Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün düğünümüz vardııı öldüm öldüm öldüm bende kötü olan menümü yazayım

10.10
Yarım simit yarım açma
1 kk peynir
2 zeytin

16.30
2 bardak ayran

19.30
1 dilim pasta
1 tane susamlı çubuk kraker

21.40(berbat menü yükleniyor 😬)
1 kk peynir
3 dilim ekmek
3 avuç karışık kuruyemiş
(Bunlardan sonra yatamadım siz düşünün)

Aaaaaaaaaa bu saat olmuş kimsecikler yok ortalıkta :KK57::KK57::KK57:

Pazar tatilinde mi herkes :KK53::KK53:

Umarım kimse kaçamak yapmıyordur :eek::eek:

Kız benim attigim msjlari okumuyormusun sen...2 haftalığına tatile çıkıyorum beni listeye alma tatil donusu alirsin hem 3 5 kilo verdikten sonra gireyimki sizide mahcup etmiyim yazmistim listeye almissin kaptanım.3 çocukla Okadr çok eşya vardiki. tartım da cam tartı alamadım yanıma.bulundugum yerde de tartı bulma imkanım yok nasil yapacagiz .

Okumamışım canım kaçmış gözümden. Ne zaman döneceksin tatilden? İdare edeceğiz artık mecburen. Hemen izne ayıramam seni. Listeye almış oldum artık.

Günah çıkartmaya geldim. Bugün ben resmen kendimi kaybettim. Şu an mide fesadı geçiriyor olabilirim çünkü hiç iyi hissetmiyorum kendimi :KK61::KK61::KK61:

Sabah (09:00)
5 tane küçük dilim baklava
6-7 tane yaprak sarma

12:30
1 tane sahanda yumurta
Domates, salatalık
1-2 parça peynir
5-6 tane sarma
7 tane yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

14:30
2 avuç kiraz

20:30
6-7 yk sulu yeşil fasulye yemeği
Yarıma yakın beyaz ekmek
Salata
5-6 tane yeni nesil lokma (Bol çikolatalı)

21:30
1 avuç kavrulmuş karışık çerez (Kaju, antep fıstığı, badem)

6538 adım 2 lt su

Bile bile yazdım bu berbat menüyü. Yarın güzel bir menü yazmak için.
Her yeni gün yeni bir sayfa yeni bir umut canım..
Yaşamış bitirmiş ve farkına varmışsın yaptığının.
Sağlık olsun.. Şifa olsun..
Bugünün güzel geçsin💐

Aaaaaaaaaa bu saat olmuş kimsecikler yok ortalıkta :KK57::KK57::KK57:

Pazar tatilinde mi herkes :KK53::KK53:

Umarım kimse kaçamak yapmıyordur :eek::eek:
Yok tatlım.. Herkesler evde olunca fırsat bulunmuyor tabii..
Biz 10:30 da ailecek yaptık kahvaltımızı..
Akşam menümüzde balık var..
Acıktım şu an ama takımdayım abur cubur yememeliyim😉

Her yeni gün yeni bir sayfa yeni bir umut canım..
Yaşamış bitirmiş ve farkına varmışsın yaptığının.
Sağlık olsun.. Şifa olsun..
Bugünün güzel geçsin💐

Yaaaaaaaaaa ne harika bir mesaj :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Arada bir böyle saçmalamak lazımmış kendime gelebilmem için. Bugün harika bir gün :KK200:

Dün düğünümüz vardııı öldüm öldüm öldüm bende kötü olan menümü yazayım

10.10
Yarım simit yarım açma
1 kk peynir
2 zeytin

16.30
2 bardak ayran

19.30
1 dilim pasta
1 tane susamlı çubuk kraker

21.40(berbat menü yükleniyor 😬)
1 kk peynir
3 dilim ekmek
3 avuç karışık kuruyemiş
(Bunlardan sonra yatamadım siz düşünün)
Gün boyu koşturmanla yanmıştır umarım akşamki yediklerin..
Düğününüz de hayırlı olsun canım..
Bir ömür mutlu olsunlar💙

Teşekkür ederim ♥️ evet tartım yok alacağım inşallah dediğiniz gibi kahvaltıdan öncesi daha az çıkardım. Ama malesef benim oldum olası kabızlık problemim var malesef hergun çıkamıyorum WC ye☹️ haftada iki kez resmen🤭
Tatlım akşam su bardağına 1 ceviz ıslat ağzını kapat.. Ceviz kabuklu olacak. Kırıp içini suya ıslatıcaksın.
Sabah aç karnına suyunu iç. Ardına cevizini ye..
Hem bağırsakları çalıştırıyor hem de yağ yakıyor..
Bu arada ben de yapmıyorum epeydir. Hatırlattığın için teşekkür ederim canım. Bu akşam ben de ıslatayım.
Şifa olsun ikimize de

Sagol canım 4 şiddetinde oldu yerin 7 km altında. O kadar korkunç bir ses geldi ki yer altından 😢 Rabbim dedim sanki hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz 😖 o yerin altına bizde gireceğiz Allahım hesabımızı kolay verenlerden eylesin hepimizi...
Geçmiş olsun canım..
Allah'a emanetiz hamdolsun🌸

İyi akşamlar hepinize Ellssa Ellssa ciğimin de dediği gibi herkes evdeyken gerçekten telefonu ele almaya fırsat olmuyor. Herkes evdeyken menü de sağlıklı olmuyor 😏

Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Taze soğan maydanoz
1 sucuklu yumurta
3 ince dilim tb ekmek
Çay

Saat 13.00
Türk kahvesi ve küçük bir çikolata

Saat 17.45
Bol kısır
Acı ve tatlı biber turşusu
İnce lavaşı ucundan yedim

Akşam çay içerim
Spor olarak bol temizlik
Suyu 2 litreye tamamlayacağım

İyi akşamlar hepinize Ellssa Ellssa ciğimin de dediği gibi herkes evdeyken gerçekten telefonu ele almaya fırsat olmuyor. Herkes evdeyken menü de sağlıklı olmuyor 😏

Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Taze soğan maydanoz
1 sucuklu yumurta
3 ince dilim tb ekmek
Çay

Saat 13.00

Saat 17.45
Bol kısır

Akşam çay içerim
Spor olarak bol temizlik

Kısır bol olmasa iyiymiş menü :KK48::KK48: Ben diyetisyene başlayana kadar kısır günlerinde hep bol bol yiyordum kısırı. Ama bize o masum görünen kısır hiç de öyle masum değil. Ona göre yemek lazım. Bulgur sağlıklı ama salça ve yağ aynı oranda sağlıklı değil :KK39:

Menüm

08:00
1 fincan şekersiz, sütsüz kahve

11:30
1 tane haşlanmış yumurta
2 ince dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
5-6 tane yeşil zeytin

17:30
1 kepçe tarhana çorba
1 servis kaşığı tavuk yemeği
1 kepçe kereviz salatası

Şimdilik 2 lt su, 3815 adım

Son düzenleme:
Kısır bol olmasa iyiymiş menü :KK48::KK48: Ben diyetisyene başlayana kadar kısır günlerinde hep bol bol yiyordum kısırı. Ama bize o masum görünen kısır hiç de öyle masum değil. Ona göre yemek lazım. Bulgur sağlıklı ama salça ve yağ aynı oranda sağlıklı değil :KK39:
1 yemek tabağını dolduracak kadarlık kısırdı kendi kısırıma doldurdum yeşilliği 😀 gözüme çok görünsün ki doygunluk hissi versin diye 🤣 midemi kandırdım resmen 🤣🤣 üff mübarekte bol yağlı bol salçalı çok güzel gidiyordu... ama tamam bir sonraki yediğimde daha dikkatli olacağım

1 yemek tabağını dolduracak kadarlık kısırdı kendi kısırıma doldurdum yeşilliği 😀 gözüme çok görünsün ki doygunluk hissi versin diye 🤣 midemi kandırdım resmen 🤣🤣 üff mübarekte bol yağlı bol salçalı çok güzel gidiyordu... ama tamam bir sonraki yediğimde daha dikkatli olacağım

Düşünsene diyetisyen sadece 3 yemek kaşığı kadar izin veriyor. Ben de bir tabak yiyordum her zaman :olamaz::olamaz:

Kahvaltı 10.30
Peynir zeytin
Taze soğan maydanoz
1 sucuklu yumurta
3 ince dilim tb ekmek
Çay

Saat 13.00

Saat 17.45
Bol kısır

Akşam çay içerim
Spor olarak bol temizlik
Oo menünün güzelliği😍😍 kaçgündür canım kısır istiyor..
Afiyet olsun canım😘

Ağzımın suyu aktı kıız.. Ölcem burda😁😁

Düşünsene diyetisyen sadece 3 yemek kaşığı kadar izin veriyor. Ben de bir tabak yiyordum her zaman :olamaz::olamaz:
Aaa 3 yemek kaşığı için kısır yapmaya değmezki😁😁 bol lif içerdiğinden bağırsakları çalıştırıyor ama..
Şişlik yaptıpından tartı öncesi yenmesin tabii😉

Aaa 3 yemek kaşığı için kısır yapmaya değmezki😁😁 bol lif içerdiğinden bağırsakları çalıştırıyor ama..
Şişlik yaptıpından tartı öncesi yenmesin tabii😉

Hayır ondan dolayı değil canım, kısır genelde çok yağlı yapılıyor ve ne kadar yağ katarsan kat belli etmiyor. Tamamen yağdan ve salçadan kaynaklı. Çünkü sulu yemeklerde de susuz yazıyor. Yağı ve salçası suyunda kalıyor çünkü. Göbek çevresindeki yağlar genelde bu şekilde oluşuyor. Bizim düşündüğümüz kadar masum değil. Bol lif istiyorsak bol bol salata yememiz lazım.

Hayır ondan dolayı değil canım, kısır genelde çok yağlı yapılıyor ve ne kadar yağ katarsan kat belli etmiyor. Tamamen yağdan ve salçadan kaynaklı. Çünkü sulu yemeklerde de susuz yazıyor. Yağı ve salçası suyunda kalıyor çünkü. Göbek çevresindeki yağlar genelde bu şekilde oluşuyor. Bizim düşündüğümüz kadar masum değil. Bol lif istiyorsak bol bol salata yememiz lazım.
Yok balım benim kısırım bol salçalı olmaz. Pul biber kuru domates ve ölçüsü ile zeytinyağı bol yeşillik..

X