- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
sevcan çok teşekkür ederim. Ayrıca senide tebrik ederim. Bozma sakın... Az kallmış... Bol şans...
slm kızlar nasılsınız .ben 2 gündür çok yiyorum ya neden bilmiyorum .kilo verecem derken alacam sanırım .diyet stresimi nedir açlığım hiç geçmiyor benim .kendimi tutmaya çalışıyorum ama aklım hep mutfakta offff offff motive olamıyorum artık
yemek yerken bile hep suçluluk hissediyorum suçluluk duygusuda içimden çıkmıyor açlıkta napacam ben .inş. yarın hafta başı daha iyi şekilde başlarım su çok içmem gerekiyo ama onuda içmiyorum desem yeri içemiyorum zorlayınca midem kalkıyo
inşallah yarın hem haftaya hem diyete iyi başlarım .hafta sonu herşeyi fazlasıyla kaçırdım umarım telafisini yapabilirim.kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo ... offff offfff
neyse kızlar görüşmek üzere hepinizde öpüldünüz. bu arada nestai canım sende hoş geldin aramıza şimdiden kolay gelsin tatlım
Sevcan bencede kemikli bir görüntü hoş değil. Fakat mühim olan senin kendini hangi kiloda mutlu hissettiğin. Valla sen biraz daha ver :) bırakma bizi :)))
Canım teşekkürler Hoşbulduk... Seni çok iyi anlıyorum. İlaç desteği denesen bir süre ne dersin...
canım benim ilaçlara pek güvenmiyorum bu yüzden ilaçlardan destek almak aklıma bile gelmiyo iradem zayıflamış benim bunun farkına varıyorum artık .ama bugün pek bişe yemedim akşam bir kase çorba ve çok küçük porsiyonda pilav ve yanında 3 köfte yedim tabi ekmeksiz bakalım artık cuma ya nasıl bi sonuç yazacam
hepinizde öpüldünüz kızlar :1hug:
beşi biyerdeyide kullandım canım ama bi faydasını görmedim ben başka bitkileri kaynatıp içiyorum ama bir haftadır onları bile demlemiyorum artık biberiye funda yaprağı ve mısır püskü kaynatı içiyorum bunlarında faydası çok vücuttaki yağları yakıyor ve hafiflik veriyo gerçekten rahatlatıyor vücudu .yarından itibaren onlarıda demleyip içeyim yeter bukadar tembellikEsmer Yarim bencede hoş değil ilaçlar, 5'i bi yerde çay da çok iştah kesiyor biliyormusun ? Bugün yediklerin gayet güzel. Kahretsin ya yılbaşı gecesi girdi araya. İnşallah Cuma'ya düzgün sonuçlar yazarız.
BU ARADA ŞU YAPTIĞIMIZ TİCKER'LAR BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR. Heyecanlarınıyorum ve inanıyorum. Ticker'larınızı revize etsenize arkadaşlar... Yalnız bazılarınızın kini anlamıyorum ben... Mesela Esmer Yarim. Senin ticker ne manaya geliyor ?