Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta sınıfta kaldık çok kötü bir derece karizmayı çizdirdik.
Melis sen ben yok artık hepimiz birbirimize yardım edeceğiz yeterki hepimizin birbirimizden haberi olsun.Yeni arkadaşlar bize nekadar çabuk katılırsa o kadar iyi olur.

iyi aksamlar arkadaslar hepinizden özür dilerim bugun bildirmde bulunamadim sabah acilen ise gittim aksama kadar calistim ve sonra sporum vardi 1 saat ona gittim onun icin bugun giremedim gerci kilom zaten ayniydi kizlar toprlanma zamani ben bu hafta en az 1 kilo veremk istiyorum
yoğun olacağın günler perşembe akşamından bildirebilirsin ozaman kimse zor durumda kalmaz biz ad ile çarşamba perşembe pirinç lapası diyeti yapacağız sende katıl istersen

iyi aksamlar arkadaslar hepinizden özür dilerim bugun bildirmde bulunamadim sabah acilen ise gittim aksama kadar calistim ve sonra sporum vardi 1 saat ona gittim onun icin bugun giremedim gerci kilom zaten ayniydi kizlar toprlanma zamani ben bu hafta en az 1 kilo veremk istiyorum

Canım Sidanur'un dediği gibi bir gün önce haber versen iyi olur. Gerçi durumun aynıymış ama zayıflasaydın da bildiremeseydin kötü olurdu. Herkes bu hafta vermek istiyor, ben nihayet 63lü kiloları gördüm (63.9 bile olsa), Birinciliğe oynayalım yine.

Bu hafta sınıfta kaldık çok kötü bir derece karizmayı çizdirdik.
Melis sen ben yok artık hepimiz birbirimize yardım edeceğiz yeterki hepimizin birbirimizden haberi olsun.Yeni arkadaşlar bize nekadar çabuk katılırsa o kadar iyi olur.

Evet Sidanurcum çok iyi olur, birbirimize destek vererek atacağız kiloları. Mesaj yazdım bir an önce başlarlar inşallah.

kizlar merhaba ben geri geldim bugun geldim turkiyeden haberiniz olsun beni beklediginiz icin sagolun hepinizi optummm

Hoşgeldin, sen yokken dağılıyorduk toparlandık yeniden. Senden de destek bekliyoruz.

günaydın kızlar melis hayırlı olsun canımm

ben bugün itibariyle 66.2 kiloyumm ayy inşallah hedefime ulaşcammm bu ay sonunda 10. olmuşuz ya çok felekat olmuşş

öğlen için yiceğim kepekli ekmekde tost ve elma akşamda tutucam kendimii ve yeşil çay içicem

kizlar merhaba ben geri geldim bugun geldim turkiyeden haberiniz olsun beni beklediginiz icin sagolun hepinizi optummm

Hoşgeldin kaymaklım şuan 3 hafta önceki ile kilon aynımı yoksa lahmacunların cazibesine kapıldın mı?Fransa dan gelipte annaenin yemeklerine dayanmak zor

umaysu canımm seninde sevgililer günün kutlu olsunn

kızlar sevgililer günüz kutlu olsun

Melis nereus daha ilk gnden kilolar gitmeye başlamış kıskandım bak şimdi sizi...
kızlar ben bugün neyapacağım pikniye gidiyoruz oradanda arkadaşara bugünü en kalorisiz şekilde atlatmam lazım ekmeksiz tavuk salata yemeği düşünüyorum sabah 1 çay bardağısüt içtim.
Bu hafta benimde vermem lazım haydi kızlar ilk 3 ü kimseye kaptırmayalım .Artık ben gidiyorum akşama görüşürüz kalorisiz bir gün diliyoum

güle güle canım dikkat et yemek falan abartma haftaya dereceli olmamız gerekk görürşüüz öptüm

günaydın kızlar melis hayırlı olsun canımm

ben bugün itibariyle 66.2 kiloyumm ayy inşallah hedefime ulaşcammm bu ay sonunda 10. olmuşuz ya çok felekat olmuşş

öğlen için yiceğim kepekli ekmekde tost ve elma akşamda tutucam kendimii ve yeşil çay içicem

teşekkür ederim canım. Evet durum çok fenaydı geçen hafta, hepimiz döküldük neyse arada böyle olsun ki hırs yapalım. Bence en önemli şeylerden biri akşam 7'den sonra yememk ben çok yararını görmüştüm, tavsiye ederim. Ama şimdi yapamıyorum :ecrin_bebek:

Melis nereus daha ilk gnden kilolar gitmeye başlamış kıskandım bak şimdi sizi...
kızlar ben bugün neyapacağım pikniye gidiyoruz oradanda arkadaşara bugünü en kalorisiz şekilde atlatmam lazım ekmeksiz tavuk salata yemeği düşünüyorum sabah 1 çay bardağısüt içtim.
Bu hafta benimde vermem lazım haydi kızlar ilk 3 ü kimseye kaptırmayalım .Artık ben gidiyorum akşama görüşürüz kalorisiz bir gün diliyoum

Canım ya kıskandım hava çok mu güzel orda piknik yapıyorsunuz, burada kötü.

Arkadaşlar ben de güzel bir kahvaltı yaptım, biraz geç yedik ama hafta sonu artık ne yapayım. Birazdan alışverişe gideceğiz evde hiç birşey kalmamış. Bugün sevgililer günü ama biz ilk defa birşey yapamayacağız, yemeğe bile gitsek çocukla nasıl olacak, uykusu gelir huyusuzlanır, kucağa gelmek ister. Bugünü ailecek evde aile saadeti yaşayarak geçiririz, çocuk olunca romantik düşünceler, yemekler vs. bitiyormuş. Ama olsun artık küçük bir sevgilimiz daha var :)

sevgilim yok şekerimm tüm sevgililere benden gelsinn

kayahan bizimksii bir aşk hikayesii

:KK43:(

sidanur katilirim canim tadi cok kötü degildir insallah tarifini verirsiniz ya normalde evde olacaktim onun icin persembe yazmadim ama bu bana iyi ders oldu bundan sonra persemebe aksam yazarim artik kilo vermek istiyorum ya bu hafta bari 1 kilo vereyim kaymaklim hosgeldin canim ohhhh nasil guzel türkiyey yi gördün geldin kiskandim valla burnumda tütüyor az kaldi yaza ama kilo verip gitmeyi cok istiyorum insallah allah im veririm de kurtulurum 5 ayim var izine girmeye insallah bes ayda bayagi bbir kilo veririm

sidanur katilirim canim tadi cok kötü degildir insallah tarifini verirsiniz ya normalde evde olacaktim onun icin persembe yazmadim ama bu bana iyi ders oldu bundan sonra persemebe aksam yazarim artik kilo vermek istiyorum ya bu hafta bari 1 kilo vereyim kaymaklim hosgeldin canim ohhhh nasil guzel türkiyey yi gördün geldin kiskandim valla burnumda tütüyor az kaldi yaza ama kilo verip gitmeyi cok istiyorum insallah allah im veririm de kurtulurum 5 ayim var izine girmeye insallah bes ayda bayagi bbir kilo veririm

olsun canım hepimizin acil işleri oluyor bazen. 5 ay sonra Türkiyeye mi geleceksin? Hedefine ulaşırsın inşallah o zamana kadar, şaşırır ailen.

Merhaba bu gruptan davet aldım. Yapmam gereken bişey var mı?

Merhaba Nurdant hoşgeldin aramıza,
Öncelikle kısaca kendini ve kilo hikayeni anlatmakla başlayabilirsin. İstersen hergün yediklerini yazabilirsin, kendine hakim olmanı sağlıyor. Her cuma tartılma günü, cuma sabah, eğer işin varsa perşembe akşamından kilonu bildiriyorsun.
Diğer arkadaşlar da geldikten sonra kuralları buraya kopyalarım.

merhaba meliscim nasıl gidiyor kaptanlık gördüğüm kadarı ile yeni katılan arkadşlar var aramıza hepsine hayırlı olsun demek isterim inşlh istedikleri noktaya keyifle gelirler

X