Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Küçük meleklerimize göre plan yapıyoruz bizde bugün sevgililer gününden ziyade ailece birşeyler yapmak önemliydi bizim için Allah tan havada çk güzeldi kısacsı güzel bir gündü.

piriç lapası bizede fayda eder inşaallah tarifini hafta içinde yazar ayarlarız.5 ayı iyi değerlendirmemiz gerekiyor istedikten sonra veririz ve vereceğizde

merhaba meliscim nasıl gidiyor kaptanlık gördüğüm kadarı ile yeni katılan arkadşlar var aramıza hepsine hayırlı olsun demek isterim inşlh istedikleri noktaya keyifle gelirler

canım iyi gidiyor sizleri desteğiyle, evet bir kişi katıldı 2 kişi daha bekliyoruz. Tam kadro dereceye oynayacağız inşallah. Dediğin gibi inşallah burası iyi gelir de hedeflerine kolayca ulaşırlar. Senin iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla, bize de biraz tüyo versen a.s.

İtiraf ediyorum 2tane sigara böreği yedim onun dışındakiler masum şeylerdi

sen iyi kurtarmışsın, ben çok iyi gidiyordum ama ama profiterol yedim dayanamadım, çok pişmanım, utanıyorum :tomato: Ama bugün izin güm olsun, yarından itibaren hiç kaçamak yok, arada da ödül verelim.

Küçük meleklerimize göre plan yapıyoruz bizde bugün sevgililer gününden ziyade ailece birşeyler yapmak önemliydi bizim için Allah tan havada çk güzeldi kısacsı güzel bir gündü.

Amaç ailece olmak zaten. Biz de öyle gezdik baya ama kapalı havalarda. Çünkü burası çok soğuk, küçük cadımız üşür. Zaten orada hava pek soğuk olmaz herhalde, ne güzel.

unutmadan bir tiyo daha siz diyettesiniz kitabını 2. kez okumaya başladım ve kitaptan alıntı yapmanın ve özetlemenin kitaba yada ondan yararlanacak insalara haksızlık olacağını ve hakkıyla bir özet yapamayacağıma karar verdim bu nedenle şiddetle kitabı tavsiye ediyorum lütfen zamanı ve imkanı olanlar kitabı okusunlar tekrar adını yazıyorum kitabın
siz diyettesiniz
prof dr mehmet öz
prof dr micheal roizen

Ben biraz okumuştum, ama uygulamamıştım, yeniden adapte olayım. Biz zaten duygusal açlıktan kaybediyoruz hep, gözümüz aç.

bu kitabı da ilk fırsat da alıp okumayı isterim. Teşekkür ederiz mehalim.

evet burada yazılanlar çok manıklı bende takip ediyorum çokta işime yarayacağını düşünüyorum

Bugün resmen diyetime geri dönmüş bulunmaktayım sabah 1bardak süt yanında 1yumurta yedim öğlende ıspanak yoğurtaması düşünüyoum.

Ben de düşünüyorum 2-3 haftadır neden kilo veremedim diye,
1. sporumu bıraktım
2. eskisi kadar dikkat etmiyorum
Bunları yeniden yapmaya başladım, bakalım ne olacak sonuç

melis bende bundan sonra öğle yapacağım midemi küçültmek içinde suyu birden içmeyeceğim saat başı 1 bardak içeceğim

günaydın sidanur ve melis yazdıklarını okudum siz böyle kendinizi eleştirip kararlı olursanız başarı kaçınılmazdır.merakla takipteyim ona göre:))

evet öyle yapmak gerekiyormuş, doktorum da öyle demişti suyu bir seferde yarım litre içmendense her saat başı bir bardak daha çok işe yarar demişti.

spor olrak ne yapacaksın bende bugün step aletimi çıkardım sabah nca 6 dakika yapabildim hemen yoruldum yavaş yavaş zamanı artıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…