kizlar merhaba ben sabah iki pogaca yedim ve simdi hepsini buzluga kaldiracagim yoksa hepsi gidcek canim bende coktandir yapmiyordum normalde misafirim gelecekti oda iptal oldu öglene corbam var bide salata yaparim
arada elma
aksama daha bilmiyorum belki makarna yaparim 1.5 litre su icmeye calisacagim bakalim
ad1 besin hesaplamasından bahsetmişin canım bu konuyla bende ilgileniyorum hatta takımın tek tek yediklerinin kalorisini hesaplaıyorum sen nerden bakyosun banada bilgi verirmisin
günaydın kızlar nasılsınız bakimm
dün yediklerimi söylüyorum misafir vardı pas çörekle havada uçuşuyordu ama ben çok yemedim yediklerimi aynen yazıyorum
selamlar sidanur cum pirinc lapasini bizim kadis yapiyodu sor canim istersen ona belki sanada iyi gelir
kizlar benim nazarim deymemistir demi oluyo bazen kizlar ya bir kere saldikmi gerisi geliyo ama uzulmeyin zararin neresinden donulse kaardir deyip hemen toparlanin canlarim bizede beklerim gelmiyosunuz kuscem bende gelmiycem bak sonra ona gore bekliyorum hadi hepinizze opuvedim
kizlar merhaba ben sabah iki pogaca yedim ve simdi hepsini buzluga kaldiracagim yoksa hepsi gidcek canim bende coktandir yapmiyordum normalde misafirim gelecekti oda iptal oldu öglene corbam var bide salata yaparim
arada elma
aksama daha bilmiyorum belki makarna yaparim 1.5 litre su icmeye calisacagim bakalim
ad1 ben bugün yapacaktım ama vaz zgeçtim gel beraber aynı günde başlaylım ne dersin pirinç lapasına
bugün berbat birgün olsa gerek,sabah uyandım ışıklar yok oğlum geceleri dişi yüzünden uyuma sıkıntısı çekiyor,uyuyor ama yani arada mızmızlanıyor tabii bende uyanıyorum sürekli.sabahta sağolsun erken kalktı.elektrikler öğlen geldi.işte pc başına geçip hemen yazdım ,ama saat 3 gibi yine gitti.valla sinir etti beni.neyseki geldi.oğlumun çorbasınıda yedirdim o yüzden rahatım şimdi.sidanur, pirinç lapası diyeti bana uyar,hem daha iyi olur ,kendimizi daha çok sorumlu hissederiz gibi geliyor bana.yarın cuma. yaparsak sanırım haftaya yaparız değilmi.istersen çarşamba-perşembe yapalım 2 günmüş ya,denk gelmiş olur böylelikle.tabi sanada uygunsa.daha erken yapalım dersen oda uyar bana.
bugün berbat birgün olsa gerek,sabah uyandım ışıklar yok oğlum geceleri dişi yüzünden uyuma sıkıntısı çekiyor,uyuyor ama yani arada mızmızlanıyor tabii bende uyanıyorum sürekli.sabahta sağolsun erken kalktı.elektrikler öğlen geldi.işte pc başına geçip hemen yazdım ,ama saat 3 gibi yine gitti.valla sinir etti beni.neyseki geldi.oğlumun çorbasınıda yedirdim o yüzden rahatım şimdi.sidanur, pirinç lapası diyeti bana uyar,hem daha iyi olur ,kendimizi daha çok sorumlu hissederiz gibi geliyor bana.yarın cuma. yaparsak sanırım haftaya yaparız değilmi.istersen çarşamba-perşembe yapalım 2 günmüş ya,denk gelmiş olur böylelikle.tabi sanada uygunsa.daha erken yapalım dersen oda uyar bana.
Yok canım 2. sınıflar bende uğraştırıyorlar senin ufaklık bakıcısına alıştı mı,
melis valla işin zor hayatım. benim oğlum bu ayın sonunda 1 yaşına girecek inşallah.bende çalışmayı düşünüyorum.artık iyice hareketlendi birde şu azı dişleri sorunumuz var aslında uysal bir çocuk ama yalnız kalmayı sevmiyor sürekli yanımda nereye gitsem oraya geliyor.illa kucağıma alıp gezdirecem,birde sevimli anlatamam.(her çocuğun olduğu gibi)güler yüzüyle kahkasıyla gönlümü yumuşatıyor kızamıyorum.çalışırsam acaba sorun olurmu diye korkuyorum açıkçası.senin bebeğin daha küçüktü sanırım.Allah kolaylık versin zor valla.inşallah düzene girer uykusu