Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

SELAM ARKADASLAR YA BENIM CIZELGEM BUCUGU KABUL ETMIYOR 61,5 YAZDIM AMA 61 YAZIYOR HERALDE NEDE OLSA 61 OLCAN UGRASMA BOSUNA DIYOR:roflol::roflol:NEYSE 61E DUSUNCE BOSUNA CIZELGEYI DEGISTIRMEK ZORUNDA KALMAM SIZDEDE OLUYORMU YOKSA BENDEMI BI SORUN VAR BECEREMIYORMUYUM BUCUK KISMINI YAPMAYI

kızlar valla bilmiyorum reglım ve canım çok yemek yemek istiyor pizza yicem cokacimcoook naniknanik :lepi: :roflol:

Nereus sorma bende pızzayı cok sevenlerdenım ama dayanıyorum yılbasında onuda yesemmıkı dıye dusunmuyor degılım ogun tatıl vercem kendıme kucuk boy yesem azıcıkta yas pasta cıps ve kola ogunum boyle gececek heralde

sevcanım valla pizza yedim ama 3 küçük dilimdi ve yanında 1 kutu kolaydı valla abartmadım demi aferim bana küçük yiyerek eskiden bir küçük boyun hepsini ben yerdim şimdik 3 dilimdi vallla ama sabahı yediğimi duyarsanız beni asarsınız heralde sigara böreği ve talaş böreği yedim ne yazıkkı kahvaltı yapmamıştım sadece evden çıkarken bir elma yemiştim şimdik ben akşam kendimi nasıl tutayım siz söyleyinn

sevcanım valla pizza yedim ama 3 küçük dilimdi ve yanında 1 kutu kolaydı valla abartmadım demi aferim bana küçük yiyerek eskiden bir küçük boyun hepsini ben yerdim şimdik 3 dilimdi vallla ama sabahı yediğimi duyarsanız beni asarsınız heralde sigara böreği ve talaş böreği yedim ne yazıkkı kahvaltı yapmamıştım sadece evden çıkarken bir elma yemiştim şimdik ben akşam kendimi nasıl tutayım siz söyleyinn

canım pızzayı abartmamısın ama sana tavsıyem kola ıcme bır bardak kolada 350 cıvarıında kalorı varkı senınkı bır bardaktanda fazla ortalama 500 kalorıyı sırf koladan almısın zaten ben bu yuzden hıc kola ıcmıyorum bence sende ıcme bıde sabah kızartmalarıda goturmusun oh afıyet olsun gulum ama bence dıkkat et yenı yıla formda gırelım arkadaslar suanda uzerımde ıcıne sıgamadıgım pantolon var evet 57 ıken gıtdıgım ıcın suanda dar ama zorlada olsa oluyor eskıden hıc olmuyordu bu benı cok mutlu edıyor daha bı motıve oluyorum yınede sen bılırsın gulum ama kolayı bırakmandan yanayım

saol canm ama ben hergün içenlerden değilim regl olduğum için ayran tüketemiyorum mecburi kola içtim ben çok içmem zaten bazen ayda 2 kez içerim bazen hiç içmem eserse yani bende son zamanlarda kolayla ilgili pek çok şey duydum zararını duydukdan ve okudukdan sonra daha çok dikkat etmeye başladım sigara böreği yağda değildi birde fırında yapılmışdı yine aldım kalorimi akşam durduğum yerde yürüyeyim bariimm çok eringen olmuşum elimi kaldırasım yok

sevcan ağzından bal damlıyor yaza kadar kilo problemininden kurtulurum.

e canım 5 kıloyu vermısın onlar nasıl gıttıyse dıgerlerıde oyle gıtcek artık kıyaafetlerım bol gelmeye basladı oyle mutluyumkı bugun gıttım kendıme yenı bır mont aldım kılolarım gıtsın gardolabımı komple yenılıcem emınımkı sende aynı planı yapıyorsundur yazın harıka 38 bedenlı kıyafetler gıyersın ınsallah gulum

SELAM ARKADASLAR YA BENIM CIZELGEM BUCUGU KABUL ETMIYOR 61,5 YAZDIM AMA 61 YAZIYOR HERALDE NEDE OLSA 61 OLCAN UGRASMA BOSUNA DIYOR:roflol::roflol:NEYSE 61E DUSUNCE BOSUNA CIZELGEYI DEGISTIRMEK ZORUNDA KALMAM SIZDEDE OLUYORMU YOKSA BENDEMI BI SORUN VAR BECEREMIYORMUYUM BUCUK KISMINI YAPMAYI

Bendede aynısı oluyor.Denedim denedim olmadı benim çizelgedede kilom yarım kilo eksik.

yapmam mı hiç... Sen zaten kilolu sayılmazsın seninde bu hırsına hayran kaldım zaten

vallahı bende kılolu olupta cok kılo verenlere ımrenıyorum tabı sende bunlardan bırısısın basladın arkasıda gelecek emınım buna.ben suanda aslında ıyıyım esım 60tan asagıya ınme yeter 57yken zayıfsın dıyor ama yınede evlendıgım kıloma geleyım dıye dıretıyorum buydan dolayı kurtarıyorum aslında

sevcan sen en fazla 65 kiloyu mu gördün?

canım 69u gordum en fazla sonra 3 kılo verdım ıkı haftada 66 oldum ogluma hamıle kaldıgımı ogrendıgım ıcın dıyetı bıraktım hamıleyken sadece 7 kılo aldım ve dogumdan 15 gun sonra yıne hamıle kaldıgım kıloya dustum 66ya.sonra 63e kadar ındım emzrıdıgım ıcın sonra baktım gerı kılo alıyorum evlendıgım kıloma ıneyım dedım durum boyle canım

kızlar ya ben galıba bıraz yavas zayıflıyorum yoksa banamı oyle gelıyor ekmek kesınlıkle yemıyorum gunde 2.lıtre su ıcıyorum ama gunde ıkı ogun yıyorum aksam 10 da meyve yıyorum cıkolata cıps kola kuruyemıs fılanda asla yemıyorum pekı sızce neden bu kadar yavas kılo verıyorum ıkı haftada sadece 1 kılo verebıldım bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylasırsa cok sevınırım hepınızı optum

iyi geceler arkadaşlar,
ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim. Ablamın sözü vardı demiştim ya oradan döndük şimdi çok güzel geçti. Biraz pastalar, börekler yedim ama olsun o kadar. Yarın yine sıkmaya başlarım.
Sevcan teşekkürler listemizi yaptın, eline sağlık. 4. olmak da çok güzel, ama gayret edelim de bu hafta daha iyi olalım.

kızlar ya ben galıba bıraz yavas zayıflıyorum yoksa banamı oyle gelıyor ekmek kesınlıkle yemıyorum gunde 2.lıtre su ıcıyorum ama gunde ıkı ogun yıyorum aksam 10 da meyve yıyorum cıkolata cıps kola kuruyemıs fılanda asla yemıyorum pekı sızce neden bu kadar yavas kılo verıyorum ıkı haftada sadece 1 kılo verebıldım bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylasırsa cok sevınırım hepınızı optum

merhaba kardeş takım arkadaşım yazılanları okuyunca cevap veremeden geçemedim.arkadaşım yavaş kilo vermemde 1.si metabolizman çok yavaştır bu sebeple olabilir bunun için bir dahiliye uzmanına gidip tsh ve serbest t3 t4 hormonlarına baktırmanı tavsiye ediyorum.ikincisi ise günde 2 öğün yediğini söylemişin az yiyerek metabolzmanını sende yavaşlatıyor olabilirsin.sık sık ama az olmalı 6 öğün yemen daha iyi değilmidir.böylece açta kalmazsın.naçizane benden tavsiye

bu arada tüm takım arkadaşlarıma selamlar.

merhaba kardeş takım arkadaşım yazılanları okuyunca cevap veremeden geçemedim.arkadaşım yavaş kilo vermemde 1.si metabolizman çok yavaştır bu sebeple olabilir bunun için bir dahiliye uzmanına gidip tsh ve serbest t3 t4 hormonlarına baktırmanı tavsiye ediyorum.ikincisi ise günde 2 öğün yediğini söylemişin az yiyerek metabolzmanını sende yavaşlatıyor olabilirsin.sık sık ama az olmalı 6 öğün yemen daha iyi değilmidir.böylece açta kalmazsın.naçizane benden tavsiye

bu arada tüm takım arkadaşlarıma selamlar.
canım bu tsh ve serbest t3 t4u bende olctursemmı acaba ne gıbı sorunu olanlarınkını olcuyorlar bılgı verırsen sevınırım

Troıd bezının calısıp calısmadıgına bakılıyormus buldum canım ama bızım baktırmamız gerekırmı yanı belkı bızımkıde yavas calısıyordur olamazmı

X