Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Melis en uygun sensin canım ben kimse olmak istemediği için yardımcı olmuştumsevcan kolay kolay sana ihtiyaç olmaz demişti ben öğleye kadar evde olamıyorum zaten gönüllü oldüğun için ayrıyeten teşekkürler takımı topalıyoruz çok mutlu oldum

hesaplamaları ben hallederim merak etmeyiniz...

evet geri dönecek üyelerin yerine üye alınmıyor geldiğinde herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak için ama arkadaşınız ne kadar gelemeyeceğini söyledimi bir düşünün yada eski mesajlarına göz atın.. ben boş alınca bakayım bir ara ... eğer bir kaç hafta gelemem diyerek 1 ay gelmiyorsa hiç taviz tok bu konuda.. diğer arkadaşlarımızın istediğiniz gibi bir hafta daha dursun kontenjanları bakalım ne olacak..

sidanurcum senin sözünden yola çıkarak bir kez daha onay alayım.. sen yardımcı melis lider oluyor değil mi* bu durumu paylaşıma bildirmeliyim .. geçen hafta sevcanın gelmemesini haydi yoldan geldi çocuğu huzursuz dedi anlayabilirim ama 2. kez anlayamıyorum.. gelirsede kusura bakmasın.. bende şu an çok ama çok ağrılarla duruyorum ama bu bildirimi yapmak zorunda olduğum için yatamıyorum... 2 yıldırda haber vermeden gelemediğim sadece bir kez olmuştur o da geç kalmışımdır öyle bir hafta süren yokluk olmamıştır.. sorunu olan gelip mazeretini bildirir arkadaşlar.. neyse siz güzelce toparlanacaksınız gibime geliyor haydi maşallah diyelim..

tamam canım teşekkürler..

ben hesapları yaptım. bu saate kadar gelmeyenleri aynı geçtim şu andan itibareb gelen olursada listeye almayacağım söyleyeyim...

kaymaklım 22 ocak ta Frana dan Türkiye ye 3 haftalığına gelecğiniyazmış bu da demek oluyor ki kaymaklım haftaya aramızda

selam kızlar anca gelebildim.bugün benim için yeterince yorucu oldu inanın.tabi birazda geç kaltım o yüzden bu saate kaldık.dün akşam oturmaya gittik geç geldik.oyüzden akşam giremedim.oğlumda geç uyudu ve haliyle geç kalktık.bugün cuma ev işlerini yapayım dedim ama ne terledim anlatamam.ardından çocuğu uyutur uyutmaz birde 40 dk.spor.valla iyice yordu beni.yarın koca evde hafta tatili oyüzden sabah yürüyüşe gidebilirim.havalarda yavaş yavaş erken aydınlanıyor.7 de çıksam güzel olur valla. (oooyyyyhhh tirledim haaa.) sabah hiçbirşey yemedim kızlar.canım hiç istemedi.birde oğlum huysuzlanmadan ev işlerini bitireyim diye acele ettim gerçi bitmedi daha toz alıcam ama sil süpür bitti çok şükür.biraz derin bir temizlik oldu ama deydi valla.bu sebeple birşey yemeden tam gaz devam dedim.spora başlamadan önce 1 bardak sıcak su içtim.spor bitti duşumu aldım,rahatladım,1 fican yeşil çay ve form bisküvi ile pc başına geçtim.(aman ne uzun yazdım günlük gibi oldu valla.) bu arada oğlum hala uyuyor birazdan kalkar mamasını yer ve ben toz almaya başlarım sonra koca gelir,kayınpeder gelir yemek yeriz ama çok az yicem inşallah.birde elma süper olur.az yemek yediğim zaman çok rahat oluyorum,buraya yazarken o zaman ayrı keyif alıyorum,çünkü sizlere karşı bir sorumluluğum var ve bunu yerine getirmiş olmak beni rahatlatıyor.bu hafta az kg verdim ama sanırım spor işe yarıyor sırt ağrılarımda gitti.daha iyi olacak inşallah.

bu arada yeni başkan melis tebrikler.umarım daha aktif ve daha formda olacaz.kaymaklım ve sevcanı 1 hafta daha bekleme fikrine varım.yeni üyeleride hemen alıp müsait bir zamanda grubumuzla ilgili analiz yapalım ve birbirimizi yakından tanıyalım ne dersiniz.ayrıca bugünkü koşuşturma sebebiyle kimse yediklerini yazmadı ve buda benim gözümden kaçmadı. sengözlerimebaksanab neyse buarada melis benim oğlum 12 aylık ve diş çıkarmaları bitmedi.20 aya kadar devam ediyor sanırım diş sorunları ama çocuktan çocuğa değişebilir.benim oğluşumun öndeki dişleri çıkarken zorluk yaratmadı çok şükür ama arkalar bizi zorlıcak sanırım.umarım senin bebişinde sorun olmaz.

ad1 bugününü çok aktif geçirmişsin yemktende kurtulmuşsun insanın meşgul olacak işleri olursa yemek aklına gelmiyor.Ben sabah 1bardak süt içtim öğlen küçük porsiyon pilav vesalata yedim

Yarım kilo azmı canım senin kilon neki zaten .ben hiç veremedim .Gerçi geçen haftalardaki gibi dikkat etmedim

hergünü böyle yoğun geçirsem gerçektende aklıma yemek gelmez ama yorgunluktan biterim herhalde.valla şuanbile o kadar yorgunumki anlatamam.bu haftamız böyle geçti inşallah haftaya bol kilo verip kendimizi mutlu edebiliriz.bugün erken yatacam sanırım, ama bu akşam wipeout yarışması var show da onu izlerim çok komik oluyor geçen hafta çok gülmüştüm.

Benim hedefim 1 kilo artık 60 lı kiloları görmek istiyorum.bizde izlemiştik gerçekten komikti

tamam canım, ama dünyanın bin türlü hali var, bebeğim küçük, giremeyeceğim zaman haber veririm ama ani birşey olursa da senden ve diğer arkadaşlardan da destek beklerim.

Evet melis serwenayda olabilir kendimdende biliyorum kilosu fazla olan daha rahat kilo verebiliyor

tamam herkes için uygunsa haber verelim.

Kaliste çok teşekkür ederiz, birkez daha minnettar kaldık. Geçmiş olsun sana da.

canım teşekkür ederim, hep beraber inşallah. Ben şimdi belirlediğimiz üyelere mesaj yazacağım. Çok zormuş Allah yardımcın olsun. Bizim diş sıkıntılarımız daha başlamadı sanırım, arada huzursuzlukları oluyor ama bilmiyorum.

Benim hedefim 1 kilo artık 60 lı kiloları görmek istiyorum.bizde izlemiştik gerçekten komikti

Evet hasreketlenelim bence de ben de nerdeyse 3 haftadır aynı kilodayım. Bu haftaki performansımız da kötü. Bu arada ben hiç izlemedim, bir bakayım bu akşam.

melicim bak valla çok komik oluyor 22.30 da başlıcak geçen hafta başladılar zaten.diş konusundada sizinkinin sıkıntıları heran başlayabilir sürekli kontrok et istersen ilk aşağıdakiler gelir.benim tanıdığım bütün bebeklerde öyle oldu.sen diğerlerinide kontrol edersin zaten.inşallah çok sıkıntısı olmaz.

melis canım hayırlı olsun her zaman yanınızdayız bizlerde sizler için istediğiniz herşeyi yapmaya hazırız

izleyeceğim bekliyorum.
Sürekli bakıyorum ama salyas bile yok hiç, uzun sürecek gibi, inşallah sıkıntısı olmaz, uykusuz gecelerin ardından işe gitmek zor oluyor

melis canım hayırlı olsun her zaman yanınızdayız bizlerde sizler için istediğiniz herşeyi yapmaya hazırız

canım çok teşekkür nederim, biliyorum hepiniz çok iyi ve yardımseversiniz, en büyük kardeş takım.
Bu arada çok güzel kilo vermişşsin tebrikler.

iyi aksamlar arkadaslar hepinizden özür dilerim bugun bildirmde bulunamadim sabah acilen ise gittim aksama kadar calistim ve sonra sporum vardi 1 saat ona gittim onun icin bugun giremedim gerci kilom zaten ayniydi kizlar toprlanma zamani ben bu hafta en az 1 kilo veremk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…