Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berceste_ geçen hafta izne ayrılmış ben de diyorum neden gelmiyor. Nasılsın canım daha iyimisin?
Canım benim iyiyim aslında ama adet olana kadar ayrılmak istedim ve bobreklerimde sorun var demekki ödem artıyor hala bu hafta tekrar 92 leri gördüm ama ilaçta son hafta inşallah adet olursam normale dönecek kilom

Canım benim iyiyim aslında ama adet olana kadar ayrılmak istedim ve bobreklerimde sorun var demekki ödem artıyor hala bu hafta tekrar 92 leri gördüm ama ilaçta son hafta inşallah adet olursam normale dönecek kilom
Aldığın ilacın yan etkisi olabilirmi acaba?

Cok cok haklisin canim.bu konuşma benim için iyi bir ayar olsun ins.liste içinde haklisin.o istikrarı tam kuramadim galiba.

Kek olmsa menü güzelmiş canım. Bugün daha dikkatli ol olur mu?

Akrepcim 36 Saat açlıkta sadece sıvı gıdalar mı tüketiliyor? Nasıl yapıyorsun zahmet olmazsa bir gününü yazabilir misin?
Katı sıvi hiç gıda yok canım. Önceki gün akşam yemek yeniyor. Yatmadan önce magnezyum (ingiliz tuzu) suda eritilerek içiliyor niyet ediliyor. Ertesi gün oruç tutucaksan akşam namazında 1 bardak su azar azar içiliyor ve tekrar ertwsi gün sabah 8:00 e kadar açlığa niyet ediliyor. Sabah 8:00 de limonlu su içerek bitiriliyor açlık. Çay kahve de dahil sıvı hiçbirşey yok.
Oruç tutamayan da sadece açlığa niyet ediyor ve o da aynı şekilde yapıyor. Çok su içilmesi önerilmiyorki vücut enerjiyi kendi içinde alsın.

Biraz zor gibi görünüyor ama bir gün denemek isterim

Eveeet geldik bugünkü menüme

Kahvaltı 11.15
3 yk lor peyniri
Domates salatalık
4 çarliston
1 kupa yeşil çay

Saat 13 te 1 ısırık çikolata

Saat 16.30
1 kase soğuk ayranlı çorba

Akşam 9 gibi 1 bardak hindibalı sütlü kahve içerim.

Suyu 2 ye tamamlamaya çalışcam

Hayır tatlım. Tek başına olmaz. Zor gelir yapamazsın. 9 seviyelik bir serüven
4.seviyede başlıyor açlıklar.. Kısa bir süre zaten.. 7.seviyede de karaciğer temizliği yapılıyor.
Yapmam bende o zaman Ben kendime baska açlıklar bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…