Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın 13. Takımın güzel hatunları kaçamaksız bol sporlu güzeelll bir gün diliyorum hepinize
Sen günaydın demissin ben iyi uykular diyim canim.okadar yoğun ve uykusuz iki gün geçtiki benim.eve gelir gelmez bebekte uyumuş bende..oyuzden ayaktayim şimdi.gece gece spor yapıp oynadım.ins.acip açıp oynicam bakalım bundan sonra.epey faydası oluyor.

Kilo kontrol bugün 57.7 cumaya göre 100 gr daha fazla görünüyorum. Hedef 56.5
Bende pazartesi hemen tartilip yola çıktım valla okadar yoğun geçtiki bildirim yapamadım.
cuma 78.25 çıkmıştı
Pazartesi 78.10 çıktı.bakalim cumaya inş.biraz daha gitmiş olur..Benim tartım rakam olarak bu sekilde gosteriyor oyizden karismasin diye yazdigi sekliyle yaziyorum kizlar..
LAydLiNe

Bide ben emzirdigim icin regl olmadim daha kizlar kilonun onunlada alakasi vardir dimi.zaten sezaryan doğumdu göbek kalıyor mide oluştu resmen.basen popo sallanıyor.kollarimdan bile almaya başladım.hic bu kiloya gelmemistim omrumde. En fazla 73 görmüştüm resmen 79 oldum inanılır gibi değil.insan psikolojik olarakta etkileniyor.dolaptaki hiç bir eşyam olmuyor..m bedenken l xl olmak zor geliyor inşallah pes etmeden hep beraberce azimle veirim.veririz. hayırlı geceler.

Ya gece gece kimse yok yazıyorum kendi kendime ama sabah okuyan cvp verir inş.. bisey sorucam bu korseler ise yarıyormu. Ben alt çamaşır tarzı bir korse almak istiyorum popo ve göbeği içine alsin diye. ve göbekten agrafli korse tayt almak istiyorum.hem giydiğimiz kıyafette sallanmadan düz dursun belkide inceltme oluşur bilemiyorum.sezeryandan sonra hiç korse kullanmadım acıttı.marka verebiliyormuyuz bilmiyroum yamaha korse inslxeltiyor falan diye okudum.tabi bunlar hep reklam amacli oldugu icin abartıyorlar. Oyizden size dadanismaistedim.eminim kaptan kizar simdi ne kokorsesdiye.aman kizma alalmadısoruyorum.fayda goren varsa alicam..

İnsanın gözünde kilolar hiç bitmeyecek hiç verilmeyecek gibi geliyor. hele yeni başlamışken ya da tıkanmışken başarısız olacakmış hissiyatı şahsen bende oluşuyordu.
Başka şeylerden medet ummak bu evrede gelişiyor sanırım bu iş biraz daha kolay olsun istiyoruz ama zor olduğunu beynimize söyleyen bunu kendimize işleyen biziz çünkü vücut bazlı farklılıklar(metabolizma, tiroid gibi) olmasa dahi zayıf insanlar kilo vermek kolay almak zor geliyor diyor. Bana sorarsanız bu sadece yemeğe verilen anlamla alakalı . Hani derler ya yaşamak için yemek veya yemek için yaşamak bizim onlarla olan en büyük farklılığımız

Ama inanın bu kilo vermek muhabbeti kolay en büyük engel cidden biziz. kendimizi yemeğe itendeee yemeği doymak için değilde sanki sorunları dertleri çözecekmiş gibi yiyende...

Olayın aslı matematikle(kalori saymak+ makro takibi) uğraşmak istemiyorsak besinleri yemeden önce düşünmek yeterli bence. Mesela bu besine ihtiyacım var mı bu fast food u yemek bana ne kazandıracak ne kaybettirecek ya da kahvenin yanında gözüme çarpan çikolatayı yemesem ölür müyüm gibi soruların cevabını kafada vermek gerekiyor
Bu kilo verme sürecinin uzun bir yol olduğunu da unutmamak gerekiyor. Çünkü kilo verilir arkadaşlar ama eğer yemeğe verdiğimiz anlamı kafada oturtmayıp sadece o elbiseye girmek için ya da bir rakama varmak için kendimizi kasıp verirsek ve koruyamazsak aynı hızda geri alırız. Önceliğimiz mental ve fiziksel sağlığımız olduğunu kavramak gerekiyor.

Bunları dünkü menümden sonra söylemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama düşüncelerim bu yönde kendimi de bunları yazarak bu yönde aşılamaya çalışıyorum.

Ayrıca bu yolda başarısız olma gibi bir seçenek yok . Verdiğiniz kilo gözünüze az gelebilir ya da istediğiniz forma ulaşmamış olabilirsiniz. Bunlar sizi başarısız kılmaz .
Ben 6 kilo verdiğimde elime verdiğim kilo ağırlığınca fasülye alıp tartılmıştım ve bu yola başladığımdaki kilomu görmüştüm. O 6 kiloyu elimde kaç dk tutabilirdim bilmiyorum.
Düşünsenize artık +6 kilo vücudunuzda değil eklemlerinize yük olarak binmiyor artık ayakta saatlerce o fazla olan 6 kiloyu taşımıyorsunuz
O yüzden tıkandığınızda pes etmek yerine aldığınız yolu düşünüp kendinize nasıl bir iyilik yaptığınızın farkına varın

Allah yardımcın olsun bebeğin kaç aylık canım?

Allah razı olsun canim

Spor yok mu?

Emzirirken daha hızlı gider kilolar.. Regl olmamanla alakası yok yani şu anki kilonun.. Şekerli ve hamurişli cıslar yediğinle alakalı.. Menülerini daha sağlıklı yaparsan çok çabuk gidecektir kiloların

Önermem canım. Beslenme ve düzenli egzersizle gayet güzel olacaktır vücut ölçülerin. Özellikle sezeryan sonrası kesinlikle tavsiye etmem

Çok Ama çok sağolun Allah razı olsun

Önermem canım. Beslenme ve düzenli egzersizle gayet güzel olacaktır vücut ölçülerin. Özellikle sezeryan sonrası kesinlikle tavsiye etmem
Yaa.ozman almiyim hiç canım.zaten hiç rahat edemiyorum korseyle.bitane var benim.askili taytli giydim dün 2 saat zor durdum wc ye gidicem adresisiniz gitmek istemiyor insan ugrasmamk icin sikintili yani.ama eğer çok faydasını giren falan varsa yinede deniyim demistim

Çok doğru yazmissin canım.tamamen kafada bitiyor.ben buraya 2.ye geliyorum.1de 15 kilo verdim elh.6 ayda..ozman spor okadar hayatima girmiski yapmadan duramıyordum yemeklerdende canımın istediğini yiyordum diğerleri boş kalori ve gereksiz geliyordu çöp kutusu muamelesi yapıyoruz resmen mideye.yemek istemesek bile yiyoruz abur cuburlari resmen..ozman insanlar neden zayiflayamiyorki ne var diyordum..ama sonra dış gebelik geçirdim tekrar aldım vermek için geldim veremiyorum derken zaten hamilelik oldu tekrar..şimdi inş.azimle başladım.bundan sonra gerçekten ihtiyacim olanı yiyecegim. Arada kaçamak yapmam diyemem tabiki olacak canimizda yas değil ölümlü dünya ama onuda dengelemek önemli.ins.dengelerim bakalım.haydi bismillah diyim.gune güzel başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…