Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ben yarın kilo bildirim yapmayacağım di mi? Ya da listeye dahil edilirsem güncel kilomu mu paylaşacağım sadecee? Gerçi listeye dahil edilecek miyim daha o da belli değil :-)

C
LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ben yarın kilo bildirim yapmayacağım di mi? Ya da listeye dahil edilirsem güncel kilomu mu paylaşacağım sadecee? Gerçi listeye dahil edilecek miyim daha o da belli değil :-)
Canım günaydın kaptan belki geç görür ben yazayım dedim sen de bizim gibi bildirim yapacaksın canım usulüne uygun olarak yani nick isminin ve tarihin doğru yazıldığı bir kağıdı tartinin yanına ya da üzerine okunur şekilde koyarak fotoğraf çekerek bildirim yapman gerek. 2 haftalık süreden sonra yarışma listesine alabilir seni kaptan.senin için de takım için de bir deneme süresi gibi düşün. Doğru bildirim yapman da önemli bu noktada

Maşallah canım.yarinda gözün dönsün boşver hiç bisey olmaz..cuma günü tartıda görüşürüz....Ben yoğunluktan menü de yazamıyorum ama cuma günu seninle kilomu karsilastirmayi heycanla bekliyorum.gerci cok ta dikkat ediyorum diyemem ama inş.az da olsa vermisimdir.😅😅😅
Sen yazmayınca ben de çok moda giremedim açıkcası.. Günlük tek mesaj da olsa girebilsen daha eğlenceli olur eminim yarışmamız😇

Ya aslında neyi nasıl kodladigimiz da önemli.benim için çay kahve yanında bir şeylerle gider öyle keyif alırım ama tabi bunun da sınırı olmuyor yedikçe daha fazlasını istiyor bedenimiz. Bir de tatlı isteği birkaç gün tavan yapabiliyor belki ilk gün değil bir hafta on gün sonra.sen bu döngüyü kirarsan devamı geliyor eğer isteğine yenik düşersen onun da devamı geliyor maalesef. Umarım tatlı döngüsünü kırarsın ☺️
Aynen öyle canım sinirim hiç olmuyor tatlıdan yedikçe yiyorum ama ağzımı sürmesem sıkıntı yok 21 gün şekerizliğe bakalım dayanabilecekmiyim.. dediğin gibi o döngü kırılınca kilo vermede kolaylaşıyor👍

Şükür duş aldırdım keyfi yerine geldi gibi ama takipteyim çok hafif ateşi var düşmedi de yükselmedi de öğlenden beri.vucudu mücadele ediyor.insallah geceyi sorunsuz atlatırız.tesekkur ederim ilgin için
Çok sevindim canım çocuklar hasta olunca evde hayat duruyor inşallah şuan daha iyilerdir.

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım buhaftada kilo bildirimi yapayım haftaya memlekete gidicem ardından eşimin memleketi peşine tatil rotası derken Ağustos 10 15e kadar izinli olabilirmiyim. Bildirim yapamam peşimde il il tartı taşımayayım 6 ayrı ilde enaz bir gece konaklama şeklinde kampıda var arada🤩Diyetime zaten dikkat edemiyordum gezimde de kilo almadan dönmek hedefim olacak.

Bugün menü
Sabah 10.45
Dereotlu 2 yumurtalı omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
1 kızarmış form ekmek
Yeşillik

Ara 14.15
6 yk yoğurt

Akşam 17.00
Ton balıklı salata
1 kızarmış form ekmek

2,5 lt su içildi
Spor
40 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
Akşam 1 saat dışarıda yürüyüş yaptım. LAydLiNe LAydLiNe

Sen yazmayınca ben de çok moda giremedim açıkcası.. Günlük tek mesaj da olsa girebilsen daha eğlenceli olur eminim yarışmamız😇
Hadi bakalım yarın gorecegiz inş.sonuclari...hiç moda giremedim deme.bu hafta böyle geçti ama haftaya devam yarışmaya...biz öğrencilerle eğitime başladık bu hafta canım.goreve döndüm izinden.birde beraber görev yapmak için yardımcı bir öğretmen görevlendirildi onunla uğraşıyorum.dik kafalı uyumsuz bir insan bugün görevi sonlandırıldı yarın başka birini verecekler inş.gun içinde onlarla uğraştım hep eve gelince bile telefonla devam etti trafik.evdede 3 cocuk temizlik yemek vs okadar yogunumki. Eskiden gece fırsat bulurdum şimdi gece olunca uyukluyorum bulunduğum yerde O derece.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Salatalık yarim

Saat 1de
1 dilim gozleme
Çay

Saat 6 da
2 kaşık spaghetti
1 kasık mantar
Salata

1 tane biskuvi
1 avuç kabak
Çay

Şu 2lt
Spor tabiki ne mümkün..telefon yanımdayken 2500 adim yolda gidip gelirken.evde ev temizligi.
LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar bugün menüm berbat ötesi yazsam mi bilemedim açıkçası. Apartman komşularımla oturduk muhabbetle karışık bir sürü şey yedim akşam yemeği yiyemedim tabi sonrasında.persembe Perşembe yapilacak iş değildi ama tayini çıkan bir komşumuz var bizler izne ayrılmadan görüşelim dedik ortaya kötü bir beslenme çıktı. Haftaya hafta sonu nasipse izne ayrılıyoruz bir ay yokum memleket tatil derken Ağustos 15-16 gibi döneceğiz umarım kilo almadan döner kaldığım yerden devam ederim.

Benim de artık şuraya telefondan girmeyi öğrenmem ve alışmam lazım yoksa gelemiyorum bir türlü 🤦‍♀️
Yarın sabah umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
bi-zuzu bi-zuzu canım seni tek şartla izne ayırırım 🙊 Kilo almadan dönme şartıyla, anlaştık mı 😉

Benim de artık şuraya telefondan girmeyi öğrenmem ve alışmam lazım yoksa gelemiyorum bir türlü 🤦‍♀️
Yarın sabah umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
bi-zuzu bi-zuzu canım seni tek şartla izne ayırırım 🙊 Kilo almadan dönme şartıyla, anlaştık mı 😉
Telefon çok pratik bende pcden girmeye mesj yazmaya üşeniyorum. Keşke whatsApp gibi mesajları anlık bildirse eminim ozamn herkes daha aktif katılırdı. İnşallah kilo almadan gelicem anlaştık kaptanım geldiğim gibide sıkı diyetime geçiş yapacağım..

İlk paylaşım benden gelsin bugün
Geçen hafta : 65.8
Bu hafta : 64.7
7B966DEB-4523-4E39-800B-E6058A4F767E.jpeg

Telefon çok pratik bende pcden girmeye mesj yazmaya üşeniyorum. Keşke whatsApp gibi mesajları anlık bildirse eminim ozamn herkes daha aktif katılırdı. İnşallah kilo almadan gelicem anlaştık kaptanım geldiğim gibide sıkı diyetime geçiş yapacağım..

Ben telefonda googledan giriyorum maalesef. İOSlarda uygulaması yok. O da beni zorluyor biraz. Masa başı çalıştığım için normal pc den girmek daha kolay geliyor. Ama dediğim gibi artık alışmam lazım yoksa dışarıda olduğum zamanlar gelemiyorum buraya.

X