- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Harikasin canim.bu listeyi çok beğendim.insan en azından görüp hirsalanabilir yada motive olabilir.cok güzel dusunulmus tesekkurler01 Haziran Salı Menü Kontrolü
polokey2244 menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
bi-zuzu menü güzel+spor
@narinolmayanpapatya menü cıslı+spor
aysenurt3991 menü+spor
ekhion menü+spor
Bravequeen menü cıslı+spor
3oglanannesi menü cıslı+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
@kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
Allah yardımcın olsun bebeğin kaç aylık canım
Canım zayıflamak adına fayda görebileceğini zannetmiyorum biyerlere giderken daha fit görünmek adına yüksekbel külot gibi olanı tercih etmiştim ben. Sauna eşofmn giyip yürüyüş yapmak daha amaca uygun olur diye düşünüyorumYaa.ozman almiyim hiç canım.zaten hiç rahat edemiyorum korseyle.bitane var benim.askili taytli giydim dün 2 saat zor durdum wc ye gidicem adresisiniz gitmek istemiyor insan ugrasmamk icin sikintili yani.ama eğer çok faydasını giren falan varsa yinede deniyim demistim
Kullanıcı Adı : narinolmayanpapatya
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Ah keşke
Yaşadığınız şehir: Bunu söylememeyi tercih ediyorum.
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Ergenliğe girdiğimden beri bu şekilde.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sevdiğim kıyafetlere girebilmek, atletik olmak, zarif olmak, bi de beni beğenecek bir bey bulmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Ay evet lütfen
Ya gece gece kimse yok yazıyorum kendi kendime ama sabah okuyan cvp verir inş.. bisey sorucam bu korseler ise yarıyormu. Ben alt çamaşır tarzı bir korse almak istiyorum popo ve göbeği içine alsin diye. ve göbekten agrafli korse tayt almak istiyorum.hem giydiğimiz kıyafette sallanmadan düz dursun belkide inceltme oluşur bilemiyorum.sezeryandan sonra hiç korse kullanmadım acıttı.marka verebiliyormuyuz bilmiyroum yamaha korse inslxeltiyor falan diye okudum.tabi bunlar hep reklam amacli oldugu icin abartıyorlar. Oyizden size dadanismaistedim.eminim kaptan kizar simdi ne kokorsesdiye.aman kizma alalmadısoruyorum.fayda goren varsa alicam..
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah
Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyecekleriniÇok teşekkür ederim herkese Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese versin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın .inşAllah doğum kilolarımı vermeye gelirim 8 ay sonra
Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.Menüm
8:00
1 bardak limonlu su
10:00
1 porsiyon kiraz
12:00
1 büyük kase salata
18:30
1 porsiyon kabak
Kuzukulağı+salata
Su
1,5 litre
Spor
Tibet 13 tekrar
Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin, inşallah ebedi alemlerde kavuşursunuz...
Hedefim 59ları görmek, kaç olduğu önemli değil 59lar olsun yeter, sonra izine çıkacağım inşallah, geçende de yazmıştım ama kaptanımın gözünden kaçtı zaar hiç bana ses etmediLAydLiNe
Hayırlı uğurlu olsun kardeş, inşallah rahat bir hamilelik ve kolay bi doğum olur. Sonra da sağlıkla mutlu mesut büyür, bahtı güzel olur... Amin
Aramıza hoşgeldiiin
Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.10.00
- 3 yk Yulaf ile lapa
-1 tam 1 beyazı yumurta
-1 yk yoğurt
-1 biber+ 1 domates ile sos
- 3 zeytin
-1 kaşık sürülebilir çikolata
- bolll salatalık
10.50: Türk kahvesi+ 1 hurma
17.15: 1 adet muz
19.10: 1 adet kumpir
1 adet gözleme
1 bardak ayran
20.00: 1 dilim pasta
2 lt su
Arkadaşlar biliyorum menüm akşam ölüm ama yinede yazmak istedim
Gün boyunca elbise baktım ayaklarıma kara sular inmişti manzara ortam yorgunluk gözüm döndü
Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.Hayirli gecelrr kizlar.valla gece gece 30dk.zumba oynadim geldim..menümü yazayım
Sabah kahvaltı 7 de
1 dilim peynir
1 ekmek
Menemen
Saat 1de
1kase çorba
1tabak Ciğer tava
1 dilim ekmek
1 kasık pilav
Saat 2 de
Kahve ve bikac tane cips ve 1 halley
Saat 6 da
Menemen
1 dilim ekmek
2 baklava
Saat 11 de
1 bardak hindiba kahve
Şu 2 lt
Spor 30dk zımba
Not.bugun hep menemenden gittim ama gece kardeşimde kaldık anenmler falan.sabah erkenden hemen atıştırıp çıktık anneme gectik.sagolsun annem de hemen öğlen yemek yaptı ama dönüşte eve gelince yemek olmayinca cok acikmistik bende hemen menemen yaptim yedik.sonra evdekilere yemek yaptım onlar tekrar yedi ama ben yemedim tatlı yediğim için.
LAydLiNe
Bide ben emzirdigim icin regl olmadim daha kizlar kilonun onunlada alakasi vardir dimi.zaten sezaryan doğumdu göbek kalıyor mide oluştu resmen.basen popo sallanıyor.kollarimdan bile almaya başladım.hic bu kiloya gelmemistim omrumde. En fazla 73 görmüştüm resmen 79 oldum inanılır gibi değil.insan psikolojik olarakta etkileniyor.dolaptaki hiç bir eşyam olmuyor..m bedenken l xl olmak zor geliyor inşallah pes etmeden hep beraberce azimle veirim.veririz. hayırlı geceler.
Tanimammi canım benim.okadar zaman gecirdik. Sizlerin destegi olmasa inan ben zamanında okadar kilo veremezdim. Bunun çok farkındayım burası insani frenletiyor. Liste yazacagiz nihayetinde insan eli gidecek olsa cis lara eyvah listeye yazicam şimdi diyor..mesela kayinvalidem baklava koymuş yan komşum farklı bir tatlı getirdi akşam bende en sevdiğimden baklava aldım 2 tane esim digerinide ye dedi normalde yerdim ama yemedim yok dedim bu sefer kararliyim. Işte sporlada ancak o 2 baklava gitmiştir herkese inş.Hahahahahah nasıl tanıyor kaptanıKorseye kızmam da ne gerek var. Nasılsa zayıflayacaksın. Daha önce başardın, yine başaracaksın ama biliyorsun ki birden bire gelmedi bu kilolara. Birden bire de gitmeyecek. O yüzden sabırlı olman lazım. Zumba yapmakla iyi etmişsin. Sporla zayıfladığın zaman çok daha toparlanmış bir vücuda sahip oluyorsun. Böyle devam.
Aynen canım sadece anlık görünüm için olabilir dedigin gibi daha rahat olanlardan.ama ben hiç rahat edemem korseyle eğer inceltme ozelligi varsa en azından sabrederim denerim demistim. Çok reklamları var bunların.100 200 tl de ücretleri var gerçekten...sauna esofmanim var ama giyince çok terletiyor duş almam lazım herzaman duş ta olmuyor oyuzden pek giymiyorum bide duş alanakadar vücut soğuk soğuk ter atiyor usutuyor beni sınır oluyorum oyzuden.Canım zayıflamak adına fayda görebileceğini zannetmiyorum biyerlere giderken daha fit görünmek adına yüksekbel külot gibi olanı tercih etmiştim ben. Sauna eşofmn giyip yürüyüş yapmak daha amaca uygun olur diye düşünüyorum
Benim metabolizma hızlı kaptanım şimdiden gördüm 59 ları, tahmin edemeyeceğiniz şekilde koşturuyorumHayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyeceklerini
Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.
Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.
Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.
Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.
Sezaryanla ve regl ile alakalı değil canım kilolar. Tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Sağlıklı beslenir ve spor yaparsan eğer vücudun eski sağlıklı haline yeniden dönüyor.
Kaptanım neyi kötü yemişim diye oturdum menülerime baktım, yani börek tost vs var ama porsiyonlae normal, 1300 kcal sınırımı da aşmıyorum saymaya çalışıyorum genelde, ben düşük karbonhidrat diyeti yapmıyorum o yüzden herhalde menüler size kötü geliyo sanırım, her öğünüm çok sağlıklı olamayabiliyor ama menüler fena değil benceHayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyeceklerini
Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.
Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.
Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.
Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.
Sezaryanla ve regl ile alakalı değil canım kilolar. Tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Sağlıklı beslenir ve spor yaparsan eğer vücudun eski sağlıklı haline yeniden dönüyor.
O lavaşı ısırmasan ölmezdin dimiDedim ki bugün menüyü ilk yazmıycam menü saatimi de uzattım ama yine ilk ben yazıyorum
Kahvaltı 9.00
Yarım tavada yumurta
Domates salatalık biber
2 yk lor peyniri
Çay
Saat 16 da
1 ısırık lavaş ekmek
Akşam 18.30
3 tane haşlanmış içli köfte
1 bardak ayran
2 litre su
Spor olarak bütün gün temizlik yaptım
Aynı sözü ısırdığımda kendime demiştim hatta eşimde o kadar da değil yani demiştiO lavaşı ısırmasan ölmezdin dimi