Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu hafta kilo verdim ya bende şımardım lahana diyetine bu hafta ara verdim ama çok fazla yemediğim için aynı kilodayım 59.5. nasip olursa siz beni haftaya görün inşallah bu durumu aşıcam ve haftaya kilo vermiş bir şekilde girecem(inşallah).sporsuz olmuyor.sporada başlıcam sıkacam kendimi.hadi bakalım herkese bol şans.bu hafta bende tık yok(görüyorumki kimsede yok.)hayırlısı artık.herkese by.

Buseyrem ben artık tombiş öğretmen olmak istemiyorum artık

aynen bende tombik biöğretmen olmak istemiyom.hala gelip yanaklarımı sıkıyolar yaaaaa.ne şirin şeysin diye .ama ben 26 yaşındayıııım.haziranda düğün var kızlar,ben bırakmayacam.sizde bırakmayın ya .hadi hadi kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

kızlar bu hafta kilo verdim ya bende şımardım lahana diyetine bu hafta ara verdim ama çok fazla yemediğim için aynı kilodayım 59.5. nasip olursa siz beni haftaya görün inşallah bu durumu aşıcam ve haftaya kilo vermiş bir şekilde girecem(inşallah).sporsuz olmuyor.sporada başlıcam sıkacam kendimi.hadi bakalım herkese bol şans.bu hafta bende tık yok(görüyorumki kimsede yok.)hayırlısı artık.herkese by.

hehey sen bana baksana bana. ben 1,8 kilo verdim yaaaaaaaaaa
canım ya sen gene verirsin ben sana güveniyom .datlım kıymatlım birincim benimmkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar yarın giremicem onun için kilomu şimdiden yazıyorum 66.5 olmuşumm

Buseyrem bu ne yaptında bu kadar güzel kilo verdin anlat bakalım
sölemem işte sölemem
düğün dayımın oğlunun.ve ben artık düğünlerde köşe bucak saklanmaktan ,elbise bulamadığın için yaşlı bi kız gibi giyinmek istemiyorum.
kiloyuda vermemin tek nedeni 1 haftadır her akşam yürüyorum,ben kola koliktim (günde en az 1,5 litre içerim ) onu bıraktım,akşamda 7 den sonra bişi yemedim .yani hiç bişiyi kısmadım,beni kurtaran bunlar.umarım bırakırım şu kolayıda
rahat ederim:içelim:

iyi aksamlar kizlar bende bu hafta degisiklik yok ne yapacgim bilmiyorum moralim cok bozuluyor senağlama
esimle iddaya girmistik onuda kaybetmek istemyorum o sen veremezsin dedi bende incecik olacam dedim simdi kendini hakli buluyor ben sana demistim diyor yani kilom 78

13. takım **90.etap**

ad1 ( 59,5 /
definya ( 77,8 /
nereus ( 66,2 / 66.5 /
sidanur ( 71,0 /
kaymaklım
melis08 ( 64,0 /
sevcan_201 ( 59,7 /
nestai ( 80,9 /
karamanli ( 78,0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
buseyrem ( 104,8 /

13. TAKIM TOPLAM KİLO

Arkadaşlar günaydın....sevcan gelecek mi gelmeyecek mi bilemedim yardımcı olabilmek amacıyla çizelgenizi getirdim... herkes güncelleyerek kilosunu yazabilir... bir de sevcanın yardımcısı kim di????

Çünkü kaç ay oldu hala listede benim adım geçiyor yardımcı lider diye... Lütfen biraz daha yarışma kurallarına özen gösterelim...

Son düzenleme:
ben 103 e geri düştüm daha fazla vermek istemiştim,ya günler hızlı geçiyo,ya da ben konsantre olamıyorum bu hafta 1,8 kilo verdim ama nasıl hesaplanıyo bilemdim sadece yazdım.onu öğretirseniz sevinirim..........

Son düzenleme:
ben 103 e geri düştüm daha fazla vermek istemiştim,ya günler hızlı geçiyo,ya da ben konsantre olamıyorum bu hafta 1,8 kilo verdim ama nasıl hesaplanıyo bilemdim sadece yazdım.onu öğretirseniz sevinirim..........

canım geçen haftadan beri olan kilo farkını bularak 100 ile çarpıyorsun... seninki 180 ve bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun... 180 / 104.8 = 1.71 ama bende excel diğer pc de olduğu için yanlış yapmış olabilirim sonucu a.s.

canım geçen haftadan beri olan kilo farkını bularak 100 ile çarpıyorsun... seninki 180 ve bu sonucu geçen haftaki kilona bölüyorsun... 180 / 104.8 = 1.71 ama bende excel diğer pc de olduğu için yanlış yapmış olabilirim sonucu a.s.
anladım canım ,bende aynı sonucu buldum....teşekkürler..umarım doğru yazdım.kaydirigubbakcemile3

13. takım **90.etap**

ad1 ( 59,5 /
definya ( 77,8 /
nereus ( 66,2 / 66.5 /
sidanur ( 71,0 /
kaymaklım
melis08 ( 64,0 /
sevcan_201 ( 59,7 /
nestai ( 80,9 /
buseyrem ( 104,8 / 103/1,8/1,71%)

Son düzenleme:
busecim 3. kısma o hafta verdiğin kiloyu yazyıyosun bak ben sana örnek yazayım

buseyrem ( 104,8 / 103/ 1.8 /1,71%)

oh mi canım kız hadi çok seviniyorum vallahai senide çok seviyorum ayrıca sen zayıflarsan okulda kimi sıkıştırıp mıncıklıcam ben yaaa offf offff

yahu arkadaşlar 12 yi geçecek şimdi .sonra hepmiz bal kabağına döncez,nerdesiniz yahu.merak ediyom ne ettik bu hafta...sositososito

Buseyrem Sidanur haklısınız ben de dahil herkes kaybolmuş. Ben 1 haftadır aksattım girmeyi, ama sorun niye diye :) Çok geçerli nedenlerim var. İşe başladım 6 aylık izinden sonra, adapte olmaya çalışıyorum. Eve geliyorum saat 5 bakıcıyı gönderip kızımla ilgileniyorum, eşim geliyor yemek, kızı uyut saat 9 oluyor. Ertesi güne evi hazırla, yemek yap, süt sağ. Sonra sızıp kalıyorum. Zamanla tempoya alışacağım herhalde. Bu arada kilom aynı 64. Sütüm azalıyor diye diyet yapamıyorum, ama adım adım gidiyorum hedefe. Buseyrem bu azimle eminim kilonu verecek, düğünde çok güzel olacaksım, eminim şimdi de öylesin.

13. takım **90.etap**

ad1 ( 59,5 /
definya ( 77,8 /
nereus ( 66,2 / 66.5 /
sidanur ( 71,0 /
kaymaklım
melis08 ( 64,0 /64,0 /0.0 / 0.0%)
sevcan_201 ( 59,7 /
nestai ( 80,9 /

ben de kendimi ekledim

iyi akşamlar kızlar yarın giremicem onun için kilomu şimdiden yazıyorum 66.5 olmuşumm

Ad1 ve Nereusu da ekliyorum. Umarım doğru hesaplamışımdır.

13. takım **90.etap**

ad1 ( 59,5 / 59,5 / 0,0 /0,0%)
definya ( 77,8 /
nereus ( 66,2 / 66,5 / -0,3 / -0,45%)
sidanur ( 71,0 /
kaymaklım
melis08 ( 64,0 /64,0 /0,0 / 0,0%)
sevcan_201 ( 59,7 /
nestai ( 80,9 /
karamanli ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )

Son düzenleme: