Küçük meleklerimize göre plan yapıyoruz bizde bugün sevgililer gününden ziyade ailece birşeyler yapmak önemliydi bizim için Allah tan havada çk güzeldi kısacsı güzel bir gündü.Arkadaşlar ben de güzel bir kahvaltı yaptım, biraz geç yedik ama hafta sonu artık ne yapayım. Birazdan alışverişe gideceğiz evde hiç birşey kalmamış. Bugün sevgililer günü ama biz ilk defa birşey yapamayacağız, yemeğe bile gitsek çocukla nasıl olacak, uykusu gelir huyusuzlanır, kucağa gelmek ister. Bugünü ailecek evde aile saadeti yaşayarak geçiririz, çocuk olunca romantik düşünceler, yemekler vs. bitiyormuş. Ama olsun artık küçük bir sevgilimiz daha var :)
güle güle canım dikkat et yemek falan abartma haftaya dereceli olmamız gerekk görürşüüz öptüm
sidanur katilirim canim tadi cok kötü degildir insallah tarifini verirsiniz ya normalde evde olacaktim onun icin persembe yazmadim ama bu bana iyi ders oldu bundan sonra persemebe aksam yazarim artik kilo vermek istiyorum ya bu hafta bari 1 kilo vereyim kaymaklim hosgeldin canim ohhhh nasil guzel türkiyey yi gördün geldin kiskandim valla burnumda tütüyor az kaldi yaza ama kilo verip gitmeyi cok istiyorum insallah allah im veririm de kurtulurum 5 ayim var izine girmeye insallah bes ayda bayagi bbir kilo veririm
Merhaba bu gruptan davet aldım. Yapmam gereken bişey var mı?
merhaba meliscim nasıl gidiyor kaptanlık gördüğüm kadarı ile yeni katılan arkadşlar var aramıza hepsine hayırlı olsun demek isterim inşlh istedikleri noktaya keyifle gelirler
İtiraf ediyorum 2tane sigara böreği yedim onun dışındakiler masum şeylerdi
Küçük meleklerimize göre plan yapıyoruz bizde bugün sevgililer gününden ziyade ailece birşeyler yapmak önemliydi bizim için Allah tan havada çk güzeldi kısacsı güzel bir gündü.
hemen tiyo veriyorum canım:)) ben yiyerek zayıflamaya inananlardanım canım ama yiyerek dediysem oburlukla değil elbette doğru miktar amaherşeyden yiyerek kallisim açtığı bir konu var görmemiş olanlar için kopyalıyorum benim mantığım aynen burası gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3286-nil-gun-pazartesi-rejime-basliyorum.html
hepinize çok kolay gelsin
unutmadan bir tiyo daha siz diyettesiniz kitabını 2. kez okumaya başladım ve kitaptan alıntı yapmanın ve özetlemenin kitaba yada ondan yararlanacak insalara haksızlık olacağını ve hakkıyla bir özet yapamayacağıma karar verdim bu nedenle şiddetle kitabı tavsiye ediyorum lütfen zamanı ve imkanı olanlar kitabı okusunlar tekrar adını yazıyorum kitabın
siz diyettesiniz
prof dr mehmet öz
prof dr micheal roizen
hemen tiyo veriyorum canım:)) ben yiyerek zayıflamaya inananlardanım canım ama yiyerek dediysem oburlukla değil elbette doğru miktar amaherşeyden yiyerek kallisim açtığı bir konu var görmemiş olanlar için kopyalıyorum benim mantığım aynen burası gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...3286-nil-gun-pazartesi-rejime-basliyorum.html
hepinize çok kolay gelsin