selam kızlar anca gelebildim.bugün benim için yeterince yorucu oldu inanın.tabi birazda geç kaltım o yüzden bu saate kaldık.dün akşam oturmaya gittik geç geldik.oyüzden akşam giremedim.oğlumda geç uyudu ve haliyle geç kalktık.bugün cuma ev işlerini yapayım dedim ama ne terledim anlatamam.ardından çocuğu uyutur uyutmaz birde 40 dk.spor.valla iyice yordu beni.yarın koca evde hafta tatili oyüzden sabah yürüyüşe gidebilirim.havalarda yavaş yavaş erken aydınlanıyor.7 de çıksam güzel olur valla. (oooyyyyhhh tirledim haaa.) sabah hiçbirşey yemedim kızlar.canım hiç istemedi.birde oğlum huysuzlanmadan ev işlerini bitireyim diye acele ettim gerçi bitmedi daha toz alıcam ama sil süpür bitti çok şükür.biraz derin bir temizlik oldu ama deydi valla.bu sebeple birşey yemeden tam gaz devam dedim.spora başlamadan önce 1 bardak sıcak su içtim.spor bitti duşumu aldım,rahatladım,1 fican yeşil çay ve form bisküvi ile pc başına geçtim.(aman ne uzun yazdım günlük gibi oldu valla.) bu arada oğlum hala uyuyor birazdan kalkar mamasını yer ve ben toz almaya başlarım sonra koca gelir,kayınpeder gelir yemek yeriz ama çok az yicem inşallah.birde elma süper olur.az yemek yediğim zaman çok rahat oluyorum,buraya yazarken o zaman ayrı keyif alıyorum,çünkü sizlere karşı bir sorumluluğum var ve bunu yerine getirmiş olmak beni rahatlatıyor.bu hafta az kg verdim ama sanırım spor işe yarıyor sırt ağrılarımda gitti.daha iyi olacak inşallah.