Bugünü çok iyi geçirmişsin.Karnının şişliği reglidendir.Pirinç lapası senin işine yarar.Ben yarın yapıyorum.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yogun bir gün gecirdim misafirlerim vardi sonrada ise gittim iscinin biri cikti ben calismak zorunda kaldim sidanur canim pirinc lapasinin tarifini verecektin ben göremedim yarin basliyoruz degil mi kizlar ben bugün ilk defa kahvalti yaptim
kahvalti
iki dilim kepekli ekmek
kasar peyniri
ve zeytin
arada
1 elma
öglen
sebze yemegi
aksam birsey yemedim meyve yedim
ise gidince canim birsey istemedi
1.5 litre su ictim
ama karnim feci sekilde sis regl dönemindeyim ondan olabilir mi acaba
selam kizlar benimde iyi simdilik meliscim be sizide iyi goruyom masallah kardes kardes kilolardan kurtulup yaza soyle hafiflemis girelim allahim goster o gunleri yrabbim amiiiin
sizde amin deyin dualarimiz kabul olsun hadi gorusuruk baaay[/QUOTE
amin!
Yaza kadar imsenin kilo problemi kalmaz inşaallah
Bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...
72.300 ile başladım bugün itabari ile 72.00 yerimseniben
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yogun bir gün gecirdim misafirlerim vardi sonrada ise gittim iscinin biri cikti ben calismak zorunda kaldim sidanur canim pirinc lapasinin tarifini verecektin ben göremedim yarin basliyoruz degil mi kizlar ben bugün ilk defa kahvalti yaptim
kahvalti
iki dilim kepekli ekmek
kasar peyniri
ve zeytin
arada
1 elma
öglen
sebze yemegi
aksam birsey yemedim meyve yedim
ise gidince canim birsey istemedi
1.5 litre su ictim
ama karnim feci sekilde sis regl dönemindeyim ondan olabilir mi acaba
Bende yemeklerden sonra yeşil çay içiyordum sonra baktım ki gözlerimi açamaz oldum. Sersemleştirdi beni. irras sende böyle bir şikayet var mı?
merhaba bende şimdi bu gruptanmı oldum ...
alllaaaam bolur zayıflayayım
yeni gelen arkadaşlar yarışmanın kurallarını tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
Ayrıca;
Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 13:00'e kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...
Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.
ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...
Bir de paylaşım alanını takip etmenizde yarar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
Bir de kardeş takımımız var, bizi seven, destekleyen, her fırsat bulduklarında mesaj yazan
biz de uğrayıp ne yapıyorlar diye bakalım, çok başarılı kilo veriyorlar, deneyimlerinden yararlanıp, sırlarını kapalım, sorunlarını paylaşalım. İşte kardeşlerimizin adresi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-315.html.