selam kızlar.gördüğüm kadarıyla şikayet çok.kesinlikle haklısınız.zaten ben ne zaman açsam son yazılanda ya melis, ya karamanlı, yada buse oluyor.hatırladığım kadarıyla yeni arkadaşlar girmişti ama onlardan ses yok.nereus çok nadir giriyor kilo bildiriyor.nestainin sorunları var.sidanur ayrıldı ki sidanur okuyorsan eğer ayrılma lütfen.
canim kendini suclama sen sonucta cocugunu ac birakmiyordursun allah seninkinide bagislasin zaman gercekten cok cabuk geciyor benim oglum ne zaman dogdu ne zaman büyüdü daha dün gibi geliyor benim kilolar basta da bahsetmistim kullandigim ilaclar nedeniyle cok aldim 2,5 sene kortizon kullandim bende iltihapli romatizma var bide sorunum midem ac kalamiyorum bakalim ne olacak
sizi takip ediyorum acaba takımı toparlayabilirmiyiz dünden beri yazmıyorum yaa çatlayacağım alışmışım sizler olamadan olmuyor bu iş bunu anladım. takip edeceğim tekrar buradayım toparlarız inşallah
arkadaşlar günaydın.ben birkaç gündür giremedim çünkü geçen perşembeden beri yatak döşek yatıyorumoğlum da ben de fena hastalandık!kendime ancak gelebildim.umarım sizler iyisinizdir.
Geçmişi okuyup geldim.herkes paylaşım azlığından,motivasyonumuzun eksilmesinden bahsetmiş evet çok haklısınız.biz de diğer takımlar gibi bir paylaşım ne yazık ki olmadı olmuyor
arkadaşlar hastayken tabi ki benim rejim güme gittikimi zaman canım birşey istemedi kimi zaman ise resmen gözüm dönmüş halde yiyeceklere özellikle de tatlıya saldırdım evet tabiri caizse resmen saldırdım bugün itibariyle kendime çeki düzen veriyorum:)
sabah bir haşlanmış yumurta ve bir bardak ılık süt ile kahvaltımı yaptım.
Birazdan bir elma yiyeceğim.
öğlen yemeğimi yanımda getirdim:)ıspanak,bir dilim ekmek,bir kase yoğurt.
Akşama da mercimek çorba ve etli lahana yemeği yapmayı planlıyorum.
bu arada günaydın takımcım. Bir telaş varki sormayın, işe gideceğimbakıcıyı bekliyorum, günaydın demeden çıkamadım, çok hızlı yazıyorum. Dün kaçamak yaptım, koca bir dilim kek yedim hem de çikolatalı
çok kötü bir gece geçirdim mutsuzum azıcık, kızım 6 kere uyandı çok sıkıntılı. Neyseki marta kadar işe erken gitmem gerekmiyor ama sonra işler başlayacak.
Ben çıkıyorum gün içinde fırsat buldukça gireceğim.
öpüldünüz...
melis yakın takiptesin dikkat et:))
ben bugün öğleni de başarıyla atlattım.yarım dilim ekmek , ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt yedim.hımmmmmmmm ama şimdi çok açım:)))en iyisi bir bardak yeşil çay içeyim.beni biraz yatıştırır herhalde.bugün kesin karar verdim rejime devammmmmmmmmmm ben de listeyi gözden geçirdim sidanur çok güzel kilo vermişsin:)nestai,karamanli hepinizi tebrik ediyorum.
kendime liste yapmıştım.hedefim bir ayda beş kilo vermekti ama ben maşallah iki ayda zor vermişim
((((((((((yok arkadaşlar ben hemen yeşil çayımı içeyim.irademe sahip çıkmalıyım.yaza ne kaldı şurada???
ay canım hiç sorma çok zor bir hafta oldu benim için. Tek tesellim bakıcımızla birbirlerini sevmeleri, iyi bakması ve annemin hergün uğraması. Ama benim aklım hep evde. Ama bir sır: evde çok sıkılmışım 7 aydır ilaç gibi geldi.melis,çalışmaya başlamışsın uzun bir aradan sonra hele de bebeğinin yanından ayrılmak sana çok zor gelmiştir.umarım herşey biran önce rayına oturur:)
melis bu kaçamakları not ediyorum haberim olsun.:roflol:
melis yakın takiptesin dikkat et:))
kek yedin öğlemi birde çikolatalı bunun hesabı cuma ya kilo vermezsen sorulur ona göre sen geçenlerde kadayıf sarmasıda yememiş miydin ?cuma ya 3 gün kaldı hatırlatılır .
arkadaşlar günaydın.ben birkaç gündür giremedim çünkü geçen perşembeden beri yatak döşek yatıyorum
geldiimm
ben bunca zamanda sadece 500 grmmı vermişimm
soruları cevaplıyorumm
benim bugün hic nesem yok kizlar cünkü midem inanilmaz agriyor sabah kahvalti yapmadim bu bir hata biliyorum ama sabah canim istemiyor sabah kalkinca kizimi anaokuluna birakiyorum ve ise gididyorum orad bir fincan kahve icicyorum birkac biküvi ben kahvaltiyi genellikle öglen yapiyoruz hepimiz toplaninca bugun ben iki bardak cay ictim ekmegi yine fazla kacirdim 4 dilim ekmek kasar peyniri zeytin beyaz peynir ve recel domates ve salatalik aksama brokkoli yapacagim belki ondan yerim canim birsey istemiyor aslinda yüzmeye de gidebilirim ama bilmiyorum disarda resmen firtina var arabayla gitmek tehlikeli olabilir bakalim gitmezsem evde aletlerde var aslinda onlari yaparim belki bakalim cuma ya iki gün kaldi ve ben hala ayni kilodayim haa bu arada aralarda meyve yedim elma su 1litre kadar cok icemiyorum ya bu yesil cayin tadi cok acimsi ya ben icemiyorum