- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
Çok teşekkür ederim herkese Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese versin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın .Hayırlı olsun inşallah Canım. Allah yar ve yardımcın olsun
Afiyet olsun kuzum hindibalı khve ne olaki ilkkez duyuyorum. Menün çok çok güzel olmuşEveeet geldik bugünkü menüme
Kahvaltı 11.15
3 yk lor peyniri
Domates salatalık
4 çarliston
1 kupa yeşil çay
Saat 13 te 1 ısırık çikolata
Saat 16.30
1 kase soğuk ayranlı çorba
Akşam 9 gibi 1 bardak hindibalı sütlü kahve içerim.
Suyu 2 ye tamamlamaya çalışcam
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun kuzum hindibalı khve ne olaki ilkkez duyuyorum. Menün çok çok güzel olmuş
Aramıza hoşgeldin canım umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsınKullanıcı Adı : narinolmayanpapatya
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Ah keşke
Yaşadığınız şehir: Bunu söylememeyi tercih ediyorum.
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Ergenliğe girdiğimden beri bu şekilde.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sevdiğim kıyafetlere girebilmek, atletik olmak, zarif olmak, bi de beni beğenecek bir bey bulmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Ay evet lütfen
Tesekkurler.Aramıza hoşgeldin canım umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin, inşallah ebedi alemlerde kavuşursunuz...Günaydın kızlar malesef cuma günü dedem vefat etti evime yeni geldim inşallah bundan sonra dikkat etmeye calisicam cuma gününden oncede bir bosvermişlik vardi maalesef ki Takim sonuncusu oldum hepinizden özür diliyorum inşallah bu hafta telafi edicem
Hedefim 59ları görmek, kaç olduğu önemli değil 59lar olsun yeter, sonra izine çıkacağım inşallah, geçende de yazmıştım ama kaptanımın gözünden kaçtı zaar hiç bana ses etmedi4 Haziran Cuma hedef listemiz
Ellssa 75,9 (76,8)
polokey2244
bi-zuzu
Bravequeen
aysenurt3991
ekhion
Kızlar hedefiniz yazar mısınız? Hedef yazanlar kusura bakmayın not almamışım tekrar yazın lütfen. Aklıma gelen isimleri yazdım.. Sizler çoğaltın.. Hadi bu hafta takımımız coşsun listelerde.
Hayırlı uğurlu olsun kardeş, inşallah rahat bir hamilelik ve kolay bi doğum olur. Sonra da sağlıkla mutlu mesut büyür, bahtı güzel olur... AminKizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah
Aramıza hoşgeldiiinMenü
IF yaptığım için kahvaltımı saat 12 civarında yapıyorum. Yediklerim.
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 yarim ay seklinde dilim kavun
Domates
Salatalık
1 dilim wasa
Ara 1 dilim mozaik pasta (yememem lazımdı annem yapmış tutamadım kendimi. Daha ilk günden)
Ekmek almıştım ucundan yedim.
Akşam 2 parça tavuk kızartılmış
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
Su: bu konuda sıkıntım yok isteyken 3 litre icmistim zaten eve geldikten sonra 2 bardak daha ictim.
Siyah çay şekersiz
Spor: birazdan yürüyüşe inecem gelince editlerim mesajı
40 dk yürüyüş yaptım.Menü
IF yaptığım için kahvaltımı saat 12 civarında yapıyorum. Yediklerim.
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 yarim ay seklinde dilim kavun
Domates
Salatalık
1 dilim wasa
Ara 1 dilim mozaik pasta (yememem lazımdı annem yapmış tutamadım kendimi. Daha ilk günden)
Ekmek almıştım ucundan yedim.
Akşam 2 parça tavuk kızartılmış
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
Su: bu konuda sıkıntım yok isteyken 3 litre icmistim zaten eve geldikten sonra 2 bardak daha ictim.
Siyah çay şekersiz
Spor: birazdan yürüyüşe inecem gelince editlerim mesajı
Tesekkürler hosbuldukAllah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin, inşallah ebedi alemlerde kavuşursunuz...
Hedefim 59ları görmek, kaç olduğu önemli değil 59lar olsun yeter, sonra izine çıkacağım inşallah, geçende de yazmıştım ama kaptanımın gözünden kaçtı zaar hiç bana ses etmediLAydLiNe
Hayırlı uğurlu olsun kardeş, inşallah rahat bir hamilelik ve kolay bi doğum olur. Sonra da sağlıkla mutlu mesut büyür, bahtı güzel olur... Amin
Aramıza hoşgeldiiin
Valla benimde menum kötü ama kaptan hergun menu yaz dedi bakalim oyuzden yazdım.biraz azar yiye yine düzene girecek inş...10.00
- 3 yk Yulaf ile lapa
-1 tam 1 beyazı yumurta
-1 yk yoğurt
-1 biber+ 1 domates ile sos
- 3 zeytin
-1 kaşık sürülebilir çikolata
- bolll salatalık
10.50: Türk kahvesi+ 1 hurma
17.15: 1 adet muz
19.10: 1 adet kumpir
1 adet gözleme
1 bardak ayran
20.00: 1 dilim pasta
2 lt su
Arkadaşlar biliyorum menüm akşam ölüm ama yinede yazmak istedim
Gün boyunca elbise baktım ayaklarıma kara sular inmişti manzara ortam yorgunluk gözüm döndü
Allah bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin canım hayirli olsun..evlat can yaa.bal.rabbim korusun yavrularımızı..Kizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah