Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun .aranıza katıldığım için çok mutluyum.güzel paylaşımlarda bulunacağımza eminim .

Bu arada ben de bir süredir yürüyüşlerimi yapamıyorum, çünkü kızım çıldırdı 10'dan önce uyumuyor artık. 8'de uyurdu, 8-9 arası yürürdüm.
Neyse kilom 64,7 bu hafta iyi gittim. Tartılana kadar kilo vermeyi ummuyorum ama en azından almasam, yılbaşında bizde toplanıyoruz menümüz güzel, gece geç saatlere kadar yiyince bilmiyorum, yarın aç kalmak lazım :)

bu tickerda kilolari nasil degistircegiz bilen varmi

kullanıcı panelinden profili düzenleye tıklıyorsun, en altta kişisel bilgilerin içinde kilo takip çizelgesi var. İlk çizelgenin kodunu otaya yapıştırmıştın, o kodun içinde kilon var. Örneğin 65, onu silip yeni kilonu yazıyorsun örneğin 64. Kaydediyorsun, bu kadar.

tesekkurler
yeni yilda insallah hepmiz incecik oluruz

Arkadaşlar hepinize mutlu yıllar diliyorum... Ben 86.1 çıktım tartıda çok mutluyummm. Yeni yılda istediğiniz kilolara ulaşmanızı dilerim....

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tüm dilekleriiz gerçek olsun ve ömür boyu sevdiklerinizle olun

ben yeni yıla biraz daha ince girdim ve 66.9 kilo olmuşumm çok mutluyumm

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun tüm dilekleriiz gerçek olsun ve ömür boyu sevdiklerinizle olun

ben yeni yıla biraz daha ince girdim ve 66.9 kilo olmuşumm çok mutluyumm

canım benım gozun aydın bakalım yarın kımler kılo vermıs arkadaslar yarın bıldırımde bulunamayacak arkadaslar sımdıden bıldırımde bulunsun.ha bırde soylemıstım ama hıckımseden ses cıkmadı yardımcı belırlememız lazım ben burda oldugum surece ben yaparım ama formalıtedende olsa ısım vermemız lazım lutfen arkadaslar ben tasın altına elımı koydum takıbı yapıyorum sadece bır ısım vercez bana yardımcı olursanız sevınırım

Sevcan yardımcı olmak isterim ama anlamıyorumki bilgisayarda anca basit işlerimi yapabiliyorum yaptığınız işkarışıkmış gibi geliyor sonra rezil olmayalım Sen ideal kilona ulaşıncada bizi bırakmayacaksan ben olabilirim ama bilmiyorumki yaa

canım zor degıl ılk defa yapısımda zorlandım bıraz ama herkes kılosunu vaktınde yazarsa cok kolay ıdeal kıloma ulassamda bırakmam canım merak etme sadece ısım vermek gerekıyor okadar belkı cok zorda kalırsamkı zannetmıyorum ıs sana dusebılır ama ben msnden sana anlatırım ama dedıgım gıbı kolay kolay senı zorda bırakmam canım elımden geldıgınce yaparım senın ısmını vereyımmı

Umarım yeni yıl geceniz güzel geçmiştir. Ben çok yedim, kıtlıktan çıkmış gibiydim. Şiştim çok. Yemeği 6'da kestim, yeşil çayımı içtim şimdi bol su içiyorum. Bakalım ne olacak, yarın sabah yazarım.

Tamam ozaman canım bende öğrenmeye çalışayım inşaallah öğrenebilirim
ogrenırsın canım cok kolay sadece benım sana excel programı gonderımp nasıl kullanıcagını tarıf edıcem okadar ısımlerın karsılıgına kıloları yazıcaksın zaten excel otomatık hesaplıyor sende sıtede paylasıcaksın okadar merak etme cok kolay bı ara ogretırım zaten acelesı yok yardımın ıcın saol canım yarın yardımcı oldugunu bıldırırım artık.melıscıgım bende yılbası gunu sadece bır dılım yaspasta ve meyve suyu ıctım bu yuzdende ogun ıkı kere spor yaptım yedıgımı yakabıleyım dıye sanırım telafı etmıstır hadın bakalım yarın ınsallah ılk uce gırerız.ama benım kılo vermem yavasladı ona canım sıkıyor napcam bılmıyorum metobolızma hızlandırıcı seylermı denesem acaba dıyorum

merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun .aranıza katıldığım için çok mutluyum.güzel paylaşımlarda bulunacağımza eminim .

canım yazını yenı gordum uyelerı kontrol edeyım dıye gırınce kusura bakma aramıza hosgeldın canım paylasımlarını beklıyoruz opt

Arkadaşlar kendimin ve sizin tickerları göremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı

canım sen harıc herkesın tıckerını goruyorum senın tıckerde bır problem var sanırım halledersen belkı bızımkılerıde gorebılırsın

slm kızlar yarın pc açamıycam akşama anca açarım .şimdiden kilo bildirimimi yazayım

88 kilo olmuşum
herkese sevgiler öpüldünüz

Arkadaşlar yarın öğlene kadar giremezsem diye kilomu yazıyorum. Ya bu yılbaşı gecesi mahfetti beni. Kaçırdım gece. Alkolde aldım ve sonuç 86.7 kiloyum. Olsun yinede 800 gram gitmiş oldu bu hafta. Hiç yoktan iyidir dimi. Haftaya çok daha fazla dikkat edeceğim. Hepinize bol şans....

Ben 73.6gr düştüm.Bu hafadayıda hedefime bir adım yaklaşarak kapattım.Çok mutluyum.
Sevcan şimdi kendimin ve sizlerin tickerlarını görebiliyorum nasıl oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…