Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herşey iyi olacak buna inan, bak yeni arkadaşlar da katılıyor aramıza. Senin birazcık canın sıkılmış, kendine tatil ver bence bugün, dışarıya çık gez kilo işinden uzaklaş azıcık. Akşam herşeye farklı bir gözle bakacaksın emin ol.

Bende 20 dakikaya kadar yapabiliyordum 1 yıldır hiç yapmamıştım anca 5 dakika yapabildim.Bende sabah akşam yapaağım 1dakikada olsa gün gün artırmayı düşünüyorum.Bisiklet pedalının sertliği ayarlanabiliyorsank arkadaşımda denmiştim daha kolay gelmişti.

Canım gerçekten senin sinirlerin bozulmuş..Melisin de belirttiği gibi daha önce tartıldığın tartı önemli hre tartıda farklı çıkabiliyor

Hoşgeldin kaymaklım şuan 3 hafta önceki ile kilon aynımı yoksa lahmacunların cazibesine kapıldın mı?Fransa dan gelipte annaenin yemeklerine dayanmak zor

evet canim malesefff ama aldim iki kilo suanda 72 kiloyum malesef ya ama ins bu hafta diger haftalara gore dahada sikicam inanin bu hafta iki kilo vermeye calisicam
insallahhh sizlerede yardimci olucam kendinize iyi bakin optumm
:1hug:

arkadaşlar bu takımda yer olduğunu okudum ama sizin aranıza katılmam için ne yapmam lazım??:uhm: ben 165 boyundayım ve melesef kilom 72.300:çok üzgünüm:
geçen yıl bu zamanlar kortizon tedavisi gördüm ve 10 kilo aldım
1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum... tabii bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorum lütfen beni de aranıza alın... motivasyona ihtiyacım var...

Evet dosba, aslında 3 arkadaşa davet yollamıştım ama iki tanesinde ses çıkmayınca mesajı tekrarladım. Aramıza katılabilirsin, öncelikle paylaşımının bol olması bizim için önemli, çünkü burada olmamızın sebebi birbirimizi motive etmek. Kilo hikayeni anlatmışsın. Umarım kilonu bu takımla biran önce verip bebeğine kavuşursun :ecrin_bebek: Aramıza hoşgeldin.

evet canim malesefff ama aldim iki kilo suanda 72 kiloyum malesef ya ama ins bu hafta diger haftalara gore dahada sikicam inanin bu hafta iki kilo vermeye calisicam
insallahhh sizlerede yardimci olucam kendinize iyi bakin optumm
:1hug:

kaymaklım o iki kiloyu çabuk aldığın için çabuk verirsin. Bu arada sen hamilemisin ama değil de bebek istiyorsun sanırım. Bir de kızın var sanırım tickerından anladığım kadarıyla. Ne kadar yıllık evlisin? Kızın kaç yaşında? Daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma, daha yakından tanımaya çalışıyorum.

Nurdant, Dosba ve diğer arkadaşlar yarışmanın kurallarını hatırlatmakta yarar görüyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Ayrıca;

Her cuma kilo bildirimimiz oluyor, lütfen en geç cuma saat 13:00'e kadar kilo bildirimleriniz bitmiş olsun, hesaplamaları yapıp gönderelim. Mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...

Kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.
Yüzde hesabı: [(bu haftanın kilosu-geçen haftanın kilosu)*100/(geçen haftanın kilosu)]
şeklinde yapılıyor. Yüzde hesabını yapamayan olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı oluruz.

ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz...

Kalliste senin mesajından alıntılar yaptım, daha doğrusu kopya çektim. Umarım kızmazsın a.s.

Bu arada Kaymaklım canım senin durumun 7. maddeye uyuyor.
Yarışmadan ayrılmadan önce son bildirdiğin kilo 69,5muş, bu kilodan devam edeceksin. Yani bu hafta o kiloya düşemezsen cuma günü kilo almış olarak görüneceksin.
Ben bu şekilde algıladım, paylaşım alanında bu konuda sorun var sanırım, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

HOŞBULDUKhihoyyyt beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim... amacıma bu takım ile ulaşacağımı ümit ediyorum herşey gönlünüzce olsun en yakında zamanda ideal kilolarımıza kavuşmak dileğiyle kaydirigubbakcemile5

Kalliste senin mesajından alıntılar yaptım, daha doğrusu kopya çektim. Umarım kızmazsın a.s.
Canım ne demek kızmak bu tür kelimeler kullanmayın kızarım dermişim :roflol::roflol: burada zevk alarak destek alarak tek hedefimiz var şu kilolardan kurtulmak bu yüzden kızmak kızıdırmak gibi şeyler düşünmeyelim bile...
Yeni arkadaşlarda hoşgelmişler hayırlı olsun hepinize...a.s.

Aramıza hoşgeldin inşaallah kilolarını verip bebişine kavuşursun.Daha önce diyet girişimlerin oldu mu?

Bende senin gibi biliyorum.69.5 e düşemezse kilo almış gözükecek

Aramıza hoşgeldin inşaallah kilolarını verip bebişine kavuşursun.Daha önce diyet girişimlerin oldu mu?

hoşbulduka.s. bekarken bi kere 60 kiloya çıkmıştım ve 9 kilo verip 51 kilo da yıllarca kaldım hihoyyyt bu arada yaşım 28, 1.5 yıl önce58 kilo ile evlendim ve talihsiz bi şekilde kortizon kullandım ve 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
şu an 72 kiloyum ve metabolizmam yavaşlamış olacak ki 1 yıl içinde bu kiloları veremedim :çok üzgünüm: bu takımla umut ediyorum ki sizlerinde desteğiyle eski halime döneceğim... ben bu arada sizlerin hikayelerini tamamını okuyamadım... sizlerde kendinizden bahsederseniz çok mutlu olurum

Ben sporumu yaptım bugün, bir süredir yapmıyordum, çok mutluyum. Yemeğimi yedim; tavuk, salata iyi verimli bir gün oldu.
Sen spor yapabildin mi bugün Sidanur?

verirsin merak etme, spor da yap derim yanında kilo vermeyi çabuklaştırıyor. Ben de hayatımda sadece iki kez 60'a çıktım, birini vermiştim, ikincisini vermeden 60 kilo ile hamile kaldım. 6,5 aylık bebeğim var, 77 kilo ile doğum yaptım, 13'ü gitti, kaldı 4, ama ben ideal kilom olan 55'e düşmek istiyorum.

Son düzenleme:
Benim misafirim var annemler gelecek. Biraz evi toparlayayım. Görüşürüz, bu akşam bir daha giremem sanırım iyi akşamlar.
Çok yemeyin şekercikler.

Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin... darısı isteyenlere olsun..
benim zaten en önemli problemim spor...
bekar iken 3 yıl sürekli spor yaptım ve kilomu korudum ama evlenince şehir değişikliği ve tembellik ile sporu bıraktım
şimdi yeni koşu bandı aldım ve çok azimliyim inş. verecem bu kiloları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…