Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevcan çok teşekkür ederim. Ayrıca senide tebrik ederim. Bozma sakın... Az kallmış... Bol şans...

canım benım bozmuyacagım ınsallah ama hala aklımı celenler var dıyebılırım esım 57 olmamı ıstemıyor ozaman kemıklerın cıkıyor dıyor 60 ıyı dıyor ama bılmıyorum 5lı bısey gormek ıstıyorum dıyınce tamam 59 ol ozaman dıyor bugun bı arkadasım geldı oda cok ıyısın bır kılodaha ver 60 tamam ıste dıyor.ne yapcam bılmıyorum 58demı bıraksam acaba dıyorum benım boya gore en ıdeal kılo 60 gorunuyor ama bılmıyorum napcam 58 de bıraksammı acaba dıyorum 58e ınınce koruyabılsem 58ede razıyım onemlı olan sadece zayıflayabılmekte degıl o kıloyu koruyabılmek

Sevcan bencede kemikli bir görüntü hoş değil. Fakat mühim olan senin kendini hangi kiloda mutlu hissettiğin. Valla sen biraz daha ver :) bırakma bizi :)))

slm kızlar nasılsınız .ben 2 gündür çok yiyorum ya neden bilmiyorum .kilo verecem derken alacam sanırım .diyet stresimi nedir açlığım hiç geçmiyor benim .kendimi tutmaya çalışıyorum ama aklım hep mutfakta offff offff motive olamıyorum artık :KK43:
yemek yerken bile hep suçluluk hissediyorum suçluluk duygusuda içimden çıkmıyor açlıkta napacam ben .inş. yarın hafta başı daha iyi şekilde başlarım su çok içmem gerekiyo ama onuda içmiyorum desem yeri içemiyorum zorlayınca midem kalkıyo :KK43:
inşallah yarın hem haftaya hem diyete iyi başlarım .hafta sonu herşeyi fazlasıyla kaçırdım umarım telafisini yapabilirim.kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo... kendimi tutmam gerekiyo ... offff offfff
neyse kızlar görüşmek üzere hepinizde öpüldünüz. bu arada nestai canım sende hoş geldin aramıza şimdiden kolay gelsin tatlım

Canım teşekkürler Hoşbulduk... Seni çok iyi anlıyorum. İlaç desteği denesen bir süre ne dersin...

canlarım benimm bugün tartıldım yeniden 68 mişim yine bir kayıp yok bende ama artık yeter bu hafta 3 gün lahana diyeti yapıcam sinir oldum artık bugün yediklerim biraz ekmek yedim kahvaltıda dün 2 bardak yeşil çayımı içtim öğlen içinde allah kerim bakalım :KK70:

nestai hoşgeldin!sağlıklı kilo vermeler diliyorum:)
merhaba arkadaşlar.ben hemen dün planladığım gibi akşam pırasa ve yoğurdumu yedim.ama yürüyüşümü yapamadım.özellikle de dün burası o kadar soğuktu ki anlatamam:KK43:eve zor ulaştım:)
bu sabah bir bardak süt,peynir,üç zeytin,bir dilim ekmek,peynir,bir çay kaşığı pekmez yedim.saat 11.30 da meyveli yoğurt yedim.şimdi de ılık suyumu içmeye çalışıyorum.

İnşallah arkadaşlar sağlıklıca hepbirlikte kilo veririz. Hepinize teşekkürler HOŞBULDUK :). Bende bugünümü anlatayım bari. Sabah kahvaltı edemedim işe yetişme telaşı ile. Bir avuç leblebi yedim ofiste. Su içtim bol bol. Sonra 12deki mezoterapi seansıma koşturarak gittim. Arkadaşlar bu 2. seansım. Gerçekten çok acı veren bi yöntem bu. Dün geceden beri kara kara düşünüyordum zaten nasıl dayanacağım iğnelere diye. Neyse oldu bitti şükür 2. seans ta kaldı 3 seans. Ben paket program satın almıştım. LPG ve Quantum da uyguluyorlar 5 seans Mezoterapi'ye ek olarak. Haftada 2 gün gidiyorum. 1 gün sadece LPG diğer gün ise önce Quantum veya LPG arkasından Mezoterapi. Benim özellikle bel ve sırtımda yağ birikmeleri var. Umarım bu kez kurtulurum bunlardan da.
Öğlen ofise gelince 3 adet patates yedim fırınlanmış. Yarım dilim de ekmek. Fakat akşam eve gelirken o kadar acıkmıştım ki gelir gelmez saldırdım. 2 dilim ekmek le biraz peynir ve 1parça da tavuk yedim. Şimdi de sebze çorbası pişiriyorum. Belki bi tabak içerim dayanamaz acıkırsam. Yatmadan öncede bir kase keten tohumu serpilmiş yoğurt yemeyi planlıyorum. Uff artık küçülsün şu işkembem çok acıkıyorum çokkk... Hepinize kucak dolusu sevgiler :)

Sevcan bencede kemikli bir görüntü hoş değil. Fakat mühim olan senin kendini hangi kiloda mutlu hissettiğin. Valla sen biraz daha ver :) bırakma bizi :)))

YOK CANIM BAGIMLINIZ OLDUM BIRAKIRMIYIM HIC BUGUN DIYETE DIKKAT EDEMEDIM ARKADASLAR AKSAM MALESEF 5 TANE KIZARMIS KOFTE YEDIM :eek:klava::eek:klava:NAPALIM BUGUNDE ZAYIFLAMAYI VERIRIM BUGUN 60,8 GELIYORDUM TARTIDA YARINA DEGISMEZ HERALDE AYNI KALIRIM AMA CUMAYA 60,5 OLMAM SART HEPINIZ OPTUM ARKADASLAR

Canım teşekkürler Hoşbulduk... Seni çok iyi anlıyorum. İlaç desteği denesen bir süre ne dersin...

canım benim ilaçlara pek güvenmiyorum bu yüzden ilaçlardan destek almak aklıma bile gelmiyo iradem zayıflamış benim bunun farkına varıyorum artık .ama bugün pek bişe yemedim akşam bir kase çorba ve çok küçük porsiyonda pilav ve yanında 3 köfte yedim tabi ekmeksiz bakalım artık cuma ya nasıl bi sonuç yazacam

hepinizde öpüldünüz kızlar :1hug:

canım benim ilaçlara pek güvenmiyorum bu yüzden ilaçlardan destek almak aklıma bile gelmiyo iradem zayıflamış benim bunun farkına varıyorum artık .ama bugün pek bişe yemedim akşam bir kase çorba ve çok küçük porsiyonda pilav ve yanında 3 köfte yedim tabi ekmeksiz bakalım artık cuma ya nasıl bi sonuç yazacam

hepinizde öpüldünüz kızlar :1hug:

Esmer Yarim bencede hoş değil ilaçlar, 5'i bi yerde çay da çok iştah kesiyor biliyormusun ? Bugün yediklerin gayet güzel. Kahretsin ya yılbaşı gecesi girdi araya. İnşallah Cuma'ya düzgün sonuçlar yazarız.

BU ARADA ŞU YAPTIĞIMIZ TİCKER'LAR BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR. Heyecanlarınıyorum ve inanıyorum. Ticker'larınızı revize etsenize arkadaşlar... Yalnız bazılarınızın kini anlamıyorum ben... Mesela Esmer Yarim. Senin ticker ne manaya geliyor ?

Ben bugün biraz abarttım galiba yemeyi, arada bir hamur krizim tutuyor, puaça falan yemek istiyorum yedim de :KK43: Bugün sabah tartıldığımda 64.7 olduğumu gördüm hayal gibiydi çok sevindim. Doğum kilolarımın yavaşta olsa gittiğini görmek çok sevindiriyor beni. Tickerımı cumadan cumaya yenilemeyi tercih ediyorum.
Araya yılbaşı giriyor, yarın ailem bize gelecekler, güzel şeyler hazırladım yarın da devam edeceğim. Umarım kilomuza çok yansımaz, tartılma gününün bir gün öncesi.
Sidanur ben çizelgelerimizi görüyorum.
İyi geceler...

Esmer Yarim bencede hoş değil ilaçlar, 5'i bi yerde çay da çok iştah kesiyor biliyormusun ? Bugün yediklerin gayet güzel. Kahretsin ya yılbaşı gecesi girdi araya. İnşallah Cuma'ya düzgün sonuçlar yazarız.
beşi biyerdeyide kullandım canım ama bi faydasını görmedim ben başka bitkileri kaynatıp içiyorum ama bir haftadır onları bile demlemiyorum artık biberiye funda yaprağı ve mısır püskü kaynatı içiyorum bunlarında faydası çok vücuttaki yağları yakıyor ve hafiflik veriyo gerçekten rahatlatıyor vücudu .yarından itibaren onlarıda demleyip içeyim yeter bukadar tembellik
BU ARADA ŞU YAPTIĞIMIZ TİCKER'LAR BENİ ÇOK MOTİVE EDİYOR. Heyecanlarınıyorum ve inanıyorum. Ticker'larınızı revize etsenize arkadaşlar... Yalnız bazılarınızın kini anlamıyorum ben... Mesela Esmer Yarim. Senin ticker ne manaya geliyor ?

benim ticker evlilik çizelgesi canım kilo çizelgesi değil .umarım merakını gidermişimdir :1hug:

hepinizin yeni yili kutlu olsun arakadaslar diyete girince evin icinde bos bos dolaniyorum canim hic birsey yapmak istemiyor ben bugunku menüm normal kahvalti öglen haslama patates aksama bilmiyorum malum yilbasi evde olursam salata meyve bugun sabah biraz spor yaptim yürüyüse cikmayi planliyorum ama bakalim

merhabalar arkadaşlar.yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.mutlu,sağlıklı,huzur dolu bir yıl temenni ediyorum hepinize!tabiii bir de inşallah istediğimiz kilolara indiğimizi görmek 2009 da bize nasip olur:))

bu sıralar benim kilo verme hızım çok düştü:KK43:(şu bir haftadır yürüyüş yapamıyorum.anladım ki yürüyüş şart!!p.tesiden itibaren düzenli yürüyüşlerime tekrar başlamayı kararlaştırdım.

X