yoğun olacağın günler perşembe akşamından bildirebilirsin ozaman kimse zor durumda kalmaz biz ad ile çarşamba perşembe pirinç lapası diyeti yapacağız sende katıl isterseniyi aksamlar arkadaslar hepinizden özür dilerim bugun bildirmde bulunamadim sabah acilen ise gittim aksama kadar calistim ve sonra sporum vardi 1 saat ona gittim onun icin bugun giremedim gerci kilom zaten ayniydi kizlar toprlanma zamani ben bu hafta en az 1 kilo veremk istiyorum
iyi aksamlar arkadaslar hepinizden özür dilerim bugun bildirmde bulunamadim sabah acilen ise gittim aksama kadar calistim ve sonra sporum vardi 1 saat ona gittim onun icin bugun giremedim gerci kilom zaten ayniydi kizlar toprlanma zamani ben bu hafta en az 1 kilo veremk istiyorum
Bu hafta sınıfta kaldık çok kötü bir derece karizmayı çizdirdik.
Melis sen ben yok artık hepimiz birbirimize yardım edeceğiz yeterki hepimizin birbirimizden haberi olsun.Yeni arkadaşlar bize nekadar çabuk katılırsa o kadar iyi olur.
kizlar merhaba ben geri geldim bugun geldim turkiyeden haberiniz olsun beni beklediginiz icin sagolun hepinizi optummm
kizlar merhaba ben geri geldim bugun geldim turkiyeden haberiniz olsun beni beklediginiz icin sagolun hepinizi optummm
Kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.
kızlar sevgililer günüz kutlu olsun
günaydın kızlar melis hayırlı olsun canımm
ben bugün itibariyle 66.2 kiloyumm ayy inşallah hedefime ulaşcammm bu ay sonunda 10. olmuşuz ya çok felekat olmuşş
öğlen için yiceğim kepekli ekmekde tost ve elma akşamda tutucam kendimii ve yeşil çay içicem
Melis nereus daha ilk gnden kilolar gitmeye başlamış kıskandım bak şimdi sizi...
kızlar ben bugün neyapacağım pikniye gidiyoruz oradanda arkadaşara bugünü en kalorisiz şekilde atlatmam lazım ekmeksiz tavuk salata yemeği düşünüyorum sabah 1 çay bardağısüt içtim.
Bu hafta benimde vermem lazım haydi kızlar ilk 3 ü kimseye kaptırmayalım .Artık ben gidiyorum akşama görüşürüz kalorisiz bir gün diliyoum
sevgilim yok şekerimm tüm sevgililere benden gelsinn
kayahan bizimksii bir aşk hikayesii
(
sidanur katilirim canim tadi cok kötü degildir insallah tarifini verirsiniz ya normalde evde olacaktim onun icin persembe yazmadim ama bu bana iyi ders oldu bundan sonra persemebe aksam yazarim artik kilo vermek istiyorum ya bu hafta bari 1 kilo vereyim kaymaklim hosgeldin canim ohhhh nasil guzel türkiyey yi gördün geldin kiskandim valla burnumda tütüyor az kaldi yaza ama kilo verip gitmeyi cok istiyorum insallah allah im veririm de kurtulurum 5 ayim var izine girmeye insallah bes ayda bayagi bbir kilo veririm
Merhaba bu gruptan davet aldım. Yapmam gereken bişey var mı?