saol canım ınsallah hep ılk ucte oluruz hem bu bızım ıcın motıvve edıcıde olur ben bu hafta bıraz daha vermıs olurdum ama regl oldum salı gunu asıl kılom bellı olur ama haftaya cuma 60,5 olcam ınsallah zaten yarım kılo reglden dolayı gıder 1 kıloda versem tamamdır yoluda yarılamıs hatta gecmıs bıle olurum gerıye kalır 3,5 kılo ay soylemesı bıle bı harıka ınsallah o gunlerı gorurumsevcancım ellerine sağlık!liste hazırlanmış:)dilerim ilk üçe girebiliriz!böylece üç hafta hep sıralamada kalmış olacağız:)
sevcan çok tşk ederim canım hemen ilgilendiğin için arkadaşımda sürekli beni sıkıştıtırıyordu süper oldu sayende hemde kardeş takımımda.şayet bu haftaya katabilirseniz bilgilerini hemen vereyim ben oda en kısa sürede paylaşımda bulunur sizle çok sevinecek kendisi.
yarışmaya katılmak isteyen arkadaşımızın nick buseyrem kilo bildirimi ise şöyle 107.8/104.7/3.1/2.87%
yav benim anlamadımığım bişi var kızlar ben yediklerime dikkat ediyorum eskisi gibi ekmeğe saldırmıyorum prsiyonlarım küçüldü ama nedense kilo veremiyorum sizce neden olabilir bu kafayı yicem artık su içmiyorum çok fazlada herket etmiyorum ama onuda söyleyeyim
ne demek canım sen saolasın zaten bos yerımız coktu bırını bulman benım ıcınde ıyı oldu.bugune eklemeye ben eklerımde sanırım kabul edılmez sımdı sırf onde olmak ıcın ekledıgımı falan dusunurler bugunden ıtıbaren baslasın paylasıma artık haftaya cumaya eklerız ok
yav benim anlamadımığım bişi var kızlar ben yediklerime dikkat ediyorum eskisi gibi ekmeğe saldırmıyorum prsiyonlarım küçüldü ama nedense kilo veremiyorum sizce neden olabilir bu kafayı yicem artık su içmiyorum çok fazlada herket etmiyorum ama onuda söyleyeyim
canım uzgunum ama gecen haftada bıldırımde bulunmadın bu haftada bulunamadıgın ıcın dıskalıfıye oldun keske vaktınde yazabılseydın canımyaiyiakşamlar
ben bugün kilomu yazmakta geciktim anca vekit oldu ama eklenirmi bilmiyorum genede yazayım
80 den 77 oldum
4.olmakta iyi sayılır ama daha iyi olmalıyız gayret arkadaşlar beklenen güzel mutlu ve zayıf günler yakındır arkadaşlar haydi 13. takım......
sevcan senin 4 haftan kalmış bitirmiş sayılırsın başaracağına inanıyorum...