- 5 Eylül 2008
- 267
- 1
sevcanım valla pizza yedim ama 3 küçük dilimdi ve yanında 1 kutu kolaydı valla abartmadım demi aferim bana küçük yiyerek eskiden bir küçük boyun hepsini ben yerdim şimdik 3 dilimdi vallla ama sabahı yediğimi duyarsanız beni asarsınız heralde sigara böreği ve talaş böreği yedim ne yazıkkı kahvaltı yapmamıştım sadece evden çıkarken bir elma yemiştim şimdik ben akşam kendimi nasıl tutayım siz söyleyinn
sevcan ağzından bal damlıyor yaza kadar kilo problemininden kurtulurum.
SELAM ARKADASLAR YA BENIM CIZELGEM BUCUGU KABUL ETMIYOR 61,5 YAZDIM AMA 61 YAZIYOR HERALDE NEDE OLSA 61 OLCAN UGRASMA BOSUNA DIYOR:roflol::roflol:NEYSE 61E DUSUNCE BOSUNA CIZELGEYI DEGISTIRMEK ZORUNDA KALMAM SIZDEDE OLUYORMU YOKSA BENDEMI BI SORUN VAR BECEREMIYORMUYUM BUCUK KISMINI YAPMAYI
yapmam mı hiç... Sen zaten kilolu sayılmazsın seninde bu hırsına hayran kaldım zaten
sevcan sen en fazla 65 kiloyu mu gördün?
kızlar ya ben galıba bıraz yavas zayıflıyorum yoksa banamı oyle gelıyor ekmek kesınlıkle yemıyorum gunde 2.lıtre su ıcıyorum ama gunde ıkı ogun yıyorum aksam 10 da meyve yıyorum cıkolata cıps kola kuruyemıs fılanda asla yemıyorum pekı sızce neden bu kadar yavas kılo verıyorum ıkı haftada sadece 1 kılo verebıldım bu konuda bılgısı olan varsa benımle paylasırsa cok sevınırım hepınızı optum
canım bu tsh ve serbest t3 t4u bende olctursemmı acaba ne gıbı sorunu olanlarınkını olcuyorlar bılgı verırsen sevınırımmerhaba kardeş takım arkadaşım yazılanları okuyunca cevap veremeden geçemedim.arkadaşım yavaş kilo vermemde 1.si metabolizman çok yavaştır bu sebeple olabilir bunun için bir dahiliye uzmanına gidip tsh ve serbest t3 t4 hormonlarına baktırmanı tavsiye ediyorum.ikincisi ise günde 2 öğün yediğini söylemişin az yiyerek metabolzmanını sende yavaşlatıyor olabilirsin.sık sık ama az olmalı 6 öğün yemen daha iyi değilmidir.böylece açta kalmazsın.naçizane benden tavsiye
bu arada tüm takım arkadaşlarıma selamlar.