- 30 Ocak 2008
- 370
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım teşekkürler..
ben hesapları yaptım. bu saate kadar gelmeyenleri aynı geçtim şu andan itibareb gelen olursada listeye almayacağım söyleyeyim...
Melis en uygun sensin canım ben kimse olmak istemediği için yardımcı olmuştumsevcan kolay kolay sana ihtiyaç olmaz demişti ben öğleye kadar evde olamıyorum zaten gönüllü oldüğun için ayrıyeten teşekkürler takımı topalıyoruz çok mutlu oldum
Evet melis serwenayda olabilir kendimdende biliyorum kilosu fazla olan daha rahat kilo verebiliyor
sidanurcum senin sözünden yola çıkarak bir kez daha onay alayım.. sen yardımcı melis lider oluyor değil mi* bu durumu paylaşıma bildirmeliyim .. geçen hafta sevcanın gelmemesini haydi yoldan geldi çocuğu huzursuz dedi anlayabilirim ama 2. kez anlayamıyorum.. gelirsede kusura bakmasın.. bende şu an çok ama çok ağrılarla duruyorum ama bu bildirimi yapmak zorunda olduğum için yatamıyorum... 2 yıldırda haber vermeden gelemediğim sadece bir kez olmuştur o da geç kalmışımdır öyle bir hafta süren yokluk olmamıştır.. sorunu olan gelip mazeretini bildirir arkadaşlar.. neyse siz güzelce toparlanacaksınız gibime geliyor haydi maşallah diyelim..
bu arada yeni başkan melis tebrikler.umarım daha aktif ve daha formda olacaz.kaymaklım ve sevcanı 1 hafta daha bekleme fikrine varım.yeni üyeleride hemen alıp müsait bir zamanda grubumuzla ilgili analiz yapalım ve birbirimizi yakından tanıyalım ne dersiniz.ayrıca bugünkü koşuşturma sebebiyle kimse yediklerini yazmadı ve buda benim gözümden kaçmadı. sengözlerimebaksanab neyse buarada melis benim oğlum 12 aylık ve diş çıkarmaları bitmedi.20 aya kadar devam ediyor sanırım diş sorunları ama çocuktan çocuğa değişebilir.benim oğluşumun öndeki dişleri çıkarken zorluk yaratmadı çok şükür ama arkalar bizi zorlıcak sanırım.umarım senin bebişinde sorun olmaz.
Benim hedefim 1 kilo artık 60 lı kiloları görmek istiyorum.bizde izlemiştik gerçekten komikti
melicim bak valla çok komik oluyor 22.30 da başlıcak geçen hafta başladılar zaten.diş konusundada sizinkinin sıkıntıları heran başlayabilir sürekli kontrok et istersen ilk aşağıdakiler gelir.benim tanıdığım bütün bebeklerde öyle oldu.sen diğerlerinide kontrol edersin zaten.inşallah çok sıkıntısı olmaz.
melis canım hayırlı olsun her zaman yanınızdayız bizlerde sizler için istediğiniz herşeyi yapmaya hazırız