Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sidanur,şimdi dikket ettim de gaziantepte oturuyormuşsun:)yakınız seninle.ben de Antep'e birkaç kez geldim ama çok kalamadım.güzel bir şehir.yalnız bir şey dikkatimi çekti sınıflar arası ayrım çok keskin.ya da bana öyle geldi.bir bölüm çok zengin ve güzel bir bölüm ise ürpertici derecede fakir:KK43:(
ben de maraşın elbistan ilçesindeyim.buraya geleli 4,5 yıl oldu.bursa dan gelin geldim:)antep te en son gazi muhtar paşa bulvarına gitmiştim.orada faik sönmezden alışveriş yaptım bir nişan töreni için.malum bize göre her yerde kıyafet bulunmuyor:KK43:(((

arkadaslar _mera_ ve kardelen arkadasımızı malesef dıskalıfıye etmek zorundayım hem gecen hafta hıc bıldırıde bulunmadılar hemde sonrasında hıc yazı yazmamıslar ve sımdıde bıldırım yapmadılar uzgunum ama dıskalıfıye oldunuz drosofıla canım bı sen kaldın sende bıldırım yapınca tamamlanıcaz sanırım senın dersın var ıstersen bundan sonra persembe aksamıda bıldırımde bulunabılırsın senın acındanda bızım acımızdanda ıyı olur

arkadaşlar benim birkaç hatam var maalesef diyet konusunda:KK43:ben su içemiyorum:KK43:((burası çok soğuk,zaten çok su içen biri değildim bu soğuklarda hiç içemiyorum:KK43:şimdi bardağıma ılık su doldurdum yudum yudum içmeye başladım.umarım bunu en kısa zamanda alışkanlık haline getiririm.siz günlük ne kadar su tüketiyorsunuz?2-2,5 litreyi buluyor mu??
canım bende suyu sevmeyen bırıyım fakat her karnım acıktıgında su ıcıyorum mecburen bence alıstır kendını yanına 2 ltlık pet sıseye su doldur aklına geldıkce ıc hem ne kadar ıctıgını bılırsın hemde gozunun onunde olunca aklına gelır

definyacım soğuk su içmen bu aylarda zor olur ama ılksu iç işyerinde daha kolay olur evden getirirsin suyunu dolabına koy canım benim eğer kaloriferliyse eğer yakın bir yere koy sıcak dursun yada diye ekliyorum ama sanırım sen avukattın büroda sıcak su hoş durmaz eğer dolabın kalorifere yakın değilse

13. takım ** 84. etap

ad1 (60,3 / 60,4 / -0,1 / -0,17%)
esmeryarim ( 89 / 88 / 1,0 / 1,12%)
_mera_ (diskalifiye)
definya ( 81,1 /80,7 / 0,4 / 0,49%)
nereus ( 68 / 69 / -1,0 / -1,47%)
blackcats (isteğiyle ayrıldı)
kardeelen (diskalifiye)
sidanur ( 77 / 75,5 / 1,5 / 1,95%)
kaymaklım ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,69%)
melis08 ( 65,9 /65,5 / 0,4 / 0,61%)
drosofila (85,6 /
sevcan_201 ( 63 / 62 / 1,0 / 1,59%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (

13. takım ** 84. etap
ad1 (60,3 / 60,4 / -0,1 / -0,17%)
esmeryarim ( 89 / 88 / 1,0 / 1,12%)
_mera_ (diskalifiye)
definya ( 81,1 /80,7 / 0,4 / 0,49%)
nereus ( 68 / 69 / -1,0 / -1,47%)
blackcats (takımdan ayrıldı)
kardeelen (diskalifiye)
sidanur ( 77 / 75,5 / 1,5 / 1,95%)
kaymaklım ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,69%)
melis08 ( 65,9 /65,5 / 0,4 / 0,61%)
drosofila (85,6 / 84,8 / 0,8 / 0,93%)
sevcan_201 ( 63 / 62 / 1,0 / 1,59%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 662,4 /657,9 / 4,5 / 0,68%)

5.TAKIM ** 84.etap**

umuts76 ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00% )
emel42 ( 99.0 )geri dönmek üzere ayrıldı
honeybaby( 62.2 / 63.0 / -0.8 / -1.29% )
kadis ( 59.4 / 62.8 / -3,4 / -5.72% )
reyhanxx54 ( 79.5 / 79.5 / 0.0 / 0.00% )
MATEM ( 93.0 / 93.7 / -0,.7 / -0.75% )
zenan25 ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 109.4 / 109.0 / 0,4 / 0.37% )
gokcenk ( 115.0 / 117,7 / -2,7 / - 2,35% )
mehalim ( 66.3 / 66.3 / 0.0 / 0.00% )
hexagonal ( 78.6 / 77.8 / 0.8 / 1.02% )
beyazbeyaz( 62,9 / 62.9 / 0.0 / 0.00% )
kalliste22 ( 80.8 / 80.6 / 0.2 / 0.25% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 964.1 / 970.3 / -6.2 / -0.64% )

sevcancım buda bizim liste ben şidi sizinkine bakıcam sende bunu kontrol et canım..

merhabalar arkadaşlar umarım iyi bir hafta geçirmişsinizidr artık sevcan var diye takip etmiyorum sizi rahatsız etmeyeyim düşüncesi ile hemde acmilğinizde gitti artık...

sevcan_201 anca girebiliyorum.. 84.8 kiloyum..

canım dersın oldugunu bılıyorum sende bızde rahat ederız dıye dedım yanlıs anlama sakın zaten vaktınde yazdın ok opt arkadaslar suan 7 grup belırledı lıstesını suanda 2. gıdıyoruz bakalım dıger gruplar nasıl ınsallah ılk ucte oluruz

arkadaşlar size bir sorum daha var.ekmeği kepek ekmek olarak mı tüketiyorsunuz??ben beyaz ekmek yiyorum hala.bir yerde okumuştum aslında beyaz ekmek ve kepekli ekmek arasında kalori açısından çok fark yokmuş.ama şimdi aklıma sorular takılmaya başladı.acaba doğru mu yapıyorum???bayramda bursa'da tam buğday ekmeği tüketmiştim ve memnun kalmıştım ama burada bulamadım ne yazık ki:KK43:
siz hangi ekmekleri nasıl tüketiyorsunuz???

yardımların için teşekkürler kalliste!rahatsız etmek ne demek?:)sen bizim baştacımızsın:)

sevcancım ellerine sağlık!liste hazırlanmış:)dilerim ilk üçe girebiliriz!böylece üç hafta hep sıralamada kalmış olacağız:)

sidanur,şimdi dikket ettim de gaziantepte oturuyormuşsun:)yakınız seninle.ben de Antep'e birkaç kez geldim ama çok kalamadım.güzel bir şehir.yalnız bir şey dikkatimi çekti sınıflar arası ayrım çok keskin.ya da bana öyle geldi.bir bölüm çok zengin ve güzel bir bölüm ise ürpertici derecede fakir:KK43:(
ben de maraşın elbistan ilçesindeyim.buraya geleli 4,5 yıl oldu.bursa dan gelin geldim:)antep te en son gazi muhtar paşa bulvarına gitmiştim.orada faik sönmezden alışveriş yaptım bir nişan töreni için.malum bize göre her yerde kıyafet bulunmuyor:KK43:(((

Canım bende Nizip ilçesindeyim Antep i hiç bilmiyorum desem yalan olmaz.Bu sene tayinle geldik.Ben Burdurluyum.İlk yılımda Göksun un köyünde 3 ay çalıştım.Elbistan ı azda olsa biliyorum.Gerçekten çok soğuk oluyor
Kıyafet konusunda çok haklısın .Bende de aynı sorun var.Zayıflayıp istediğimi almak istiyorum.
Definya su içmeyince olmuyor.Bende günde 2,5 litre suyumu içiyorum.

sidanur valla tebrik ederim.çok güzel kilo veriyorsun.şimdi listeye baktım da 75,5 görünüyor:)geçen hafta da yanılmıyorsam sen ve sevcan bireysel başarıda ilk sıralardaydınız.alkışlıyorum:))kilolarımız yakın saylılır!sakın kızma:)sen arayı hızla açıyorsun:))neler yiyor neler içiyorsun?yürüyüş yapıyor musun??

başlangıç olarak 67 di geçen tartıldım 68 bugün tartıldım 69 ama heniz regl olmadım karnım ağrıyor bugün olurum hep bahane buluyor gibi oluyorum ama otobüs yolculuğuda yaptım 15 saat şişkinlik olurmu bilmiyorum ama ayaklarım fena şişmişti eve geldiğimde bununda etkisi varmı bilmyiorum ama şuan malesefki 69 olmuşum[/QUOTE
Mutlaka ikisininde etkisi vardır.Birkaç gün sonra göreceksin.

Definya kilolarımızın ykın olması konusunda haklısın.Canım ben ekmek hiç tükrtmiyorum artık.Çünkü ekmek yersem kendimi durduramıyorum.Pilavıda bıraktım pilav yerine bulgur yiyorum.Bulgur hemde tok tutuyor.Akşam 6 dan sonra yemeği bırakıyorum.Akşamları çorba salata bir iki kaşıkta günün yemeğinden yiyorum.

arkadaşlar ben haftasonu giremeyeceğim,akşamüstü şehirdışına çıkacağız.p.tesi sabahı döneceğim.
ben bugünkü yediklerimi sıralayayım.
üç-dört sucukla yapılmış,ekstra yağ yok,yumurta( çok şükür evde sucuk bitti almayacağım bir daha.çünkü çok severim sucuğu ve ucundan yemeden duramıyorum:KK43:((,bir bardak çay,bu diyetimde ilk kez şekersiz çay içtim hiç beğenmedim:))bir dilim ekmek,domates
arada iki kuru kayısı,bir kutu meyveli yoğurt
öğlen bir dilim ekmek,salata,ayran,sebze güveç ( ama içinde et de varmış )hergün az ekmekle kebap yemekten bıkmıştım.sulu yemek söylüyorum ama o da oldukça yağlı ve muhakkak etli oluyor.artık imkan odukça yemeğimi evden getireceğim yoksa olmayacak bu iş:KK43:
akşam da taze fasülye yemeğim var.gerçi yola çıkmadan yemek işini halledebilirmiyim bilmiyorum ama araya sıkıştırabilirim umarım:)

Definya kilolarımızın ykın olması konusunda haklısın.Canım ben ekmek hiç tükrtmiyorum artık.Çünkü ekmek yersem kendimi durduramıyorum.Pilavıda bıraktım pilav yerine bulgur yiyorum.Bulgur hemde tok tutuyor.Akşam 6 dan sonra yemeği bırakıyorum.Akşamları çorba salata bir iki kaşıkta günün yemeğinden yiyorum.

anladım canım,sağol paylaşımın için.ben de ekmeği kessem iyi olacak.önce akşamları ekmeği keserek başlayayım en iyisi.ekmeği daha doğrusu börk,çörek,hamur işlerini çok seven ben:))bakalım nasıl dayanacağım:eek:ama artık akşam ekmeğine sonnyasakkelime
bu arada iki büyük kupa ılık su içtim ilk defa:))masamda gözümün önünde ve yudumluyorum sık sık:1rolleyes:

X