Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın sidanur ve melis yazdıklarını okudum siz böyle kendinizi eleştirip kararlı olursanız başarı kaçınılmazdır.merakla takipteyim ona göre:))

mehalim bizi boşlama azda olsa tatlı yesem zayıflayamayacağımı düşünüyordum şimdi fikrim değişti

günaydın sidanur ve melis yazdıklarını okudum siz böyle kendinizi eleştirip kararlı olursanız başarı kaçınılmazdır.merakla takipteyim ona göre:))

İnşallah canım ya bıktım artık zayıflamak istiyorum. İnatla yeni kıyafet almıyorum. Kıyafetlerim oluyor ama çok dar ve bazılarının üstten 1-2 düğmesi kapanmıyor (kotların özellikle).

spor olrak ne yapacaksın bende bugün step aletimi çıkardım sabah nca 6 dakika yapabildim hemen yoruldum yavaş yavaş zamanı artıracağım

canım ben hergün 1 saat yürüyüş bi de nivea body sporunu yapıyordum süper inceldim bunlar sayesinde. Doğum öncesi kilomda 4 kilo fazlam olmasına rağmen kıyafetlerime giriyorum sporun etkisi büyük oldu.

ama bu ayın başından beri hiç yürüyüş yapamadım, yürüyüş yapark zayıflama gurubundayım ama deguaya mesaj yazıp beni bu ay çıkarmasını söyledim 15 gündür yürüyemiyorum, inşallah tekrar başlarım.

günydin kizlar ben henüz kahvalti yapmadim sabak 1 bardakl limonlu ilik su ictim evde kimse yok canim birsey istemiyor ama biarzdan gelirler kahvalti yapariz step bende de var bisiklet var ama en fazla 5 dakika yapabiliyorum kimilerinden duyuyorum yarim saat yapioyrlar nasil oluyor evet canlarim türkiye ye gelmeme 5 ayim var ve ben incelmek zorundayim artik kilolu olarak izine gitmek istemiyorum

mehalim bizi boşlama azda olsa tatlı yesem zayıflayamayacağımı düşünüyordum şimdi fikrim değişti

sakın böyle düşünme canım bu şekilde düşüdüğün anda asla beynini ve vucudunu bloke ediyosun onun yerine sürekli ben zayıflıyorum ne yersem yiyim ben zayıflıorum diye düşün( yeme konusunda oburluk yapmada:)))) ) ve kallisimin açtığı konuyu takip etmeni isterim diyet önerileri kısmında ve lütfen imkanın varsa nil gün kitabını ve size önerdiğim kiatbı okuyun zihninizdeki bir çok konu aydınlanacak ve değişecektir.
bizim takımı takip ediyosanız yediklerimizi içtiklerimizi görmüşünüzdür ben pastamı yiyorum tatlımıda yiyorum hemde yarışmaya girdiğim ilk tarihten bu yana hatta kilo vermeye başladığım ilk günden beri ancak hergün değil yada eskisi gibi kusana kadar değil.hafta bir yada 2 kere yada baktım illaki yiyecem hemde kaçamak kaçamak kendimden hırsızlık yaparak yiyecem ozman suçluluk duymadan ölçüyü kaçırmadan sınırlarımı belirleyerek yiyorum ve buna rağmen yinede düzenli bir şekilde kilo veriyorum.
en büyük hatayı sabırsız olmakta yapıyor aslında hemen gitsin kilolar diyoruz ancak haftada 200 gr -300 gr yada 500 gr vermek hiçte küçümsenecek bir rakam değil ben bu yolu buldum hızlı olmsada düzenli bir şekilde az az kilomu veriyorum kendi adıma en büyük eksikliğim egzersiz yapmamak birde bunu yapabilsem süper olacak hatta eminimki verdiğim kilo haftada 1 kg bulacaktır.sizlere başarılar diliyorum

kızlar sanırım takımınızda 2 kişilik boş yer varmış.beni de alır mısınız aranıza.yeni başladım ben diyete.eğer kilo olarak bi sınırlamanız yoksa ve hala boş yer varsa bende girmek isterim takıma

samimi kız hg takıma kabulu elbette takım kaptanı cevaplayacaktır ancak dikkatimi çeken bir konu var kilo çizelgeni yanlış yapmadıysan zaten en sağlıklı kilo aralığında görünüyosun vucut kitle endeksin nerdeyse zayıf kategorisine girecek ee sen birde 7 kilo vermek istiyosun özür dilerim sen daha iyi bilirsin ancak bu kilo verme girşimin gereksiz hatta sağlığın için tehlikeli değil mi ne dersin?

evet haklısın.ciddi bi kilo problemim yok aslında ama kilolar çok dengesiz dağilmış.belden yukarda hiç biş yok.göbeğim nerdeyse dümdüz.el bileklerim zayıflıktan ölüyo.ama gel gelelim alt tarafa.kocaman.basen ve kalça problemim çok.tam bir armut vücut.sanki üst taraf başkasına alt taraf başkasına ait.daha önce yaptığım diyete 54 kiloya düşmüştüm.o zaman daha dengeli olduğu için daha zayıf gözüküyordum.şimdi tekrar aldım.üst kıyafetlerde 38 beden giyerken pantalon 42-44 giyiyorum.çok can sıkıcı.gerçi genetik miras farkındayım.annem teyzelerim hep böyle.hatalarımın da farkındayım.aşırı abur cubur düşkünlüğüm var.sizlerle beslenme alışkanlıklarımı tamamen değiştirmek istiyorum

anladım canım tam tahmin ettiğim gibi bende bölgesel sorun yaşadığını tahmin etmiştim zaten .ancak kilo vermek basenlerinle beraber üst kısmınında gene aynı oranda incelmesine neden olmasın .kilo vermek yerine belki daha zor ama bölgesel incelme konularına yönelsel spordu veya bölgesel incelme çalışmaları gibi daha iyi olmazmı dersin benimkisi sadece fikir

Egzersizler - Kadınlar Kulübü Forum

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler - Kadınlar Kulübü Forum

ben geçen sene mart ayında başladım kilo vermeye yani nerdeyse 1 sene olacak ancak bu bir sene içinde ara verdiğim dönemleri çıkarırsak 22 kiloyu5-6 ay gibi sürede verdim diyebilirim şuandaki kilom listedeki gibi her hafta yeniliyorum

günaydın canım biraz geç oldu ama sporumu yapıyordum. Kahvaltını ihmal etme bence,güçsüz kalırsın. Spora sürekli devam edersen süre artacaktır diye düşünüyorum. Ben yürüyüşe 20 dk. ile başlamıştım, 100 dk.ya kadar çıkabilmiştim, her ne kadar şimdi yapamıyorsam da çok yararını görmüştüm.

aylık maksimum 4 kilo vermenin en sağlıklısı olduğunu düşünürsek sen en ideal biçimde ilerliyorsun demekki.kendinle gurur duyabilirsin:lepi:
bu da demek oluyoki bu kiloları geri almayacaksın.azminin ve başarının devamını diliyorum

Merhaba samimikız kilo sınırlamamız yok tabi ama mehalim ile yazışmanı okudum çok haklı bence. Kilon az gerçekten ve bölgesel, spor en iyi çözüm, eğer zayıflayarak incelmeyi düşünüyorsan alt bedeninle birlikte üst bedenin de incelecek. Ama sporla sadece problemli bölgelerini eritebilirsin, ben 1,5 ay sporla bel, göbek ve basen bölgemde 8'er cm. incelme sağlamıştım, bunu sadece diyetle yapmak çok zor. Ayrıca eğer ideal kilon 57 civarı ise 2-3 kilo versen de tekrar aynı kilona döneceksin. Eğer diyet de kararlıyım diyorsan tembelliği bir kenara bırakıp spor da yap bence. Ama herkes kendi vücudunu daha iyi tanır tabi, çok istekliysen bu hafta deneme haftan olabilir, cuma günü sonunda birlikte değerlendirme yaparız.

Canım çok teşekkür ederim. Çok haklısın.

Son düzenleme:
hoşbuldul melis.iyi sayılırım aslında hiçde iyi değilim moralim çok bozuk.dün akşam eltimin orda tartıldım ve kilomu 61 gösterdi.perşembe arkadaşta tartıldığımda 59 görünüyordum.eltimin tartısı dijital ama ben bir yanlışlık olacağını düşünüyorum.inan moralim nasıl bozuk anlatamam.ağlamak üzereyim kendimi zor tutuyorum.dünden beri giremedim nete ancak fırsatım oldu dünde kötü bir gün geçirdim.valla bilmiyorum psikolojim iyice alt üst oldu düzelmek istiyorum.kilo vermek istiyorum.bu akşam çarşıya gidip farklı farklı yerlerde tartılacam,ve ona göre gerçek kilomu öğrenecem.sabahtan beri birşey yiyemedim sadece 2 bardak çay içip 2 çatal menemen yedim az öncede diyet bisküvi yedim.daha birşey yemek istemiyorum.aslına bir uzmana gitsem diyorum.oooffff artık iyice saçmaladım ya.

dün sabah kahvaltıya eski oturduğum binadaki komşum geldi kızıyla beraber.buyursun gelsin başımın üstünde yeri var.ama eşimin hafta tatili ve sevgililer günüydü zaten.çocuğumuz olabilir ama bu dışarı çıkıp vakit geçiremeyiz demek değil.oturdu kaldı.elişi örüp durdu inan sini belli etmedim tabi ama sinir oldum.ufaklıkta huysuzdu bütün gün.spor yapamadım.ne bileyim berbattı.akşamda tartıda o kiloyu görünce deli oldum zaten.10.olmuşuz ne kadar kötü.çok utandım.haftaya iyi olur herşey inşallah.gerçi pek zannetmiyorum ama yinede inşallah.

Canım canını sıkma, niye böyle yapıyorsun, güzel kilo veriyorsun bu moral bozukluğu da nerden çıktı şimdi. Bence herzaman nerde tartılıyorsan orada tartıl, farklı yerde tartılırsan yanılırsın. .Annemlerin baskülü bizimkinden 2 kilo eksik gösteriyor mesela ama ben onu baz almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…