Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sadace 300 gr verdim ama diyeti de sıkı yapıyorum eğer bundan sonra kilo vermem hızlanırsa işe yaradı diyeceğim ama şimdilik bişey sölemek için erken... devam ediyorum bugün 6. günüm... 15 gün içmeyi düşünüyorum

günaydın arkadaşlar...
bugün yine tam gaz devam diyorum hihoyyyt
hayatımdan ekmeği çıkardım gibi bu sabah yarım dilim kepekli ekmek yedim zaten daha sonra hiç yemiyorum artık kendime güvenim gelmeye başladı... başaracağız inanıyorumkaydirigubbakcemile5

ben de sadece sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek yiyorum. 100 gr vermek bile insanı motive ediyor. hihoyyyt

sadace 300 gr verdim ama diyeti de sıkı yapıyorum eğer bundan sonra kilo vermem hızlanırsa işe yaradı diyeceğim ama şimdilik bişey sölemek için erken... devam ediyorum bugün 6. günüm... 15 gün içmeyi düşünüyorum

dosba midene dokunmuyor mu soğan suyu?

dosba midene dokunmuyor mu soğan suyu?

aslında midem hassastır ama hiç bi rahatsızlığım yok...
sadece ev kokuyosırnaşık şey içtikten sonra ağız kokusu veya terde bi koku olmuyo..
ilk başladığımda kokacağım diye korkuyodum delikafadulden ama öle bi sorunumda yok
eğer faydasını görürsem tavsiye edeceğim

selam kızlar.bu arada dosba nasılsın aramıza hoşgeldin.ben bu haftaya kötü başladım ve öyle gidiyor.şuan çok kötü grip olmuş durumdayım gözümü açacak halim yok ama malesef ayakta durmak zorundayım çünkü bir çocuğum var.birazdan ağrı kesici alıcam umarım işe yarar.sidanur bugün seninle pirinç lapasına başlıcaktık ama inan yaptığım lapayı bile gözüm görmüyor.mide bulantısı yüzünden hiçbirşey yemek istemiyorum.kimsede yok yanımda ve şuan çok duygusalım.senağlama sanırım karamanlıda yapıyor pirinç lapasını.zaten ona sormuşsun yaptınmı diye.neyse ben bugün pek burda olamam ama bellide olmaz tabii.kendimi iyi hissedersem gelirim.mirmirmirmir

selam kızlar.bu arada dosba nasılsın aramıza hoşgeldin.ben bu haftaya kötü başladım ve öyle gidiyor.şuan çok kötü grip olmuş durumdayım gözümü açacak halim yok ama malesef ayakta durmak zorundayım çünkü bir çocuğum var.birazdan ağrı kesici alıcam umarım işe yarar.sidanur bugün seninle pirinç lapasına başlıcaktık ama inan yaptığım lapayı bile gözüm görmüyor.mide bulantısı yüzünden hiçbirşey yemek istemiyorum.kimsede yok yanımda ve şuan çok duygusalım.senağlama sanırım karamanlıda yapıyor pirinç lapasını.zaten ona sormuşsun yaptınmı diye.neyse ben bugün pek burda olamam ama bellide olmaz tabii.kendimi iyi hissedersem gelirim.mirmirmirmir

Canım kıyamam sana senin bu hafta moralin bozuk inşaallah önemli birşey yoktur.En kısazamanda gribi atlatıp sağlığına kavuşursun.Senin ailen yanında yaşamıyor mu.Yanındalarsa bebişinle ilgilenebilirler hem dinlenir hemde yanlız kalmazsın.Geçen günlerde kötü grip oldum dediğin için sana sormadım yapamayacağını tahmin ettim.çok geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba!öncelikle tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.çok şükür şimdi iyiyim:)moralim de düzeliyor yavaş yavaş.bu sıralar diyet psikolojisinden tümüyle koptum.78.200 oldu kilom:KK43:(
takımımıza yeni kan gelmiş,paylaşımlar artmaya başlamış:)işte buna çok sevindim:))bu paylaşımla umarım hepimiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız çabucak:)
ben bu sabah adliyede tost edim.bir bardak tek şekerli çay içtim.tostum kaşarlıydı ve yağsızdı.ara menüm olmadı ne yazık ki.şimdi tavuk şiş yemeyi planlıyorum.akşama da karnıbahar yemeğim var.yanında da iki kaşık pilav ve bir kase yoğurt:)

teşekkür ederim sidanur.oldukça toparlandım.
maşallah sizin diyetler güzel gidiyor.lapayı denedin değil mi?nasıl?eğer faydasını görürsen haber ver canım.ben felaket durumdayım kilo bakımından atılıma geçmem gerek:)

Canım kıyamam sana senin bu hafta moralin bozuk inşaallah önemli birşey yoktur.En kısazamanda gribi atlatıp sağlığına kavuşursun.Senin ailen yanında yaşamıyor mu.Yanındalarsa bebişinle ilgilenebilirler hem dinlenir hemde yanlız kalmazsın.Geçen günlerde kötü grip oldum dediğin için sana sormadım yapamayacağını tahmin ettim.çok geçmiş olsun

benim ailem bana 1 saatlik mesafede yaşıyorlar.sürekli gelemiyorlar.yani hastalıktan ölsemde çocuğumla kendim ilgileniyorum.kayınvalide üstkatta oturuyor şimdi trabzonda gerçi ama olduğu zamanlarıda gördüm o yüzden kimse yok anlıyacağın.:çok üzgünüm:
iyi dileklerin için teşekkürederim sidanur.şu gribi atlatayım yine yaparım dersen o zaman inşallah başlarız.yerimseniben

teşekkür ederim sidanur.oldukça toparlandım.
maşallah sizin diyetler güzel gidiyor.lapayı denedin değil mi?nasıl?eğer faydasını görürsen haber ver canım.ben felaket durumdayım kilo bakımından atılıma geçmem gerek:)

İlk defa yapıyorum sonucu bende merak ediyorum.Sonucu sizlerlede paylaşacağım zaten.Toparlanmana çok sevindim.Canın sağ olsun canım bak diyetine geri dönmüşsün Beraberce vereceğiz kilocukları

benim ailem bana 1 saatlik mesafede yaşıyorlar.sürekli gelemiyorlar.yani hastalıktan ölsemde çocuğumla kendim ilgileniyorum.kayınvalide üstkatta oturuyor şimdi trabzonda gerçi ama olduğu zamanlarıda gördüm o yüzden kimse yok anlıyacağın.:çok üzgünüm:
iyi dileklerin için teşekkürederim sidanur.şu gribi atlatayım yine yaparım dersen o zaman inşallah başlarız.yerimseniben

Allah kolaylık versin canım.Faydasını görürsem haftada 1 gün yapacağım .Tabikide beraberce yaparız.

merhaba kızlarrr
pek sık gelemiyorum ama siz gelin kardeş takımım
bizeehihoyyyt

adcım geçmiş olsun canım
çoçuk olunca zor oluyo demi hasta olmak keşke yakınıda akraban falan olsaydı rahat geçerdi canım

İlk defa yapıyorum sonucu bende merak ediyorum.Sonucu sizlerlede paylaşacağım zaten.Toparlanmana çok sevindim.Canın sağ olsun canım bak diyetine geri dönmüşsün Beraberce vereceğiz kilocukları

oy oy oy lapa yapanlara kolay gelsin
minik bir uyarıııı

kızlar verdiğiniz kilolar geri geliyo ona göre
ben 2 kere yaptım 2 sindide hopp geri aldımmmm

tabi herkezde olcak diye bişe yok ama
ama ben yine moralim düzelsin diye mesela perşembe günleri yapacammm
sırf eksik çıkmak için tartıdaaaa:eek:

X