günaydın sidanur ve melis yazdıklarını okudum siz böyle kendinizi eleştirip kararlı olursanız başarı kaçınılmazdır.merakla takipteyim ona göre:))
günaydın sidanur ve melis yazdıklarını okudum siz böyle kendinizi eleştirip kararlı olursanız başarı kaçınılmazdır.merakla takipteyim ona göre:))
spor olrak ne yapacaksın bende bugün step aletimi çıkardım sabah nca 6 dakika yapabildim hemen yoruldum yavaş yavaş zamanı artıracağım
mehalim bizi boşlama azda olsa tatlı yesem zayıflayamayacağımı düşünüyordum şimdi fikrim değişti
samimi kız hg takıma kabulu elbette takım kaptanı cevaplayacaktır ancak dikkatimi çeken bir konu var kilo çizelgeni yanlış yapmadıysan zaten en sağlıklı kilo aralığında görünüyosun vucut kitle endeksin nerdeyse zayıf kategorisine girecek ee sen birde 7 kilo vermek istiyosun özür dilerim sen daha iyi bilirsin ancak bu kilo verme girşimin gereksiz hatta sağlığın için tehlikeli değil mi ne dersin?
evet haklısın.ciddi bi kilo problemim yok aslında ama kilolar çok dengesiz dağilmış.belden yukarda hiç biş yok.göbeğim nerdeyse dümdüz.el bileklerim zayıflıktan ölüyo.ama gel gelelim alt tarafa.kocaman.basen ve kalça problemim çok.tam bir armut vücut.sanki üst taraf başkasına alt taraf başkasına ait.daha önce yaptığım diyete 54 kiloya düşmüştüm.o zaman daha dengeli olduğu için daha zayıf gözüküyordum.şimdi tekrar aldım.üst kıyafetlerde 38 beden giyerken pantalon 42-44 giyiyorum.çok can sıkıcı.gerçi genetik miras farkındayım.annem teyzelerim hep böyle.hatalarımın da farkındayım.aşırı abur cubur düşkünlüğüm var.sizlerle beslenme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek istiyorum
anladım canım tam tahmin ettiğim gibi bende bölgesel sorun yaşadığını tahmin etmiştim zaten .ancak kilo vermek basenlerinle beraber üst kısmınında gene aynı oranda incelmesine neden olmasın .kilo vermek yerine belki daha zor ama bölgesel incelme konularına yönelsel spordu veya bölgesel incelme çalışmaları gibi daha iyi olmazmı dersin benimkisi sadece fikir
o bölümleri de şiddetle takip ediyorum ama egzersiz yapamayacak kadar tembelim.hayatımın hiç bi döneminde 3 günden fazla yapamadım.kullanmadığım krem yada ürün kalmadı.bana sağlıklı beslenerek bacaklarımı inceltmek daha kolay ve kalıcı bir çözüm olarak geliyo.zayıfladığımda bacaklarım direk 2 cm incelmişti.bu arada diğer konulardan da takip ettiğim kadarı ile sen haftada 200-300 gr vererek bu başarıyı göstermişsin.ne kadar zaman önce hazırlamıştın bu kilo çizelgeni ilk olarak
günydin kizlar ben henüz kahvalti yapmadim sabak 1 bardakl limonlu ilik su ictim evde kimse yok canim birsey istemiyor ama biarzdan gelirler kahvalti yapariz step bende de var bisiklet var ama en fazla 5 dakika yapabiliyorum kimilerinden duyuyorum yarim saat yapioyrlar nasil oluyor evet canlarim türkiye ye gelmeme 5 ayim var ve ben incelmek zorundayim artik kilolu olarak izine gitmek istemiyorum
ben geçen sene mart ayında başladım kilo vermeye yani nerdeyse 1 sene olacak ancak bu bir sene içinde ara verdiğim dönemleri çıkarırsak 22 kiloyu5-6 ay gibi sürede verdim diyebilirim şuandaki kilom listedeki gibi her hafta yeniliyorum
kızlar sanırım takımınızda 2 kişilik boş yer varmış.beni de alır mısınız aranıza.yeni başladım ben diyete.eğer kilo olarak bi sınırlamanız yoksa ve hala boş yer varsa bende girmek isterim takıma
samimi kız hg takıma kabulu elbette takım kaptanı cevaplayacaktır ancak dikkatimi çeken bir konu var kilo çizelgeni yanlış yapmadıysan zaten en sağlıklı kilo aralığında görünüyosun vucut kitle endeksin nerdeyse zayıf kategorisine girecek ee sen birde 7 kilo vermek istiyosun özür dilerim sen daha iyi bilirsin ancak bu kilo verme girşimin gereksiz hatta sağlığın için tehlikeli değil mi ne dersin?