Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar ben kilo bildirimlerinizi hesapladım paylaşım alanına götürüyorum.. bir sorun olursa bana ulaşın. haydi kolay gelsin..

Slm arkadaşlar bakıyorum çoğunuz kılo vermış ne guzel kallıstecığım canım benım takıma yardım ettığın için çok ama çok teşekkur ederım ben bu gunu perşembe sanıyordum eşim bugun cumaya işler yoğun deyince hemen nete koştum gunlerı şaşırdım gecelerım uykusuz perışanım oğlum diş çıkartıyor nolur affedin beni dinlenmeye geldim ama oğlum saolsun uyutmuyor yazın geldiğimdede böyle yapmıştı

kızlar kusarabakmayın ne olur sevcanın olmadığını unuttum ve listenin hazırlanmasında en azından çabanıza ortak olmak isterdim ama çok teşekkür ederim melis,beni eklediğin için.kalliste sana teşekkür etmeye doymıcaz galiba anlaşıldı.nestai durumlar umarım iyidir.bir ara anlat yaşadıklarına ortak olalım isterim,en azından kendi adıma.tabi sende istersen. buse tebrik ederim seni.sanırım bu hafta takım 1.sensin hadi bakem. haftaya hazırlıklı ol ama alıcam elinden 1.liği.(inşallah).buarada sanırım takım olarak sonuncu olduk merak ettim, buse hariç diğerlerimizde pek farklılık yok gördüğüm kadarıyla.neyse akşam tekrar girer bakarım.by.

kızlar sinirden patladım yardım mesajını attım elektirik kesildi çok özür diliyorum halletmişsiniz çok teşekkür ederim

canım arkadaşlarım,bugün mehalimlede görüştüm.okullar açılıyo.malum biz aynı okulda çalışıyoruz.aynı takımda olmamız ii olur diye düşündük.5. takımdan biri diskalifiye olmuş .benim 5. takıma transfer olma durumu oldu.kaliscimde onayladı.umarım kızıp,kırılmazsınız:a015:.ama ben yine girip çıkarım.dayanamam size.hepinizi çok seviyorum.amacımız bir nasıl olsa .o nedenle sizi yarı yolda bırakmadım dimi.ama mehalimin kontrolüne girmek benim için daha ii olacak .(biraz eli sopalıdır kendisideklava:.)
yerime gelen arkadaşımda eminim benden daha yararlı olacaktır size.........

Buseyrem uzağa gitmiyorsun sonuçta kardeş takım kendin için iyi olanı sen bilirsin bizede sık sık uğra

Arkadşlar herkes takım kurallarını unuttu galiba mazeriti olanları anlıyorumda hepinizinmi mazereti var 3. olmuşuz bu kimseyi heyecanlandırmıyor mu artık ben kendi isteyimle takımdan ayrılıyorum herkese iyi kilo vermeler

canım ya bende anlamadım niye böyle oldu.gerçekten bi ara 13. takım komple bi yere taşındı bende kendi kendime konuşuyom sanıyodum.gerçekten motivasyon düştü.umarım herkes iidir

geçmiş olsun canım diş çıkarma süreci sancılıdır.

rica ederim canım ne demek.

canım olsun kardeş takımda sağlıklı kilo vermeler.

Arkadaşlar takımda baya bir eksiğimiz oldu, paylaşımımız azaldı motivasyonumuz düştü, motivasyonumuz düştükçe paylaşım iyice azaldı ve bir kısırdöngüye girdik. Buna rağmen iyi toparlıoruz geçen hafta birinci, bu hafta 3. olduk. Birbirimize destek olarak daha iyi duruma gelebiliriz. Sidanur haklı, takımımızı toparlamamız lazım. Bu işi tek başına yapamadığımız için girmedik mi bu guruba. Şimdi neden birbirimizi yarıyolda bırakıyoruz. Sevcancım eksik kontenjanımızı tamamlayalım, yeni kişiler yeni enerji demek. Sidanur canım sen de bırakma ve toparlanalım. Ben bulduğum her fırsatta internetin başına oturuyorum, umarım diğer arkadaşlar da öyledir. Biraz daha özen gösterelim.

melis artık kimse kilo vermek istemiyor mu anlamadım sadece cumaları bildirimde bulunmak motivasyon sağlamıyor artık kimsenin kimseden haberi yok

evet canım haklısın herhalde herkes hedefine az çok ulaştı ondanmıdır nedir bilmiyorum, gerçi daha verecek kiloları olanlar çok benim 9 kilom var mesela.

merhaba arkadaslar ben cok giremiyorum ama her iki gune bir girmeye calisiyorum yediklerimi bazen yaziyorum bazen yazmiyorum gercekten cok durgun bir takim olduk ben bu hafta kilo veremedim nedeni birsz fazla kacirdimcokacimcoook galiba ama haftaya tam bir motivasyonla devam etmek istiyorum hadiii kaydirigubbakcemile2 kizlar biarz dha hareket ben kendi adima biraz daha fazla girmeye calisacagim cünkü calisiyorum aksama eve geliyorum ve haliyle iki cocuk cok yoruluyorum

canlar merhabalar.. sizin toparlanmanız için kardeş takımını da kafa patlatıyor merak etmeyin... aklınıza bir fikir gelirse yazmaktan çekinmeyin ama en önce ben ilk fırsatta kontenjanınıza bakayım da size yeni kanlar bulalım yeni üyeler.. eminim ki toparlanacaksınızdır...

Evet Kaliste haklısın önce taze kanlar almalıyız. Sonra kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…