Ad1 geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene İngiltereye gitmiştim 6 aylığına, henüz çevre edinmemişken hava değişimden grip oldum, kolumu kaldıramıyorum, ilaçlar farklı eczane, doktor yazmadan vermiyor, doktor kaydım yok. Kimseyi taımıyorum. 2 gün aç susuz odamda yattım, çok kötüydü. Bir çorba yapanım olsaydı demiştim. Senin birde çocuk var. Ama toparlarsın kısa sürede. Grip en fazla 2 gün yatırır, sonrası hafif geçer.
Sen güçlü ol, dikkat et, diyeti askıya al toparlanana kadar en iyisi.
çok sağol melis.senin durumun benimkinden daha betermiş. valla atlatmışsın ama birde sana sormak lazım :çok üzgünüm:bugün biraz daha iyiyim.dün eşim acile getirdi iğne olmak istemediğim için ilaç yazdırdım.onları kullanıyorum.valla ne yalan söyliyim diyetide sporu bu hafta askıya aldım.aslında o kadar doluyum ki anlatamam.sanırım moral bozukluğu beni çökertti.haftaya daha iyi olabilirim sanıyorum.
merhaba arkadaslar ben lapa yi bugün yaptim ama cok kötü bir tadi var tuzsuz yagsiz bir kasik aldim midem bulandi yiyemedim yarin tekrar deneyecegim ama bugün fazla birsey yemedim en azindan ekmek yemedim iki kasik lapadan yedim ve meyve yedim su icmeye calisiyorum ya sidanur sen baska birsy koydun muicine ben biraz biber ve nane koydum ama olmadi cok hassas bir midem var kolay kolay bilmedigim tadi kabul etmiyor belkide psikolojiktir ama bilmiyorum mesela meyve sulari bitki caylari ve sütüde icemyirum aninda cikyriyorum
karamanlı gene iyi yemişsin valla.tadını ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum.1 kaşık 1 kaşık yesen oda iyi.sidanur kekik falan koymuş sende öyle bir dene istersen.bende eğer yaparsam inşallah faydası olur artık. yiyebileceğim bir kıvama getiririm.