Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar merhaba.bu sıralar pek giremedim siteye.oğlum koltuktan düştü:KK43:sağ kolu çok incinmiş:KK43:(neyse ki bununla atlattık ben kırık filan sanmıştım:KK43:canı çok acıyor olsa gerek hiç kıpırdamıyor hiç bişey yapmak istemiyor:KK43:bir dakika yerinde duramayan çocuk şimdi sadece yatıyor,tuvalete bile gitmiyor,altı bezli yatağına zor götürüyoruz:KK43:(((moralim çok bozuk benim de canım çok yanıyor anlayacağınız:KK43:
bu sabah 79.dum.cuma günü belki bildirimde bulunamam o yüzden sevcancım beni 79 olarak listelemeni istiyorum

meraba özlem hoşgeldin
meliscim 1. sınıf gerçekten zor ama çok zevkli öyle tatlı halleri varki hem öldürüyolar hem kaldırıyorlar eve gidince hiç halim olmuyo,bekar olunca ve yalnız yaşayınca ne hep hazır yiyo insan sonra devasa bişi olup çıkıyosun

arkadaşlar merhaba.bu sıralar pek giremedim siteye.oğlum koltuktan düştü:KK43:sağ kolu çok incinmiş:KK43:(neyse ki bununla atlattık ben kırık filan sanmıştım:KK43:canı çok acıyor olsa gerek hiç kıpırdamıyor hiç bişey yapmak istemiyor:KK43:bir dakika yerinde duramayan çocuk şimdi sadece yatıyor,tuvalete bile gitmiyor,altı bezli yatağına zor götürüyoruz:KK43:(((moralim çok bozuk benim de canım çok yanıyor anlayacağınız:KK43:
bu sabah 79.dum.cuma günü belki bildirimde bulunamam o yüzden sevcancım beni 79 olarak listelemeni istiyorum
tamam canım cok gecmıs olsun sen bebısınle ılgılen annesı bıldırımı bosver onlar herseyden daha onemlı dılerım bıraz once ıyılesırde rahatlarsın canım.arkadaslar ben bugun sabah haslanmıs yumurta yedım bıraz oncede ayva ve gofret yedım aksamada corba ıcıcem cumaya kac olcam cok merak edıyoırum

canim cok gecmis olsun iyi yine ucuz atlasmisiniz cocuklar iste hani derler ya duse kalka büyüyecek sen moralini fazla bozma

Arkadaşlar herkes çok iyi gidiyor. İnşallah dereceye gireriz yine. Ama galiba benim pek bir katkım olamayacalk, duraklamalar bana da uğradı bakalım ne olacak cumaya.
Bugün kızım iyi uyudu ben de çok spor yaptım, çok yorgunum. İyi akşamlar herkese.

slm arkadaslar ben daha sporumu yapamadım dızımı ızleyım bıtsın yapıcam artık arkadaslar sızden bır ıstegım olcak lutfen cuma gunu en gec oglen 12ye hepınız bıldırımde bulunun cunku cuma gunu saat 13te oglumu hastaneye goturcem yarına randevu alamadım bu yuzden cumaya kaldı yardımcı olursanız sevınırım

Definya geçmiş olsun canım, düşe kalka büyüyecekler.
Buseyrem doğru söylüyorsun ben de tek yaşasam çok düzensiz beslenirdim herhalde. Ama ben kötü besleniyorum yemek bile yapmıyorum. Geçen sene 6 aylığına ingiltere'ye gitmiştim, 7 kilo vermiş döndüm 52'ye düşmüştüm ama acayip kansız kalmıştım. Et alıp yememiştim hiç orada kokuları hoşuma gitmemişti, çorba makarna ve tavukla beslenmiştim. Burada da eşimin evde olmadığı günler yemek yapmıyorum kendim için, hep birilerine yapıp yedirmek gibi bir huyum var.
Sevcan 12'ye kadar bildiririz tabi..

definya geçmiş olsun canım
benim kilo vermem durmuş 66.7 kiloyum ne yazıkkii

Definya geçmiş olsun canım. Umarım oğluşun bir an önce eski keyifli haline döner. Sevcancım ben kilo bildirimimi bugünden yapıyorum. 83.9 olarak kaydedebilirsin canım. Herkese bol şans. Umarım sonuçlar iyidir hepinizde...

kızlar günaydın bende kilo değişikliği yok bu hafta aynıyım 66.7 kiloyum inşallah sizler verdiniz

arkadaslar bende 59,8ım daha fazla veremedım malesef neyse artık haftaya ınsallah kaymaklım canım 1 kılo verdım demıssın 71,5tın 70,5 olarak gecıcem senı ozaman.

kızlar herkese günaydın.ben bu hafta fos çıktım.nedenini bir türlü anlamıyorum tamam herşeyden yiyiyorum ama az yiyorum.bir kere daha böyle yaptım ve haftada 2 kilo vermiştim.ama bu sefer olmuyor sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum.malesef 1 kilo almışım. sanırım haftaya lahana diyeti yapıcam.bir şekilde bunları vermek zorundayım.kızlar çok üzgünüm 60 tım ama 61 olmuşum.sevcan kusura bakma hayatım ama haftaya söz düzelticem inşallah.bu gripte giderse işim daha kolay olur.herkesi öptüm.

13. TAKIM **87. ETAP
ad1 ( 60,0 / 61 / -1,0 / -1,67% )
definya ( 79,6 / 79,0 / 0,6 / 0,75% )
nereus ( 66,5 / 66,7 / -0,2 / -0,30% )
sidanur ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
kaymaklım ( 71,5 / 70,5 / 1,0 / 1,40% )
melis08 ( 64,3 / 64,3 / 0,0 / 0,00% )
drosofila ( 84,8 / 84,8 / 0,0 / 0,00% )**
sevcan_201 ( 60,5 / 59,8 / 0,7 / 1,16% )
nestai ( 85,3 / 83,9 / 1,4 / 1,64% )
karamanli( 80,0 / 78,5 / 1,5 / 1,88% )
buseyrem( 104,5 / 104,5 / 0,0 / 0,00% ) **
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 829,0 / / / % ) **

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydın.ben bu hafta fos çıktım.nedenini bir türlü anlamıyorum tamam herşeyden yiyiyorum ama az yiyorum.bir kere daha böyle yaptım ve haftada 2 kilo vermiştim.ama bu sefer olmuyor sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum.malesef 1 kilo almışım. Sanırım haftaya lahana diyeti yapıcam.bir şekilde bunları vermek zorundayım.kızlar çok üzgünüm 60 tım ama 61 olmuşum.sevcan kusura bakma hayatım ama haftaya söz düzelticem inşallah.bu gripte giderse işim daha kolay olur.herkesi öptüm.

yok gulum ne kusuru olur boyle arada sıkma canını benımde kılo vermem durmustu ama bak vermeye tekrar basladım merak etme sende verırsın ınsallah canım

X