Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah kahvaltı yapamıyorsan en azından meyve yemeye çalış işe yarıyor.yeşl çayın nanelimonlusunuda deneyebilirsin yarından snra cuma ama kilom gram oynamıyor çıldıracağım

günaydınlar arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
Ben çok şişmişim ne olduysa (kekden değil yani :) cuma da geliyor panik oldum. Metobolizma hızlandırıcı çay yaptım bugün ondan yudumlayacağım, şu ödemi atayım üzerimden. Cumaya rezil olmayayım, sonra hepiniz kekden kadyıftan oldu dersiniz.

bugün bahçe nöbetçisiydim bunu değerlendirdim tenefüslerde durmadan turladım bundan sonra daha hareketli olmaya çalışacağım sabah süt içtim şimdide ıspanak yemeği ve salata yiyeceğim

şimdiki kilondan fazla mı çıkıyorsun ?bende bu hafta veremiyorum inşaallah diğer arkadaşlar vermişlerdir

Selam kardes takımım nasıl gıdıyo bakalım hanımlar hıı kımler ne yıyo ıcıyo bakım anlatmıyosunuz sonra sesızce derece yapıyosunuz sızı gıdıler sızı var sızde bır sır ama cıkar yakında gızlıce takıp etcem sızı ben gorurusunuz
sımdılık gıdıyom bızede beklıyom gorusuruz hade kalın saglıcakla

şimdiki kilondan fazla mı çıkıyorsun ?bende bu hafta veremiyorum inşaallah diğer arkadaşlar vermişlerdir

bence sen teneffüsleri iyi değerlendir, bol haraket bol su az yemek :: öf ne zor iş. 1 kilo fazla çıkıyorum ama ödem o, şu çayı daha önce de şiş olduğum dönemlerde yapmıştım, yarına hallolur.

valla pek iyi gitmiyor canım. Hepimiz durakladık, başta iyi veriliyor da sonrakiler zor oluyor. Taktik değiştirmek lazım, metobolizmayı şaşırmalıyız :1shok:

kız güldürdün beni emi.yok hayatım inanki demem o şişkinlik bendede çok oluyor malesef ama benim bağırsaklarımdan kaynaklanıyor. dr.a gitmem gerek ama şuan hiç uğraşamam ki ilaçlar falan yan etki yapar iştah falan açar neme lazım benim iştahım bana yetiyor zaten.biraz kilo vereyim öyle giderim inşallah.cmaya sanırım bendede ık yok sanırım ama hayırlısı.:Saruboceq:

sidanur hareket hareket.valla en iyisini yapıyorsun durmak yok.zenan geldin hemen gittin oldumu şimdi.neyse birdahaki sefere sen biraz tiyolar ver bize.mesela umuts diye bir bayan var sizin takımda.taktım ben o bayana, onun sayesinde zayıflarım belki.en son 6 öğün yiyorum yazmış ama bu 6 öğünde neler var,spor yapıyormu ,püf noktası var mı?bunların hepsi bir çelişkimi ,hepsinin cevabını istiyorum.kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ama kendisinden cidden öğrenmek istediklerim var en kısa zamanda gelicem.ben bugün çok abarttım kızlar,dün akşam kayınpeder falan yesinler diye şekerpare yaptım ama adamcağız yiyemeden ben tatlının 4/1 ni bu sabah linç ettim.ama canım çok istedi ne yapayım.ondan sonrada kavurma vardı 1 tabak onu götürdüm.şimdi bol su içiyorum çok susadım et susatıyor insanı.karnım aç ama hiçbirşey yemicem ceza verdim kendime.yeşil çay içmeyi planlıyorum.artık ne kadar faydalı olur sabah yediklerime bilmiyorum ama.ettiği yere kadar.resmen çöplük gibiydim ya.siz birde yeme şeklimi görseydiniz gülmekten kırılırdınız.sanki evde birileri varmış gibi fırını açıp tatlıyı yavaş yavaş alıp atıyorum ağzıma.bu cuma çok fena geçecek anlaşıldı.
bu arada bugünkü sporumun yarısını yaptım ama diğer günlerden daha fazla ter attım.geceden oğlumun zoru vardı ve pek uyumadık bugünde haliyle sersem gibiyim.oyüzdende herşeye isteksizim.valla o yarısınıda kendime söylene söylene zor yaptım ama yaptım işte.neyse ben yine ferman yazdım sanırım.bu arada karamanlı nereus nestai secvan başka kim vardı unuttum nerdesiniz yahu çabuk gelin.

kız kim gözetliyor seni elimizde olsa yediğimizi kendimizden bile saklayacağız bir yanımız ye bir yanımızda yeime diyor ne olacak halimiz?Bizden bu hafta derece felan çıkmaz.zaten kaç kişi kaldık ki biz sen ben melis,karamanlı,nereus,definy,sevcan,nestai

Nazara geldik bacım biz kilo milo veremez olduk takımca iştahımız açıldı

sanrım öyle sidanur bizden bu hafta tık yok ama azönce nette kalori hesaplamalarına baktım.boyuma kiloma göre günlük 2074 kalori almalıymışım.ama ben korumak değil kilo vermek istediğim için günlük 1000 kalori işimi görür herhalde.o da günde 3 tabak yemek yapıyor.başka birşey olmıcak belki bir elma.besinlerin hesaplamalarıda var.geniş bir zamanımda daha ayrıntılı bakıcam.belki birişe yarar ne dersin.yarın birde öyle denerim umarım olur.çenemi tutarsam tabii.

halamı kimse gelmez.yok anacım yok bizim takımın içi geçmiş.bu takıma girmeden önce diğer takımlara bakarak gaza gelmiştim ay ne güzel sürekli yazışıyorlar diye.takım kuruldu takıma girdik ama benim girdiğim takım uyuyor.hiçmi şans olmaz insanda.diğer takımlar ne güzel tıkır tıkır yazıyorlar valla.bizim takımdan ses seda yok.neyse sağlık olsun böyle giderse dağılırız artık ne yapalım.bunu ben istemiyorum ama baksanıza kimsecikler yok.tamam herkesin kendine göre sorunları sorumlulukları var.benimde var ama biraz sıkıyorum kendimi ve hoop burdayım.neye herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz artık.

tamam kızma ben geldim ama sen yarın gelirim yazmışsın ne olacak şimdi arkadaşım bizim takımın üye sayısıda az kimse kimseye denk gelmiyor

bende 1300 kalori ile sınırlamaya çalıştım ama onuda başaramadım 1000kalori zayıflamak için uygun bence pirinç lapası diyetinden herkes memnun kalmış bende denesem mi diyorum hiç denediniz mi

iyi aksamlar kizlar ben bugün bütün gün ev temizledim daha yeni oturdum valla canim cikti ya burda disarda acayip sekilde kar yagiyor ben bugun öglen patates kavurmasi yedim peyaz peynir bugun ekemgi sadece iki dilim yedim kepekli ekmek yiyorum zaten 1 litre kadar su ictim aksama kötü yaptim yarin misafirim gelecek pogaca yaptim bir tane ondan yedim benim kilo da hala ayni ya iyice sinir oldum valla kendime bir ceki düzen vermeliyim ilk haftalarda nasil guzel gidiyordu kilolar
offf ya yarin persembe

Nazara geldik bacım biz kilo milo veremez olduk takımca iştahımız açıldı

ay canım sorma benim gözümün önünden çikolatalar geçiyor, şekerim mi düştü ne oldu. Ama yemedim bu akşam tatlı yok.

canım bence 1200 kalorinin altında diyet pek olmaz, dayanamazsın güçsüz kalırsın.

bende 1300 kalori ile sınırlamaya çalıştım ama onuda başaramadım 1000kalori zayıflamak için uygun bence pirinç lapası diyetinden herkes memnun kalmış bende denesem mi diyorum hiç denediniz mi

pirinç lapası diyetini 1-2 gün falan yapıyorlar, ben yapamıyorum emzirdiğimden. Ama sizlerin yerinizde olsam her perşembe yaparım :)

buraya daha hiç kar yağmadı, kış bitti özledik.1 poğaçadan bir şey olmaz. Ben yapsaydım 1 tepsiyi yerdim herhalde. Ondan evde birşey yapmamaya çalışıyorum yoksa bitene kadar mutfaktan çıkamıyorum. Hiç yemek yemiyim, ömrümü pasta börek çörekle geçireyim razıyım :)

ad1 besin hesaplamasından bahsetmişin canım bu konuyla bende ilgileniyorum hatta takımın tek tek yediklerinin kalorisini hesaplaıyorum sen nerden bakyosun banada bilgi verirmisin

günaydın kızlar nasılsınız bakimm
dün yediklerimi söylüyorum misafir vardı pas çörekle havada uçuşuyordu ama ben çok yemedim yediklerimi aynen yazıyorum
1 puaça
1 kurabiye
1/2 dilim yaş pasta ama dilim zaten küçükdü
akşam 3 kupa yeşil çayımı içtim
ama yağsız yoğurtlu makarna yedim onuda yazayım

sabahda kahvaltımı abartmadan yaptım bukadarcıkk çok bişi yok demi :roflol:

selamlar sidanur cum pirinc lapasini bizim kadis yapiyodu sor canim istersen ona belki sanada iyi gelir
kizlar benim nazarim deymemistir demi oluyo bazen kizlar ya bir kere saldikmi gerisi geliyo ama uzulmeyin zararin neresinden donulse kaardir deyip hemen toparlanin canlarim bizede beklerim gelmiyosunuz kuscem bende gelmiycem bak sonra ona gore bekliyorum hadi hepinizze opuvedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…