- 30 Ocak 2008
- 370
- 1
benim bugün hic nesem yok kizlar cünkü midem inanilmaz agriyor sabah kahvalti yapmadim bu bir hata biliyorum ama sabah canim istemiyor sabah kalkinca kizimi anaokuluna birakiyorum ve ise gididyorum orad bir fincan kahve icicyorum birkac biküvi ben kahvaltiyi genellikle öglen yapiyoruz hepimiz toplaninca bugun ben iki bardak cay ictim ekmegi yine fazla kacirdim 4 dilim ekmek kasar peyniri zeytin beyaz peynir ve recel domates ve salatalik aksama brokkoli yapacagim belki ondan yerim canim birsey istemiyor aslinda yüzmeye de gidebilirim ama bilmiyorum disarda resmen firtina var arabayla gitmek tehlikeli olabilir bakalim gitmezsem evde aletlerde var aslinda onlari yaparim belki bakalim cuma ya iki gün kaldi ve ben hala ayni kilodayim haa bu arada aralarda meyve yedim elma su 1litre kadar cok icemiyorum ya bu yesil cayin tadi cok acimsi ya ben icemiyorum
sabah kahvaltı yapamıyorsan en azından meyve yemeye çalış işe yarıyor.yeşl çayın nanelimonlusunuda deneyebilirsin yarından snra cuma ama kilom gram oynamıyor çıldıracağım