Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar buseyremi transfer olark gösterin yarışmadan ayrıldı sanmasın püsküüt yanlışlık olur..

geçmiş olsun canım, rica ederiz ne demek.
Sevcan hiç gelmedi gerçekten geçen hafta girdiğinde oğlumun diş sıkıntısı var demişti, habersiz gittiğine inanmak istemiyorum, geçerli bir mazereti vardır herhalde.

kaliste teşekkürler uyarın için a.s.

melis sen ilgileniyormuşsun zateaklım kalmıştı çok sevindi görüşürüz

canım sen iştesin sanırım vakit bulamazsın diye ilgilendim. Ben evdeyim bugün

melis çok sağol.bugünüd hallettik sayılır ama en kısa zamanda takımı sağlam birşekilde kurup sevcan gelmiceksede yeni kaptam bulamlıyız böyle çok uyduruk olduk ya.kimsede birşet demiyorki hani ben gelemedim şu sebep var yada gelemicem ne bileyim kimse ciddiye almıyor gibi.bilmiyorum valla belkide bana öyle geliyordur ama biran önce toparlansak iyi olacak gibi.

Kızlar ben bu hafta veremedim kilo Taşınma işleri ev yerleştir derken yediklerime dikkat edemedim. Ama kilo almadım da :) 80 kg kaydedebilirsiniz

rice ederim canım. Ben de aynı fikirdeyim, bana da öyle geliyor.

Kızlar ben bu hafta veremedim kilo Taşınma işleri ev yerleştir derken yediklerime dikkat edemedim. Ama kilo almadım da :) 80 kg kaydedebilirsiniz

ben eklerim canım. Olsun geçiş dönemindesin, kendine dikkat et yeter.

13. takım **91.etap**

ad1 ( 59.5 / 59.0 / 0.5 / 0.84%)
definya ( 77.8 /
nereus ( 66.5 / 66.4 / 0.1 / 0.15%)
sidanur ( 70.5 / 70.5 / 0.0 / 0.00%)
kaymaklım ( geçici olarak ayrıldı geri gelecek )
melis08 ( 64.0 / 63.9 / 0.1 / 0.15%)
sevcan_201 ( 59.7 /
nestai ( 80.0 / 80.0 / 0.0 / 0.00%)
karamanli ( 78.0 /
buseyrem (5. takıma tranfer oldu)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 659 / / / )

Beki sevcan bizimle iletişim kurar habersiz bırakacağına bende innmıyorum çok hevesliydi.Definyaseninde mi hevesin kaçtı olmazsa öğleden soonra grubumuzu değerlendirelim

Sidanur hoşgeldin canım.
Sidanur ve diğer arkadaşlar şu an takımımızda 3 kişilik boş yer var. Başvuranlara baktım, biraz bilgi topladım, sık girenleri yazdım, sık paylaşımda bulunan arkadaşlardan seçersek takımımız için daha iyi olur. Siz de değerlendirin, karar verelim. Belki kalan 2 kişiyi de ileride yer boşalırsa alırız, mezun oluruz belki :) Ben ö.sonra burada olamayacağım, kuzenimin bebeğini görmeye gideceğim. Kararlaınıza uyarım.
nessss 59 kilo, yürüyüş yaparak zayıflama gurubunda, sık giriyor
ecrin1001, 85 kilo, sık giriyor
lawes, 62 kilo, 60-69 arasındakiler zayıflama gurubunda, sık giriyor
nurdant, 64 kilo, sık giriyor
serwenay, 76 kilo, 70-79 kilo arasındakiler zayıflama gurubunda, sık giriyor

bu toparlama mesajı iyi olmuş melisim.. siz kendi aranızda oylayın toplayın bir karar verin ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışrım bilmenizi istedim.. sevcanın ne sorunu olursa olsun geçen haftada bu haftada gelip sizi toparlamaması... yorum yapmayacağım ama sorumluluk olmayınca benim şalterler atıyor arkadaşlar... ben kendi hesaplarımı diğer pc ye geçip yapayım sizinkileride az biraz daha bekleyelim gelip son kez göz atarım...

yeni üyeler alın, kendinize yeni bir lider seçin ben isterim ama zamanım yok diyene yardımcı olurum biliyorsunuz bunu... bir an önce toparlanın vallahi üzülüyoruz ama kaç gündür mesajlarınızda olumlu gelişmeler var tebrik ediyorum...

ne iyi akıl etmissin sık girenleri araştırmakla bende bir gruba dahil olmayanlara öncelik mi versek sizce zatn bir hafta deneme süresi oluyor

senin bize uğrayıp yardımcı olman bile yetiyor sen bizim akıl hoamızsın kaptanımız olmasanda kafanı şişirmeye devam edeceğiz

teşekkür ederiz, senden bunları duymak güzel.
Biliyoruz yardım edersin, ediyorsun da, mahçubuz.

ne iyi akıl etmissin sık girenleri araştırmakla bende bir gruba dahil olmayanlara öncelik mi versek sizce zatn bir hafta deneme süresi oluyor

Olur canım, 2 üye olmayan var onları (ecrin ve nurdan), bi de serwenay olabilir kilosu daha fazla daha iyi verebilir. Ne dersiniz?

ne demek kafa şişirmekŞeniz yardımcı olamıyorum diyip duruyorum üzülüyorum ama toparlanmanız için atağa kalkma vakti geldi diyebilirimyerimseniben kıpırdanmalar hoşuma gidiyor....

selam kızlar.melis, sidanurun dediği gibi bir guruba dahil olmayanlara öncelik verebiliriz.aslında 3 kişilik yer var ama ilk zamanlarda kalliste gurup 12 kişi olur diyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta gelen üyelerlede 12 kişi olmuştuk.umarım doğru hatırlıyorumdur.eğer öyleyse 5 kişi alabiliyoruz sanırım.o zaman yazdıklarının hepsini alabiliriz melis.geriye dönüp bakamıyorum şuanda.çocuk uyudu ve spor yapmam lazım.

canım evet 12 kişi, ben de öyle biliyorum.
ad1, nereus, sidanur, melis08, nestai, karamanli, definya ; 7 kişi
sevcan_201 haber yok ne yapacağız ?
kaymaklım ( geçici olarak ayrıldı geri gelecek ) kontenjanı kalıyor sanırım yerine birisi alınmıyor
+2 = 9 hesapladım.
3 kişi ondan dedim, Kaliste sevcan ve kaymaklım hakkında ne yapacağız, bence bir hafta daha dursun kontenjanları, 3 kişi alalım, sevcandan haber çıkmazsa 1 kişi daha alırız, kaymaklımın yerine alabiliyorsak 1 kişi daha.

Bu arada eğer Sevcandan haber çıkmaz ve Sidanur istemezse ben olabilirim kaptan. Cumaları evdeyim de ilgilenirim. Ama öncelik Sidanur'un, sen yardımcısın çünkü.
Benim artık çıkmam lazım, bebiş görmeye gideceğiz, siz halledersiniz arkadaşlar. Öpüyorum. Siz konuşun, akşam uğrarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…