şimdi iyiyim:)moralim de düzeliyor yavaş yavaş.bu sıralar diyet psikolojisinden tümüyle koptum.78.200 oldu kilom(
takımımıza yeni kan gelmiş,paylaşımlar artmaya başlamış:)işte buna çok sevindim:))bu paylaşımla umarım hepimiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız çabucak:)
ben bu sabah adliyede tost edim.bir bardak tek şekerli çay içtim.tostum kaşarlıydı ve yağsızdı.ara menüm olmadı ne yazık ki.şimdi tavuk şiş yemeyi planlıyorum.akşama da karnıbahar yemeğim var.yanında da iki kaşık pilav ve bir kase yoğurt:)
merhaba arkadaslar ben lapa yi bugün yaptim ama cok kötü bir tadi var tuzsuz yagsiz bir kasik aldim midem bulandi yiyemedim yarin tekrar deneyecegim ama bugün fazla birsey yemedim en azindan ekmek yemedim iki kasik lapadan yedim ve meyve yedim su icmeye calisiyorum ya sidanur sen baska birsy koydun muicine ben biraz biber ve nane koydum ama olmadi cok hassas bir midem var kolay kolay bilmedigim tadi kabul etmiyor belkide psikolojiktir ama bilmiyorum mesela meyve sulari bitki caylari ve sütüde icemyirum aninda cikyriyorum
ii gidiyor
bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek 3 tane mantar yedim
öğlen yoğurt ve 3 tane kuru kayısı
akşam da balık ve salata
şimdi yeşil çay içiyorum
tek eksiğim spor, inş. ona da başlayacağım
sizin şu lapa diyetinin sonuçlarını bekliyorum belki haftaya bende yaparım
Evet geçmişi okuyordum. Bende börek yedim bugün:) Sabah sadece peynir yedim, öğlen börek, akşamda sütlaç yedim. Normalde bu kadar az yemem. Bende grip olucam galiba. Evde hasta var çünkü. 3 gündür az yiyorum.Yarın sabah tartılıp bakıcam.