benim bugün hic nesem yok kizlar cünkü midem inanilmaz agriyor sabah kahvalti yapmadim bu bir hata biliyorum ama sabah canim istemiyor sabah kalkinca kizimi anaokuluna birakiyorum ve ise gididyorum orad bir fincan kahve icicyorum birkac biküvi ben kahvaltiyi genellikle öglen yapiyoruz hepimiz toplaninca bugun ben iki bardak cay ictim ekmegi yine fazla kacirdim 4 dilim ekmek kasar peyniri zeytin beyaz peynir ve recel domates ve salatalik aksama brokkoli yapacagim belki ondan yerim canim birsey istemiyor aslinda yüzmeye de gidebilirim ama bilmiyorum disarda resmen firtina var arabayla gitmek tehlikeli olabilir bakalim gitmezsem evde aletlerde var aslinda onlari yaparim belki bakalim cuma ya iki gün kaldi ve ben hala ayni kilodayim haa bu arada aralarda meyve yedim elma su 1litre kadar cok icemiyorum ya bu yesil cayin tadi cok acimsi ya ben icemiyorum
günaydınlar arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
Ben çok şişmişim ne olduysa (kekden değil yani :) cuma da geliyor panik oldum. Metobolizma hızlandırıcı çay yaptım bugün ondan yudumlayacağım, şu ödemi atayım üzerimden. Cumaya rezil olmayayım, sonra hepiniz kekden kadyıftan oldu dersiniz.
şimdiki kilondan fazla mı çıkıyorsun ?bende bu hafta veremiyorum inşaallah diğer arkadaşlar vermişlerdir
Selam kardes takımım nasıl gıdıyo bakalım hanımlar hıı kımler ne yıyo ıcıyo bakım anlatmıyosunuz sonra sesızce derece yapıyosunuz sızı gıdıler sızı var sızde bır sır ama cıkar yakında gızlıce takıp etcem sızı ben gorurusunuz
sımdılık gıdıyom bızede beklıyom gorusuruz hade kalın saglıcakla
günaydınlar arkadaşlar,
umarım herkes iyidir.
Ben çok şişmişim ne olduysa (kekden değil yani :) cuma da geliyor panik oldum. Metobolizma hızlandırıcı çay yaptım bugün ondan yudumlayacağım, şu ödemi atayım üzerimden. Cumaya rezil olmayayım, sonra hepiniz kekden kadayıftan oldu dersiniz.
Selam kardes takımım nasıl gıdıyo bakalım hanımlar hıı kımler ne yıyo ıcıyo bakım anlatmıyosunuz sonra sesızce derece yapıyosunuz sızı gıdıler sızı var sızde bır sır ama cıkar yakında gızlıce takıp etcem sızı ben gorurusunuz
sımdılık gıdıyom bızede beklıyom gorusuruz hade kalın saglıcakla
halamı kimse gelmez.yok anacım yok bizim takımın içi geçmiş.bu takıma girmeden önce diğer takımlara bakarak gaza gelmiştim ay ne güzel sürekli yazışıyorlar diye.takım kuruldu takıma girdik ama benim girdiğim takım uyuyor.hiçmi şans olmaz insanda.diğer takımlar ne güzel tıkır tıkır yazıyorlar valla.bizim takımdan ses seda yok.neyse sağlık olsun böyle giderse dağılırız artık ne yapalım.bunu ben istemiyorum ama baksanıza kimsecikler yok.tamam herkesin kendine göre sorunları sorumlulukları var.benimde var ama biraz sıkıyorum kendimi ve hoop burdayım.neye herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz artık.
sanrım öyle sidanur bizden bu hafta tık yok ama azönce nette kalori hesaplamalarına baktım.boyuma kiloma göre günlük 2074 kalori almalıymışım.ama ben korumak değil kilo vermek istediğim için günlük 1000 kalori işimi görür herhalde.o da günde 3 tabak yemek yapıyor.başka birşey olmıcak belki bir elma.besinlerin hesaplamalarıda var.geniş bir zamanımda daha ayrıntılı bakıcam.belki birişe yarar ne dersin.yarın birde öyle denerim umarım olur.çenemi tutarsam tabii.
Nazara geldik bacım biz kilo milo veremez olduk takımca iştahımız açıldı
sanrım öyle sidanur bizden bu hafta tık yok ama azönce nette kalori hesaplamalarına baktım.boyuma kiloma göre günlük 2074 kalori almalıymışım.ama ben korumak değil kilo vermek istediğim için günlük 1000 kalori işimi görür herhalde.o da günde 3 tabak yemek yapıyor.başka birşey olmıcak belki bir elma.besinlerin hesaplamalarıda var.geniş bir zamanımda daha ayrıntılı bakıcam.belki birişe yarar ne dersin.yarın birde öyle denerim umarım olur.çenemi tutarsam tabii.
bende 1300 kalori ile sınırlamaya çalıştım ama onuda başaramadım 1000kalori zayıflamak için uygun bence pirinç lapası diyetinden herkes memnun kalmış bende denesem mi diyorum hiç denediniz mi
iyi aksamlar kizlar ben bugün bütün gün ev temizledim daha yeni oturdum valla canim cikti ya burda disarda acayip sekilde kar yagiyor ben bugun öglen patates kavurmasi yedim peyaz peynir bugun ekemgi sadece iki dilim yedim kepekli ekmek yiyorum zaten 1 litre kadar su ictim aksama kötü yaptim yarin misafirim gelecek pogaca yaptim bir tane ondan yedim benim kilo da hala ayni ya iyice sinir oldum valla kendime bir ceki düzen vermeliyim ilk haftalarda nasil guzel gidiyordu kilolar
offf ya yarin persembe