Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar merhaba ben sabah iki pogaca yedim ve simdi hepsini buzluga kaldiracagim yoksa hepsi gidcek canim bende coktandir yapmiyordum normalde misafirim gelecekti oda iptal oldu öglene corbam var bide salata yaparim
arada elma
aksama daha bilmiyorum belki makarna yaparim 1.5 litre su icmeye calisacagim bakalim

anlaşıldı bu hafta hepimiz dökülüyoruz

ad1 besin hesaplamasından bahsetmişin canım bu konuyla bende ilgileniyorum hatta takımın tek tek yediklerinin kalorisini hesaplaıyorum sen nerden bakyosun banada bilgi verirmisin

diyetlezayıfla.com - balıkesir.com vallamehalim ben bu siteleri dün araştırma yaparken buldum umarım işine yarar.

selam kızlar ben geldim.bu arada keklik diye bir bayan görünüyor ama yazarmı bilmem zayıflama sorunun varsa sende gel keklik.sidanur hocaya gidip hepimizi okutacam.:roflol: bu arada sün akşam çok bakındım ama kimse olmayınca bende çıktım.sıkılıyorum beklerken.karamanlı evini temizlemişsin ne güzel.bende yarın hehem üstkatı hemde kendi evimi temizlemeyi düşünüyorum.bu arada yediklerinin kalorisini hesaplarsan çok fazla tutmuyor ama yaptığın hareketin fazla olması gerekki yediklerin sende kalmasın.meliscim zaten günde 3 tabak yemek yesem oda 1000 kaloriye denk geliyor zaten bir denicem zor olursa bırakırım artık.prinç lapasını şimdi araştırıp denicem umarım işe yarar gerçi lezzeti kötüdür onun ama bakalım belki işe yarar.zenan arada gelmen iyi oluyor kız valla elini sakın kesme.renk oluyor hayatım.gerçi hepimiz renkliyiz ama herkesin rengi başka.bende arada gelicem söz.bu arada ben bugün 2 ad.şekerpare yedim.40 dk.spor yaptım,şuan kahve içiyorum.ve birazlardanda 1 elma yerim.akşama artık ne çıkarsa bahtıma.ben buralardayım.sonra görüşürüz.öptüm sizi.ayrıca nereusum çok fazla değil kız yediklerin.aslında hiçbirimiz çok fazla yemiyoruz ama harekette etmiyoruz sanırım bu en büyük kaybımız yapabilsek keşke günde 2 saat spor.ne güzel olurdu valla dal gibi olurduk.o günleride görürüz inşallah.

ad1 ben bugün yapacaktım ama vaz zgeçtim gel beraber aynı günde başlaylım ne dersin pirinç lapasına

bugün berbat birgün olsa gerek,sabah uyandım ışıklar yok oğlum geceleri dişi yüzünden uyuma sıkıntısı çekiyor,uyuyor ama yani arada mızmızlanıyor tabii bende uyanıyorum sürekli.sabahta sağolsun erken kalktı.elektrikler öğlen geldi.işte pc başına geçip hemen yazdım ,ama saat 3 gibi yine gitti.valla sinir etti beni.neyseki geldi.oğlumun çorbasınıda yedirdim o yüzden rahatım şimdi.sidanur, pirinç lapası diyeti bana uyar,hem daha iyi olur ,kendimizi daha çok sorumlu hissederiz gibi geliyor bana.yarın cuma. yaparsak sanırım haftaya yaparız değilmi.istersen çarşamba-perşembe yapalım 2 günmüş ya,denk gelmiş olur böylelikle.tabi sanada uygunsa.daha erken yapalım dersen oda uyar bana.

günaydın kızlar nasılsınız bakimm
dün yediklerimi söylüyorum misafir vardı pas çörekle havada uçuşuyordu ama ben çok yemedim yediklerimi aynen yazıyorum

tebrikler canım hakim olmuşsun kendine.

Canım dediğin gibi oluyor gerçekten, bir gün 200 gr fazla çıksam hemen hevesim kaçıyor, bırakıyorum. Ben toparlanmaya başladım ama yarına garanti veremeyeceğim.

çok tehlikeli, bence de kaldır gözünün önünden. Eşimde gelirken muffin almış, akşam çayla yeriz diyor, ben de kızdım yarın cuma diye. İrademe hakim olacağım.

ad1 ben bugün yapacaktım ama vaz zgeçtim gel beraber aynı günde başlaylım ne dersin pirinç lapasına

bence de beraber yapın, 2 gün belki sıkıcı olabilir aynı şeyi yemek ama bir gün yapacaksanız perşembe yapın bence. Keşke ben de katılabilsem.
Benim kızım da öyle gece 3 kez uyandı sabah ta 7.30da kalktı. Çok bölük pörçük oluyor uykum. Kalk bi de işe git eziyet gibi.

ben neler yedim bugün:
sabah kahvaltı, peynir ve bal ile. Koca bir kupa süt, rezene çayı.
işte bol bol su ve çay içtim. Öğlen bir kutlama vardı pasta falan vardı diye yemeğe gitmedim. Birkaç küçük puğaça ve 3 küçük ekler yedim.
Akşam mercimek çorbası ve türlü.
Nar temizledim yiyeceğim birazdan.

senin için zor birgün olmuş.Çarşamba perşembe çok uygun haftaya cumaya kilo vermiş olarak girelim bugün yediklerimi hiç zaymayayım bu hafta resmen koptum

hoşgeldin Sidanur nasılsın? nasıl geçti günün? senin yaramazlar nasıl? 1ler mi sendeydi bu sene?

melis valla işin zor hayatım. benim oğlum bu ayın sonunda 1 yaşına girecek inşallah.bende çalışmayı düşünüyorum.artık iyice hareketlendi birde şu azı dişleri sorunumuz var aslında uysal bir çocuk ama yalnız kalmayı sevmiyor sürekli yanımda nereye gitsem oraya geliyor.illa kucağıma alıp gezdirecem,birde sevimli anlatamam.(her çocuğun olduğu gibi)güler yüzüyle kahkasıyla gönlümü yumuşatıyor kızamıyorum.çalışırsam acaba sorun olurmu diye korkuyorum açıkçası.senin bebeğin daha küçüktü sanırım.Allah kolaylık versin zor valla.inşallah düzene girer uykusu

sidanurcum ever çayın faydası oldu, yarım kilo uçtu bile, bugün de devam ediyorum yarın normal kiloma inerim bir mucize belki 100-200 gr. aşağısına da inerim.

ad1 çalışmak istiyorsan biryerden başlamak zorundasın.Başlarda zor oluyor ayrılmak ama alışıyorsun.iş güvenilir kişilere emanet etmek

Yok canım 2. sınıflar bende uğraştırıyorlar senin ufaklık bakıcısına alıştı mı,

alıştı, içim çok rahat o yüzden. Seviyorlar birbirlerini. Annem de uğruyor hergün. İyi geçiniyorlar, iyi bakıyor kadıncağız. Bana çok iyi geldi çalışmaya başlamak. Çok bunalmıştım evde.
2. sınıflar da çok tatlıdırlar şimdi.

Melis bu çay elma ile yapılan çay değil mi?Neyse atmışsın kiloyu inşaallah yarına biraz daha düşmüş olursun

Evet çok tatlılar bütün çocuklar gibi çok hareketliler yoruyorlar ama olsun Senin yanında anneninolması çok güzel zor zamanlarında hep yanında olur

Arkadaşlar sevcanın çocuğu iyleşmedi mi?acaba bu hfta hiç uğramadı.Definya cee dedin koyboldun nerdesin?

benim bebeğim 6,5 aylık oldu. 1 yaşındada mı diş problemi bitmiyor Neyse seninki sorunsuz atlatır inşallah. Bizim de sorunumuz bakıcı sadece onunla ilgilendiği için o yokken de bana hiç iş yaptırmıyor, ilgiye alışmış, içeri gidince kıyamet kopuyor. Emekledi ya da yürüdü mü senin oğluş? Çok tatlılar ve bence sevimliliklerini kullanıyorlar birazcık Biraz zor oluyor canım başlamak ama alışırsın. Bana evde oturmak da çok zor geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…