Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar...
bugün yine tam gaz devam diyorum hihoyyyt
hayatımdan ekmeği çıkardım gibi bu sabah yarım dilim kepekli ekmek yedim zaten daha sonra hiç yemiyorum artık kendime güvenim gelmeye başladı... başaracağız inanıyorumkaydirigubbakcemile5
sadace 300 gr verdim ama diyeti de sıkı yapıyorum eğer bundan sonra kilo vermem hızlanırsa işe yaradı diyeceğim ama şimdilik bişey sölemek için erken... devam ediyorum bugün 6. günüm... 15 gün içmeyi düşünüyorum
dosba midene dokunmuyor mu soğan suyu?
selam kızlar.bu arada dosba nasılsın aramıza hoşgeldin.ben bu haftaya kötü başladım ve öyle gidiyor.şuan çok kötü grip olmuş durumdayım gözümü açacak halim yok ama malesef ayakta durmak zorundayım çünkü bir çocuğum var.birazdan ağrı kesici alıcam umarım işe yarar.sidanur bugün seninle pirinç lapasına başlıcaktık ama inan yaptığım lapayı bile gözüm görmüyor.mide bulantısı yüzünden hiçbirşey yemek istemiyorum.kimsede yok yanımda ve şuan çok duygusalım.senağlama sanırım karamanlıda yapıyor pirinç lapasını.zaten ona sormuşsun yaptınmı diye.neyse ben bugün pek burda olamam ama bellide olmaz tabii.kendimi iyi hissedersem gelirim.mirmirmirmir
Sidanurcum ben 200 gr daha vermişim. hihoyyyt
Ama hepiniz beni geçeceksiniz lapa diyetiyle. senağlama
Kolay gelsin umarım çok zorlanmazsınız.
sen sabah yedin mi Sidanur, yoksa sabah meyva mı yeniliyor?
Canım kıyamam sana senin bu hafta moralin bozuk inşaallah önemli birşey yoktur.En kısazamanda gribi atlatıp sağlığına kavuşursun.Senin ailen yanında yaşamıyor mu.Yanındalarsa bebişinle ilgilenebilirler hem dinlenir hemde yanlız kalmazsın.Geçen günlerde kötü grip oldum dediğin için sana sormadım yapamayacağını tahmin ettim.çok geçmiş olsun
teşekkür ederim sidanur.oldukça toparlandım.
maşallah sizin diyetler güzel gidiyor.lapayı denedin değil mi?nasıl?eğer faydasını görürsen haber ver canım.ben felaket durumdayım kilo bakımından atılıma geçmem gerek:)
benim ailem bana 1 saatlik mesafede yaşıyorlar.sürekli gelemiyorlar.yani hastalıktan ölsemde çocuğumla kendim ilgileniyorum.kayınvalide üstkatta oturuyor şimdi trabzonda gerçi ama olduğu zamanlarıda gördüm o yüzden kimse yok anlıyacağın.:çok üzgünüm:
iyi dileklerin için teşekkürederim sidanur.şu gribi atlatayım yine yaparım dersen o zaman inşallah başlarız.yerimseniben
selam kızlar.bu arada dosba nasılsın aramıza hoşgeldin.ben bu haftaya kötü başladım ve öyle gidiyor.şuan çok kötü grip olmuş durumdayım gözümü açacak halim yok ama malesef ayakta durmak zorundayım çünkü bir çocuğum var.birazdan ağrı kesici alıcam umarım işe yarar.sidanur bugün seninle pirinç lapasına başlıcaktık ama inan yaptığım lapayı bile gözüm görmüyor.mide bulantısı yüzünden hiçbirşey yemek istemiyorum.kimsede yok yanımda ve şuan çok duygusalım.senağlama sanırım karamanlıda yapıyor pirinç lapasını.zaten ona sormuşsun yaptınmı diye.neyse ben bugün pek burda olamam ama bellide olmaz tabii.kendimi iyi hissedersem gelirim.mirmirmirmir
İlk defa yapıyorum sonucu bende merak ediyorum.Sonucu sizlerlede paylaşacağım zaten.Toparlanmana çok sevindim.Canın sağ olsun canım bak diyetine geri dönmüşsün Beraberce vereceğiz kilocukları