Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

defınya canım bende ekmek tuketmıyorum yesem bıle bır dılım normal ekmek yıyorum hıc kepeklı ekmek falan almadım bence sende bırak ekmegı unlu tuzlu sekerlı ve yaglı seylerden uzak durmak yetıyor gercı gerıyede ne kalıyorkı demı ama malesef boyle zayıflanıyor ancak.en guzel tatlarda bu saydıklarımızla oluyor ama sunu anladımkı vucut az yemeyede alısıyor artık eskısı kadar aramıyorum ılk dıyet yaptıgımda daha cok gozum dusuyordu.yılbası gelıyor planı olan varmı arkadaslar bız evdeyız ama esım ogunde mı dıyet yapacaksın dıyor sanırım ogun bı kacamak yaparım ama sınırlı derecede tabıkı cıps kola yaspasta ama azıcık azıcık okadar napalım yenı yılı formda gecırmek ıstıyorsak buna mecburuz

sevcancım ellerine sağlık!liste hazırlanmış:)dilerim ilk üçe girebiliriz!böylece üç hafta hep sıralamada kalmış olacağız:)
saol canım ınsallah hep ılk ucte oluruz hem bu bızım ıcın motıvve edıcıde olur ben bu hafta bıraz daha vermıs olurdum ama regl oldum salı gunu asıl kılom bellı olur ama haftaya cuma 60,5 olcam ınsallah zaten yarım kılo reglden dolayı gıder 1 kıloda versem tamamdır yoluda yarılamıs hatta gecmıs bıle olurum gerıye kalır 3,5 kılo ay soylemesı bıle bı harıka ınsallah o gunlerı gorurum

sevcan çok tşk ederim canım hemen ilgilendiğin için arkadaşımda sürekli beni sıkıştıtırıyordu süper oldu sayende hemde kardeş takımımda.şayet bu haftaya katabilirseniz bilgilerini hemen vereyim ben oda en kısa sürede paylaşımda bulunur sizle çok sevinecek kendisi.
yarışmaya katılmak isteyen arkadaşımızın nick buseyrem kilo bildirimi ise şöyle 107.8/104.7/3.1/2.87%

ne demek canım sen saolasın zaten bos yerımız coktu bırını bulman benım ıcınde ıyı oldu.bugune eklemeye ben eklerımde sanırım kabul edılmez sımdı sırf onde olmak ıcın ekledıgımı falan dusunurler bugunden ıtıbaren baslasın paylasıma artık haftaya cumaya eklerız ok

yav benim anlamadımığım bişi var kızlar ben yediklerime dikkat ediyorum eskisi gibi ekmeğe saldırmıyorum prsiyonlarım küçüldü ama nedense kilo veremiyorum sizce neden olabilir bu kafayı yicem artık su içmiyorum çok fazlada herket etmiyorum ama onuda söyleyeyim

canım vucut artık az yemene alısmıstır ve kılo veremıyorsundur bence spor yap bak ben spor yapıyorum ve duzenlı kılo verıyorum suyuda unutma gulum

eriniyorum valla ilk başlarda herket yapıyordum suyu düzenli içiyordum şimdi niyese kilo vermeyince insandan geçiyor bişeyler

merhabalar arkadaşlar iyi gidiyoruz sanırım 3.yüz şimdilik. Bugün sürekli okudum yazdıklarınızı ama bir türlü yazamadım kızım hep kucağımdaydı, çok huyusuz hiç uyumadı diyebilirim, diş mi çıkaracak bilmiyorum.
Genel olarak okuduklarıma cevap yazayım. Ben de hiç su içmeyi sevmem ama süt yapsın diye içmeye başladım çok faydasını gördüm. Ekmek te çok tüketmemek lazım, ben kahvaltıda yiyorum bir tek. Ama tatlıdan vazgeçemeyenlerdenim muhakkak hergün bir şey yemeliyim. Kalorisi en düşük şeyi seçip alıyorum, 100 kaloriyi geçmemesine dikkat ediyorum, çoğu zaman sütlü bir tatlı yapmış oluoyum onu yiyorum.
Nerous bazen vücut duraklama dönemine giriyor, direnç gösteriyor. Sen pes etme dikkat et, bir anda hızlanır kilo verişin.

melis kız hiç veremedimki bir ara 66 yı gördüm tartıda 65 gördüm sanırım serapdı hiç veremedim

bu arada ablamın yarın sözü var, çok güzel şeyler hazırladık. Akşam akşam onları yersem halim ne olur bilmem, yemeden de duramam. Biri beni durdursun.

Nerous benim de öyle oluyor bazen dönüp neler yediğime bakıyorum, az yemiş gibi gelmesine rağmen abarttığımı görüyorum. Hergün düzenli olarak yediklerini yazarsan çok faydasını görürsün, farkında olmadan abartıyoruz. Benim yaptığım en büyük hatada akşam geç yemekmiş, şimdi akşam en geç 7'de kesiyorum yemeği, 1,5 kiloyu böyle verdim. Bir de 2-2,5 litre su içiyorum.

tşk ederim canım haklısın arkadşıma iletecem oda bu hafta sizlerle beraber olur.

canım oldukça kilo vermişin sanırım artık vucudun tasarruflu harcama ya geçmiş şimdi metabolizman yavaşlamış ve onu kandırma zamanın gelmiş.elbetteki uzmanı daha iyi bilir ama metabolizmanı hızlandırman için vucuduna yiyeycek geliyor sinyalini vermen iyi olur.1-2 gün abartmadan kalorili yiyecekler al bakalım nasıl tepki verecek(bu arada kendimizle oyun oynamayada başladık ya iyi:))

ya ama canım kilo veremedimki kendini korusun yav ben tuhafım biliyorum ama organlarım hepten manyakmış yaa :roflol: :roflol:

arkadaslar dorduncu olmusuz ucuncu olanlar 0,69 bız ıse 0,68 ız.ucundan kacırdık ılk uce gırmeyı haftaya ınsallah gırerız dıkkat edelım hem zayıflayalım hem ılk uce gırsek fenamı olur demı ama.arkadaslar ben bugun sabah haslanmıs yumura yedım oglen nestle nesfıt yedım aksamda corba ıctım oglusum uyusun bıde spor yapıcam bugunude boylelıkle bıtırmıs olcaz ıkı haftadır dırenıyorum 4 hafta daha dırenebılırsem hedefe ulasırım sanırım 20 uzerı kılo verenlerı goruyorumda sasırıyorum helal olsun vallahı kolay degıl ben gerıye 5 kılo kaldı verebılırmıyımkı derken mıllet neler verıyor bende benım verdıgım kıloyu bısey sanıyorum

4.olmakta iyi sayılır ama daha iyi olmalıyız gayret arkadaşlar beklenen güzel mutlu ve zayıf günler yakındır arkadaşlar haydi 13. takım......
sevcan senin 4 haftan kalmış bitirmiş sayılırsın başaracağına inanıyorum...

iyiakşamlar
ben bugün kilomu yazmakta geciktim anca vekit oldu ama eklenirmi bilmiyorum genede yazayım
80 den 77 oldum

iyiakşamlar
ben bugün kilomu yazmakta geciktim anca vekit oldu ama eklenirmi bilmiyorum genede yazayım
80 den 77 oldum
canım uzgunum ama gecen haftada bıldırımde bulunmadın bu haftada bulunamadıgın ıcın dıskalıfıye oldun keske vaktınde yazabılseydın canımya

canım benım saolasın ınsallah 4 haftada hedefıme ulasırım ben 4 haftaya razıyım zaten ıkı hafta sızınle hemen gectı 4 haftada gecer bıter yenı yıla zayıf gırmek ıstıyorum gercı kılolu degılım ama dahada zayıf gırsem fenamı olur .sende kılo verıyorsun canım sende yaza fıstık gıbı hatun olursun merak etme bızler basbasa verdıkten sonra kararlı olunca oluyormus onu anladım bugun 61,5 geldım tartıda regl sıskınlıgı ınıyor ve ben nerdeyse 3 sendedır gormedıgım bır kılo bu yanıbırıncı hedefıme ulastım ıkıncı hedefım 5 ıle baslayan bır kılo gormek 59,9 gıbı.ucuncu ve sonuncu hedefımde 57 aslında ıkıncı heefımede az kaldı en gec ıkı haftayada ıkıncı hedefıme lasırım ınsallah saglıklı kılo vermek dılegıyle arkadaslar
ben bugun sabah her zamankı gıbı yumurta yedım oglen yıne nestle nesfıt ve aksamda artık yemekte ne olursa onu yıcem tabı ekmek seker un ve yagdan uzak duruyorum (yıl basında bı kacamak yapmayı dusunuyorum ödül olsun hem vucudumunda azıcık sımarmaya hakkı var ıkı haftadır dayanıyor zavallı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…