Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fırsat bu fırsat canım iyi değerlendir

Ellssa canım yazman gereken topikleri biliyorsun di mi? Haftaya senden harika bir sonuç bekliyorum ona göre
Hofff yaaa
Eksi birbuçukla sonuncu mu olunur ama yaa.. Herkes mi iyi kilo vermiş
Dün gece şok yaşadım sonuç listelerinde etiketlendin bildirimi gelince
İlk üçe girdim hep o listelerde.. Burda olduğum sürede ikinci olacak bu
Hoff yaaa

Bebeğim 22 aylık oldu aslında yinede faydası oluyormudur bilginiz varmı çünkü ilk bir yıla göre çok sık emmiyor sonuçta
Bebeğin 22 aylık olmuşsa ek gıda yiyordur o halde ve tabii emdiği sürece olur faydası.

Günde 2 öğün beslen canım..
Sabah 10:00 kahvaltı
Akşam 18:00 akşam yemeği
Ara yok..
Menülerin sağlıklı gıdalardan oluşsun.
Spor da eklersen.. Süper gider kilolar.

Menü ile sıvı tüketme. Miden genişler. Yemekten 1,5 -2 saat sonra içebilirsin.. Menüden 30 dk önce de bitir sıvı alımını.

Bu şekilde çok çabuk gider kilolar

Selam hanımlar bugün istanbulda deprem oldu bem sancaktepede oturuyorum o an marketteydim ama nasıl korktum anlatamam Allahım korusun hepimizi
Menüme geleyim

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir

Akşam 18.20
(Dısardaydım eve geldim aceleyle tost yedim)

3 buçuk dilim tost ekmeğinden( küçük kare) karışık tost
Çay

Akşam kahve içerim.
1 saat yürüyüş
2 litre su

Geçmiş olsun canım hiç görmemişim haberlerde falan şiddetli mi oldu deprem?

Kuzum 1.5 kilo verip sonuncu mu oldun benmi yanlış anladım ben artıdaydım beni unuttularmı ne

Ben hissetmedim kuzum eşim uykusundan uyandı geldi deprem oldu diye. Rabbim yaşatmasın tekrarını hele şiddetlisi çok kötü istanbuldan tek korkum deprem bian evvel gitmek istiyorum

Menüm
Kahvaltı 10.00
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
Domates salatalık
7 zeytin
3 ceviz

Öğle 14.00
1 kase tonbalık salatası

Ara 16.00
4 tane eti burçak sütlü çikolatalı
Yarım muz

18.30
1 tavuk kelebek
2 yk pirinç pilavı
Salata

Su 2 lt
Spor 30 leslie 5 ml

Geçmiş olsun canım hiç görmemişim haberlerde falan şiddetli mi oldu deprem?
Sagol canım 4 şiddetinde oldu yerin 7 km altında. O kadar korkunç bir ses geldi ki yer altından Rabbim dedim sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz o yerin altına bizde gireceğiz Allahım hesabımızı kolay verenlerden eylesin hepimizi...

Ben hissetmedim kuzum eşim uykusundan uyandı geldi deprem oldu diye. Rabbim yaşatmasın tekrarını hele şiddetlisi çok kötü istanbuldan tek korkum deprem bian evvel gitmek istiyorum
Allah göstermesin bir daha canım İstanbul deyince benimde aklıma hep deprem geliyor. Kendimiz hadi bir şekilde diyorum atlatırız ama işin içinde evlatlarımız olunca cok zor oluyor be canısı... Rabbim beterinden korusun hepimizi..

Ayy hadi inşallah bugün kahvaltıdan sonra anneme gittim tartıldım 63.500dum ayın 11inde bir haftalık sikmamin sonucu 61.900 olmuşum kahvaltı snrasi oda. İyimi sizce moralimi bozup pes etmek istemiyorum

Ayy hadi inşallah bugün kahvaltıdan sonra anneme gittim tartıldım 63.500dum ayın 11inde bir haftalık sikmamin sonucu 61.900 olmuşum kahvaltı snrasi oda. İyimi sizce moralimi bozup pes etmek istemiyorum
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Kahvaltı sonrası yemekler eklenmiştir bir iki gün dikkat etsen tekrar hızlıca 61 leri görürsün tartıda evde tartın yoksa hemen edinmeye bak. Sabah aç karna lavabo ihtiyaçlarını giderip kıyafetsiz tartılarak daha net kilonu öğrenirsin. Bebiş peşinde çok güzel kilo verilir koy bebek arabasına bebişi çık yürüyüşe havalarda güzel. Pek fazlanda yok gibi biraz iradeyle halledebilirsin..

Günah çıkartmaya geldim. Bugün ben resmen kendimi kaybettim. Şu an mide fesadı geçiriyor olabilirim çünkü hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Sabah (09:00)
5 tane küçük dilim baklava
6-7 tane yaprak sarma

12:30
1 tane sahanda yumurta
Domates, salatalık
1-2 parça peynir
5-6 tane sarma
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

14:30
2 avuç kiraz

20:30
6-7 yk sulu yeşil fasulye yemeği
Yarıma yakın beyaz ekmek
Salata
5-6 tane yeni nesil lokma (Bol çikolatalı)

21:30
1 avuç kavrulmuş karışık çerez (Kaju, antep fıstığı, badem)

6538 adım 2 lt su

Bile bile yazdım bu berbat menüyü. Yarın güzel bir menü yazmak için.

Amaan kaptan ne ettin kendine böyle ben de kendimi diyordum menü istediğim gibi olmadı gün içinde kaçamak oldu diye bu menünün yanında hiçbir şey değilmiş

Amaan kaptan ne ettin kendine böyle ben de kendimi diyordum menü istediğim gibi olmadı gün içinde kaçamak oldu diye bu menünün yanında hiçbir şey değilmiş
Çok abarttım bugün çok, zaten bünyem de unutmuş hiç iyi hissetmiyor şu an kendini

Ay ben şokkkk Saat 9 dakini okuyunca gözlerim bi pörtledi daha gerisini tam algılayamadım bile... noldu sana acep tatlı krizin mi tuttu???

polokey2244 3oglanannesi kızlar sizler de artık ana listedesiniz. Ona göre artık verdiğiniz her gram önemli. Daha dikkatli olmanızı istiyorum artık.
Kız benim attigim msjlari okumuyormusun sen...2 haftalığına tatile çıkıyorum beni listeye alma tatil donusu alirsin hem 3 5 kilo verdikten sonra gireyimki sizide mahcup etmiyim yazmistim listeye almissin kaptanım.3 çocukla Okadr çok eşya vardiki. tartım da cam tartı alamadım yanıma.bulundugum yerde de tartı bulma imkanım yok nasil yapacagiz .

Teşekkür ederim evet tartım yok alacağım inşallah dediğiniz gibi kahvaltıdan öncesi daha az çıkardım. Ama malesef benim oldum olası kabızlık problemim var malesef hergun çıkamıyorum WC ye haftada iki kez resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…