dün sabah kahvaltıya eski oturduğum binadaki komşum geldi kızıyla beraber.buyursun gelsin başımın üstünde yeri var.ama eşimin hafta tatili ve sevgililer günüydü zaten.çocuğumuz olabilir ama bu dışarı çıkıp vakit geçiremeyiz demek değil.oturdu kaldı.elişi örüp durdu inan sini belli etmedim tabi ama sinir oldum.ufaklıkta huysuzdu bütün gün.spor yapamadım.ne bileyim berbattı.akşamda tartıda o kiloyu görünce deli oldum zaten.10.olmuşuz ne kadar kötü.çok utandım.haftaya iyi olur herşey inşallah.gerçi pek zannetmiyorum ama yinede inşallah.
Merhaba samimikız kilo sınırlamamız yok tabi ama mehalim ile yazışmanı okudum çok haklı bence. Kilon az gerçekten ve bölgesel, spor en iyi çözüm, eğer zayıflayarak incelmeyi düşünüyorsan alt bedeninle birlikte üst bedenin de incelecek. Ama sporla sadece problemli bölgelerini eritebilirsin, ben 1,5 ay sporla bel, göbek ve basen bölgemde 8'er cm. incelme sağlamıştım, bunu sadece diyetle yapmak çok zor. Ayrıca eğer ideal kilon 57 civarı ise 2-3 kilo versen de tekrar aynı kilona döneceksin. Eğer diyet de kararlıyım diyorsan tembelliği bir kenara bırakıp spor da yap bence. Ama herkes kendi vücudunu daha iyi tanır tabi, çok istekliysen bu hafta deneme haftan olabilir, cuma günü sonunda birlikte değerlendirme yaparız.
evet haklısınız sanırım.spordan kaçış yok.ben en iyisi kendime bir egzersiz programı edineyim ve 50-59 kilo arası olan grubu takip edeyim.teşekkürler
evet haklısınız sanırım.spordan kaçış yok.ben en iyisi kendime bir egzersiz programı edineyim ve 50-59 kilo arası olan grubu takip edeyim.teşekkürler
günydin kizlar ben henüz kahvalti yapmadim sabak 1 bardakl limonlu ilik su ictim evde kimse yok canim birsey istemiyor ama biarzdan gelirler kahvalti yapariz step bende de var bisiklet var ama en fazla 5 dakika yapabiliyorum kimilerinden duyuyorum yarim saat yapioyrlar nasil oluyor evet canlarim türkiye ye gelmeme 5 ayim var ve ben incelmek zorundayim artik kilolu olarak izine gitmek istemiyorum
hoşbuldul melis.iyi sayılırım aslında hiçde iyi değilim moralim çok bozuk.dün akşam eltimin orda tartıldım ve kilomu 61 gösterdi.perşembe arkadaşta tartıldığımda 59 görünüyordum.eltimin tartısı dijital ama ben bir yanlışlık olacağını düşünüyorum.inan moralim nasıl bozuk anlatamam.ağlamak üzereyim kendimi zor tutuyorum.dünden beri giremedim nete ancak fırsatım oldu dünde kötü bir gün geçirdim.valla bilmiyorum psikolojim iyice alt üst oldu düzelmek istiyorum.kilo vermek istiyorum.bu akşam çarşıya gidip farklı farklı yerlerde tartılacam,ve ona göre gerçek kilomu öğrenecem.sabahtan beri birşey yiyemedim sadece 2 bardak çay içip 2 çatal menemen yedim az öncede diyet bisküvi yedim.daha birşey yemek istemiyorum.aslına bir uzmana gitsem diyorum.oooffff artık iyice saçmaladım ya.
Hoşgeldin kaymaklım şuan 3 hafta önceki ile kilon aynımı yoksa lahmacunların cazibesine kapıldın mı?Fransa dan gelipte annaenin yemeklerine dayanmak zor
arkadaşlar bu takımda yer olduğunu okudum ama sizin aranıza katılmam için ne yapmam lazım??:uhm: ben 165 boyundayım ve melesef kilom 72.300:çok üzgünüm:
geçen yıl bu zamanlar kortizon tedavisi gördüm ve 10 kilo aldım
1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum... tabii bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorum lütfen beni de aranıza alın... motivasyona ihtiyacım var...
evet canim malesefff ama aldim iki kilo suanda 72 kiloyum malesef ya ama ins bu hafta diger haftalara gore dahada sikicam inanin bu hafta iki kilo vermeye calisicam
insallahhh sizlerede yardimci olucam kendinize iyi bakin optumm
:1hug:
Evet dosba, aslında 3 arkadaşa davet yollamıştım ama iki tanesinde ses çıkmayınca mesajı tekrarladım. Aramıza katılabilirsin, öncelikle paylaşımının bol olması bizim için önemli, çünkü burada olmamızın sebebi birbirimizi motive etmek. Kilo hikayeni anlatmışsın. Umarım kilonu bu takımla biran önce verip bebeğine kavuşursun :ecrin_bebek: Aramıza hoşgeldin.
Canım ne demek kızmakKalliste senin mesajından alıntılar yaptım, daha doğrusu kopya çektim. Umarım kızmazsın a.s.
arkadaşlar bu takımda yer olduğunu okudum ama sizin aranıza katılmam için ne yapmam lazım??:uhm: ben 165 boyundayım ve melesef kilom 72.300:çok üzgünüm:
geçen yıl bu zamanlar kortizon tedavisi gördüm ve 10 kilo aldım
1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum... tabii bu kiloları vermeden hamile kalmak istemiyorum lütfen beni de aranıza alın... motivasyona ihtiyacım var...
Bu arada Kaymaklım canım senin durumun 7. maddeye uyuyor.
Yarışmadan ayrılmadan önce son bildirdiğin kilo 69,5muş, bu kilodan devam edeceksin. Yani bu hafta o kiloya düşemezsen cuma günü kilo almış olarak görüneceksin.
Ben bu şekilde algıladım, paylaşım alanında bu konuda sorun var sanırım, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Aramıza hoşgeldin inşaallah kilolarını verip bebişine kavuşursun.Daha önce diyet girişimlerin oldu mu?
hoşbulduka.s. bekarken bi kere 60 kiloya çıkmıştım ve 9 kilo verip 51 kilo da yıllarca kaldım hihoyyyt bu arada yaşım 28, 1.5 yıl önce58 kilo ile evlendim ve talihsiz bi şekilde kortizon kullandım ve 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
şu an 72 kiloyum ve metabolizmam yavaşlamış olacak ki 1 yıl içinde bu kiloları veremedim :çok üzgünüm: bu takımla umut ediyorum ki sizlerinde desteğiyle eski halime döneceğim... ben bu arada sizlerin hikayelerini tamamını okuyamadım... sizlerde kendinizden bahsederseniz çok mutlu olurum
verirsin merak etme, spor da yap derim yanında kilo vermeyi çabuklaştırıyor. Ben de hayatımda sadece iki kez 60'a çıktım, birini vermiştim, ikincisini vermeden 60 kilo ile hamile kaldım. 6,5 aylık bebeğim var, 77 kilo ile doğum yaptım, 13'ü gitti, kaldı 4, ama ben ideal kilom olan 55'e düşmek istiyorum.