Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın kaptan belki geç görür ben yazayım dedim sen de bizim gibi bildirim yapacaksın canım usulüne uygun olarak yani nick isminin ve tarihin doğru yazıldığı bir kağıdı tartinin yanına ya da üzerine okunur şekilde koyarak fotoğraf çekerek bildirim yapman gerek. 2 haftalık süreden sonra yarışma listesine alabilir seni kaptan.senin için de takım için de bir deneme süresi gibi düşün. Doğru bildirim yapman da önemli bu noktadaLAydLiNe kaptanım ben yarın kilo bildirim yapmayacağım di mi? Ya da listeye dahil edilirsem güncel kilomu mu paylaşacağım sadecee? Gerçi listeye dahil edilecek miyim daha o da belli değil
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sen yazmayınca ben de çok moda giremedim açıkcası.. Günlük tek mesaj da olsa girebilsen daha eğlenceli olur eminim yarışmamızMaşallah canım.yarinda gözün dönsün boşver hiç bisey olmaz..cuma günü tartıda görüşürüz....Ben yoğunluktan menü de yazamıyorum ama cuma günu seninle kilomu karsilastirmayi heycanla bekliyorum.gerci cok ta dikkat ediyorum diyemem ama inş.az da olsa vermisimdir.
Aynen öyle canım sinirim hiç olmuyor tatlıdan yedikçe yiyorum ama ağzımı sürmesem sıkıntı yok 21 gün şekerizliğe bakalım dayanabilecekmiyim.. dediğin gibi o döngü kırılınca kilo vermede kolaylaşıyorYa aslında neyi nasıl kodladigimiz da önemli.benim için çay kahve yanında bir şeylerle gider öyle keyif alırım ama tabi bunun da sınırı olmuyor yedikçe daha fazlasını istiyor bedenimiz. Bir de tatlı isteği birkaç gün tavan yapabiliyor belki ilk gün değil bir hafta on gün sonra.sen bu döngüyü kirarsan devamı geliyor eğer isteğine yenik düşersen onun da devamı geliyor maalesef. Umarım tatlı döngüsünü kırarsın
Çok sevindim canım çocuklar hasta olunca evde hayat duruyor inşallah şuan daha iyilerdir.Şükür duş aldırdım keyfi yerine geldi gibi ama takipteyim çok hafif ateşi var düşmedi de yükselmedi de öğlenden beri.vucudu mücadele ediyor.insallah geceyi sorunsuz atlatırız.tesekkur ederim ilgin için
Girmeye çalışıyorum aslında canım.iste girince fazla fazla yazip çıkıyorum.Sen yazmayınca ben de çok moda giremedim açıkcası.. Günlük tek mesaj da olsa girebilsen daha eğlenceli olur eminim yarışmamız
Hadi bakalım yarın gorecegiz inş.sonuclari...hiç moda giremedim deme.bu hafta böyle geçti ama haftaya devam yarışmaya...biz öğrencilerle eğitime başladık bu hafta canım.goreve döndüm izinden.birde beraber görev yapmak için yardımcı bir öğretmen görevlendirildi onunla uğraşıyorum.dik kafalı uyumsuz bir insan bugün görevi sonlandırıldı yarın başka birini verecekler inş.gun içinde onlarla uğraştım hep eve gelince bile telefonla devam etti trafik.evdede 3 cocuk temizlik yemek vs okadar yogunumki. Eskiden gece fırsat bulurdum şimdi gece olunca uyukluyorum bulunduğum yerde O derece.Sen yazmayınca ben de çok moda giremedim açıkcası.. Günlük tek mesaj da olsa girebilsen daha eğlenceli olur eminim yarışmamız
Telefon çok pratik bende pcden girmeye mesj yazmaya üşeniyorum. Keşke whatsApp gibi mesajları anlık bildirse eminim ozamn herkes daha aktif katılırdı. İnşallah kilo almadan gelicem anlaştık kaptanım geldiğim gibide sıkı diyetime geçiş yapacağım..Benim de artık şuraya telefondan girmeyi öğrenmem ve alışmam lazım yoksa gelemiyorum bir türlü
Yarın sabah umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
bi-zuzu canım seni tek şartla izne ayırırım Kilo almadan dönme şartıyla, anlaştık mı
Telefon çok pratik bende pcden girmeye mesj yazmaya üşeniyorum. Keşke whatsApp gibi mesajları anlık bildirse eminim ozamn herkes daha aktif katılırdı. İnşallah kilo almadan gelicem anlaştık kaptanım geldiğim gibide sıkı diyetime geçiş yapacağım..