- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Teşekkür ederim canım eğlenceli de oldu vallaMenün çok güzel olmuş afiyet olsun. Sporun hele bayıldım göbek atmacalı bol kalori yakmacalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım eğlenceli de oldu vallaMenün çok güzel olmuş afiyet olsun. Sporun hele bayıldım göbek atmacalı bol kalori yakmacalı
Canım benim iyiyim aslında ama adet olana kadar ayrılmak istedim ve bobreklerimde sorun var demekki ödem artıyor hala bu hafta tekrar 92 leri gördüm ama ilaçta son hafta inşallah adet olursam normale dönecek kilomberceste_ geçen hafta izne ayrılmış ben de diyorum neden gelmiyor. Nasılsın canım daha iyimisin?
Aldığın ilacın yan etkisi olabilirmi acaba?Canım benim iyiyim aslında ama adet olana kadar ayrılmak istedim ve bobreklerimde sorun var demekki ödem artıyor hala bu hafta tekrar 92 leri gördüm ama ilaçta son hafta inşallah adet olursam normale dönecek kilom
Cok cok haklisin canim.bu konuşma benim için iyi bir ayar olsun ins.liste içinde haklisin.o istikrarı tam kuramadim galiba.Ara ara gelip listeye bile bakmazsan canım kendini buraya ait hissetmezsin. Öncelikle menü yazmaya başlaman lazım. Ve şunu aklına sokman da lazım. Sen 13. takıma aitsin. Neden kendini böyle uzak hissediyorsun? Biraz çabala lütfen. Son listede adın var. Her gün menü bekliyorum senden. Hamilelik nedeniyle izne ayrıldığın için eski kilona dönmeden ana listeye girebiliyorsun ama sende istikrar görmediğim için bu hafta ana listeye almadım seni. Listeye girmek için çabala lütfen. Şu an free listedesin.
Amiiin inşallah Canım.Günaydın 13. Takımın güzel hatunları kaçamaksız bol sporlu güzeelll bir gün diliyorum hepinize
Kek olmsa menü güzelmiş canım. Bugün daha dikkatli ol olur mu?Günlük menüm 31.05.2021
Sabah:1dilim kiri peynir
1dilim hindi füme
Domates salatalik marul ve
2 tb ekmegi ile yapılmış sandviç
Öğle:4 sıkım elde yapılmış çiğköfte
2 servis kasigi havuc tarator
Ara:1dilim sade kek
Aksam: 2kepce yeşil fasulye
3kasik bulgur pilavi
1kase yogurt
Su: 3lt
Spor: 1saat yürüyüş
Tk500 30 dk
1fincan yesil cay
Akrepcim 36 Saat açlıkta sadece sıvı gıdalar mı tüketiliyor? Nasıl yapıyorsun zahmet olmazsa bir gününü yazabilir misin?31 Mayıs Pazartesi menü kontrolü
polokey2244 menü güzel+spor
Bravequeen menü güzel+spor
Ellssa 36 saatlik açlık
bi-zuzu menü güzel+spor
LAydLiNe menü cıslı
aysenurt3991 menü cıslı+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
ekhion
K kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
K krtp86
Souldfly
Eyslg
Hoşgeldin canım.Merhaba hanımlar ben geldim. Şuan is yerindeyim ama yarın sabahtan itibaren kilo bildirimi yapıp başlayacağım.
Katı sıvi hiç gıda yok canım. Önceki gün akşam yemek yeniyor. Yatmadan önce magnezyum (ingiliz tuzu) suda eritilerek içiliyor niyet ediliyor. Ertesi gün oruç tutucaksan akşam namazında 1 bardak su azar azar içiliyor ve tekrar ertwsi gün sabah 8:00 e kadar açlığa niyet ediliyor. Sabah 8:00 de limonlu su içerek bitiriliyor açlık. Çay kahve de dahil sıvı hiçbirşey yok.Akrepcim 36 Saat açlıkta sadece sıvı gıdalar mı tüketiliyor? Nasıl yapıyorsun zahmet olmazsa bir gününü yazabilir misin?
Tmm canimKek olmsa menü güzelmiş canım. Bugün daha dikkatli ol olur mu?
Biraz zor gibi görünüyor ama bir gün denemek isterimKatı sıvi hiç gıda yok canım. Önceki gün akşam yemek yeniyor. Yatmadan önce magnezyum (ingiliz tuzu) suda eritilerek içiliyor niyet ediliyor. Ertesi gün oruç tutucaksan akşam namazında 1 bardak su azar azar içiliyor ve tekrar ertwsi gün sabah 8:00 e kadar açlığa niyet ediliyor. Sabah 8:00 de limonlu su içerek bitiriliyor açlık. Çay kahve de dahil sıvı hiçbirşey yok.
Oruç tutamayan da sadece açlığa niyet ediyor ve o da aynı şekilde yapıyor. Çok su içilmesi önerilmiyorki vücut enerjiyi kendi içinde alsın.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımKizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah
Hayırlı olsun inşallah Canım. Allah yar ve yardımcın olsunKizlar tam netleşmedi ama hamileyim 5 haftalık bugün kese göründü perşembe günü tekrar gidiyorum. Hayırlısı olsun diyorum hep dua edin inşAllah
Hayır tatlım. Tek başına olmaz. Zor gelir yapamazsın. 9 seviyelik bir serüvenBiraz zor gibi görünüyor ama bir gün denemek isterim
Yapmam bende o zaman Ben kendime baska açlıklar bakayımHayır tatlım. Tek başına olmaz. Zor gelir yapamazsın. 9 seviyelik bir serüven
4.seviyede başlıyor açlıklar.. Kısa bir süre zaten.. 7.seviyede de karaciğer temizliği yapılıyor.