Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harikasin canim.bu listeyi çok beğendim.insan en azından görüp hirsalanabilir yada motive olabilir.cok güzel dusunulmus tesekkurler

Canım zayıflamak adına fayda görebileceğini zannetmiyorum biyerlere giderken daha fit görünmek adına yüksekbel külot gibi olanı tercih etmiştim ben. Sauna eşofmn giyip yürüyüş yapmak daha amaca uygun olur diye düşünüyorum

Merhabalar kızlar

Dün gelemedim çok yoğundu. Şimdi de yoğunum aslında da kendime bir fincan kahve yapıp oturdum bilgisayar başına. Hızlıca bir geçmişe göz atıp geliyorum.

Hoş geldin canım aramıza

Hahahahahah nasıl tanıyor kaptanı Korseye kızmam da ne gerek var. Nasılsa zayıflayacaksın. Daha önce başardın, yine başaracaksın ama biliyorsun ki birden bire gelmedi bu kilolara. Birden bire de gitmeyecek. O yüzden sabırlı olman lazım. Zumba yapmakla iyi etmişsin. Sporla zayıfladığın zaman çok daha toparlanmış bir vücuda sahip oluyorsun. Böyle devam.

Kizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim herkese Allah razı olsun . Rabbim isteyen herkese versin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın . inşAllah doğum kilolarımı vermeye gelirim 8 ay sonra
Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyeceklerini
Menüm

8:00
1 bardak limonlu su

10:00
1 porsiyon kiraz

12:00
1 büyük kase salata

18:30
1 porsiyon kabak
Kuzukulağı+salata

Su
1,5 litre

Spor
Tibet 13 tekrar
Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.
Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.
Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.
Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.

Sezaryanla ve regl ile alakalı değil canım kilolar. Tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Sağlıklı beslenir ve spor yaparsan eğer vücudun eski sağlıklı haline yeniden dönüyor.

Tanimammi canım benim.okadar zaman gecirdik. Sizlerin destegi olmasa inan ben zamanında okadar kilo veremezdim. Bunun çok farkındayım burası insani frenletiyor. Liste yazacagiz nihayetinde insan eli gidecek olsa cis lara eyvah listeye yazicam şimdi diyor..mesela kayinvalidem baklava koymuş yan komşum farklı bir tatlı getirdi akşam bende en sevdiğimden baklava aldım 2 tane esim digerinide ye dedi normalde yerdim ama yemedim yok dedim bu sefer kararliyim. Işte sporlada ancak o 2 baklava gitmiştir herkese inş.

Aynen canım sadece anlık görünüm için olabilir dedigin gibi daha rahat olanlardan.ama ben hiç rahat edemem korseyle eğer inceltme ozelligi varsa en azından sabrederim denerim demistim. Çok reklamları var bunların.100 200 tl de ücretleri var gerçekten...sauna esofmanim var ama giyince çok terletiyor duş almam lazım herzaman duş ta olmuyor oyuzden pek giymiyorum bide duş alanakadar vücut soğuk soğuk ter atiyor usutuyor beni sınır oluyorum oyzuden.

Dedim ki bugün menüyü ilk yazmıycam menü saatimi de uzattım ama yine ilk ben yazıyorum

Kahvaltı 9.00
Yarım tavada yumurta
Domates salatalık biber
2 yk lor peyniri
Çay

Saat 16 da
1 ısırık lavaş ekmek

Akşam 18.30
3 tane haşlanmış içli köfte
1 bardak ayran

2 litre su
Spor olarak bütün gün temizlik yaptım

11.00
- 3 yk Yulaf ile lapa
-1 yumurta
-2 yk yoğurt
-2 yk menemen
- 5 zeytin
- bolll salatalık domates

11.45: Türk kahvesi
14.00 yarım muz + 2 hurma+ yeşil çay
15.10: 1 tane salatalık+1 domates
15.40: 5 yk semizotu yemeği+ 2 yk yoğurt

18.45: 1 yumurta biraz bal biraz süt yulaf biraz muz biraz hamur kabartma tozu biraz şekerli vanilin ile kekimsi birşeyler
Yeşil çay

2 lt su
500 ip

Benim metabolizma hızlı kaptanım şimdiden gördüm 59 ları, tahmin edemeyeceğiniz şekilde koşturuyorum

Kaptanım neyi kötü yemişim diye oturdum menülerime baktım, yani börek tost vs var ama porsiyonlae normal, 1300 kcal sınırımı da aşmıyorum saymaya çalışıyorum genelde, ben düşük karbonhidrat diyeti yapmıyorum o yüzden herhalde menüler size kötü geliyo sanırım, her öğünüm çok sağlıklı olamayabiliyor ama menüler fena değil bence

Günlük menüm 02.06.2021
Sabah:1tane tereyağında yumurta
1çk çemen
1dilim tb ekmeği
1fincan kiraz sapı çayı
8 tane yeşil erik
Öğle:1 tane firinda tavuk but
2dilim patates
1kase Soguk ayran çorbası
1dlim kepek ekmeği
Ara:2dilim köy peyniri
Avuç ici kadar pide
Aksam: Fırınlanmış kabak
4tane köfte
2bardak ayran

Su: 3lt
Spor: 1saat yürüyüş

Tk500 30 dk
1fincan yeşil cay

Bugünki menüm

09.30 Yarım kaşarlı tost
14.30 4 mercimek köftesi, 5 büyük yaprak marul, yarım limon, 7 yaprak sarması
19.00 fırında iki parça tavuk, 1 domates

Spor 20 dk kardiyo
11 tibet

Su 2.5 lt

O lavaşı ısırmasan ölmezdin dimi

Menüm

10:30
Sade kahve

12:00
1 haşlanmış yumurta
Labne ve susam çörek otu eşliğinde 1 wasa
2 ceviz
1 salatalık
9 minnak domates

18:30
2 tavuk pirzola
3 kaşık bulgur pilavı
Mercimek çorbası
Soğan+kuzu kulağı
1 kase yoğurt

Su
3 litre

Spor
Tibet 15 tekrar
Yürüyüş 6000 adım

Bugünkü menüm
Sabah saat 12 de kahvaltı
1 bucuk haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 salata domates

Saat 4 buçukta
4 Tane ceviz

Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak yumurtalı kaldırek
4 kasık makarna

Şu 2bucuk lt
Spor yapmadim daha ama 30 dk.zumba yapar oynarım yine yatmadan egzersiz falanda yaparım inş.. yazarım yine gece .biliyosunuz hayat gece başlıyor bana
LAydLiNe

O lavaşı ısırmasan ölmezdin dimi
Aynı sözü ısırdığımda kendime demiştim hatta eşimde o kadar da değil yani demişti asıl ben yarından sonra korkuyorum bacım... yarın annem babam kız kardeşim anneannem geliyorlar. Ertesi gün de bende onlarla beraber annemlere dönüyorum 1 haftalığına... üstüne birde ay döngüm.... bakalım düzenimi bozmamaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…